Şimdi Ara

Beylikdüzü Migros yangını (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
16.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vat be dün akşam önünden geçtim birşey yoktu.hayvanlar telef olmamıştır inşallah.bayram ve yılbaşı üstü iyi zarar edicekler.can kaybı olmamış ama
  • Ayrıca bu büyük yangınlara alışık olunan bir bölge burası. Eskisiyseniz hatırlarsınız. Eski beko (şimdi grundig) deposu ne hikmetse 2senede bir tamamen yanardı. Söndüremezlerdi yeniden yapılırdı 3 kere falan aynı depo yandı diye hatırlıyorum..... Belki migros yangınında da buna örnek alınmıştır diye belirtmek istedim..........
  • Tüm hayvanlar tahliye edilmiş arkadaşlar.
  • sabah 6 da E5 ten hadımköye giderken yangını gördüm. 50 ye yakın itfaiye vardı.
  • VAY ANAAN BABAN KEMÜĞÜNE
  • beyler ağaoğluna satıldı arsası falan deniyordu acaba uyanıklık yapıp yangın zararını sigortadan alıp son vurgunu yapıp yani gideceklermi
  • Daha dün akşam orada alışveriş yapmıştık. Yılların migrosu, insanın inanası gelmiyor.
  • Ne paranoyak bir milletiz
  • büyük ihtimal kundaklama gibi geliyor banada. merakdan gidip bi baksam mı napsam. vay bee her gün önünden arkasından geçtiğim migros kapanırsa üzülürüm. bu çevrede avm çok ama yerini tutan yok genede.
  • Cihan Haber Ajansının çekmiş olduğu video her şeyi daha net açıklıyor
    http://www.vidyotv.net/7002-beylikduzu-migros-avm-de-buyuk-yangin-5-kasim-2011.html
  • Oha
  • bim olsa yanmazdı. İçinde migrostaki kadar tutuşmaya meyilli madde yok ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 5 Kasım 2011; 14:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Migros avmin karşısına şuanda Marmara park yapılıyor..
    "Acaba" diyor insan...

Beylicium 'un ilerisinde oturuyorum bende, birazdan gidip göreceğim. Ali Ağaoğlu oraya site yapmak istiyormuş falan diyorlar bir de.

Kötü oldu, çok fazla aktif bir yerdi.
  • Yazık lan üzüldüm cidden Migros bunu haketmiyordu.
  • Pet shop daki hayvanların kurtulmasına çok sevindim;))
  •  Beylikdüzü Migros yangını
  • Büyük bir yangın ve koca bina yanmış ama hala hiçbir tv kanalında yayın yapılmadı yani sansüre uğradı. sadece sözle beylikdüzünde bir alışveriş merkezi diye kısaca söyleyip geciyorlar.
    eski tatilya tarafında bilindiği gibi büyük bir alıiveriş merkezi yapılıyor. migros tarafı da oraya geçicek.

Bir kaç sene önce gene beykent tarafında bekoya ait büyük bir depo yanmıstı ve yangın anında ordan canlı görüntüler izlemiştik.

Şimdi ne oluyorda hiçbir tv kanalında haber yapılmıyor. Peki yapılmadığının nedeni kim sorcak ve ne yanıt verecekler? Bu tamamen bir sansür ve burdaki arkadasların
    gayretleri ile görüntüleri gördük. ben oraya 15 dk uzaklıta oturuyorum istesem çıkıp bakardım ama büyük bir ihtimal orayı kapatmışlardır
    sansür olması onu gösteriyor.

Öyle bir yerin kuvvetli alarm sistemleri var diye biliyordum.

• Migros market içi işletici firmada çalişan birisiyim

itfaye çok yetersiz kaldi
    su tanklari boş araçlar geldi gitti hep
    avm yangin mudahale için konumlandirilmiş su tankları hep boş bakımsızdı

yani göz göre göre yandi

ilk çıktıgında hızlıca müdahale edilseydi bu denli büyümezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

sabah 6 da E5 ten hadımköye giderken yangını gördüm. 50 ye yakın itfaiye vardı.

sadece varlardi

ilk başta mudahele etmediler çok yetersiz kaldilar

başka sebepleri düşünmek bile istemiyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.