Şimdi Ara

Beylikdüzü hakkında bilgisi olanlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzünde başlangıç olarak 2500 TL. maaşla bi imkanı doğdu, orda kirada oturacağım için ev kiraları (3+1 daireler) ortalama ne kadar, aile ile yaşanılacak biyermidir? Sıkıntı ve zorluk çekermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 18 Mart 2013; 9:16:30 >

• Up. Yokmu bilen ?
  • avm leri yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

avm leri yeter

AVM leri bolmuş, onu öğrendim, peki ya sorduklarım?
  • Deprem konusunu takmıyorsanız güzel, çok yaşanılır bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

Beylikdüzünde başlangıç olarak 2500 TL. maaşla bi iş imkanı doğdu, orda kirada oturacağım için ev kiraları (3+1 daireler) ortalama ne kadar, aile ile yaşanılacak biyermidir? Sıkıntı ve zorluk çekermiyim?

Aile ile yaşanabilecek yer sakin ses olmaz aksam hayati o kadarda yoktur.
  • Avcılar'da oturuyorum.Beylikdüzü'ne çok yakın(7-8 dakika).Ayrıca Beylikdüzü'nde çalıştım da...Her bütceye uygun kiralık evler var orada.Lüks siteleri de var.Sokakların arasında apartmanları da.Tahminime dayalı söylüyorum.Sitelerde 500-600,apartmanlarda da max. 400 e oturabilirsin.Şöyle birşey de var beylikdüzüne yakın ve ucuz semtler var.Örneğin;Esenkent,Avcılar gibi... Her gün 10-15 dakika yol yaparım diyorsan ikinci seçenek uygun olur ama vereceğin yol parasını evin kirasına ekleyip yakın bir yerde oturmak da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Beylikdüzünde başlangıç olarak 2500 TL. maaşla bi iş imkanı doğdu, orda kirada oturacağım için ev kiraları (3+1 daireler) ortalama ne kadar, aile ile yaşanılacak biyermidir? Sıkıntı ve zorluk çekermiyim?

Bu maaşla sıkıntı çekilir mi? Ev kiraları nasıldır acaba, netten bakıyorum ama çok değişiklik gösteriyor kiralar 1500 TL. ede var, 500 TL. ede var ev.
    Şöyle adam gibi oturulacak bi evin kirası ortalama ne kadardır? Bi ortalaması illaki vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 18 Mart 2013; 11:16:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Bu maaşla sıkıntı çekilir mi? Ev kiraları nasıldır acaba, netten bakıyorum ama çok değişiklik gösteriyor kiralar 1500 TL. ede var, 500 TL. ede var ev.
    Şöyle adam gibi oturulacak bi evin kirası ortalama ne kadardır? Bi ortalaması illaki vardır?

Su an 3+1 evde yaşıyorum ve lüks bina gerçekten kiracı degilim ama kirasi ya 700-900 arasıdır.

• Dairenin konumuna göre değişir. Byelikdüzü genelde güzel. Kiralar ortalama 500-800 arası degşir. İstanbulun Avrupa yakasındaki yaşanabilecek en yerleden biri
  • Beylikdüzünün neresinde iş yeriniz ona göre fiyat verebilirim daire kiraları iiçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDoom

Beylikdüzünün neresinde iş yeriniz ona göre fiyat verebilirim daire kiraları iiçin

Yakuplu Mahallesinde. Skyport varmış o civarda.
  • Skyport Residance 'da mı iş yeri? Şayet oradaysa yürüme mesafesi bauhaus arka tarafında daireler var 600-800 lira civarında kiraları.
  • Uzak, ama işin oradaysa git tabi ki.
  • İşyeri orada olacak, anladığım kadarıyla kiralarda 3+1 evler için ortalama 600-900 arası. Nettende biraz araştırdım, gayet temiz, sakin ve yaşanılır biyermiş, tek sıkıntı istanbul merkeze çok uzak olması ve ulaşım sorunuymuş ama benim istanbulun merkeziyle işim olmayacak, beylikdüzünde akşama kadar çalışacağız zaten, evde orda olursa yol sıkıntısıda olmaz.
  • Güzel bir daire o çevrede 500-600 tl arasında bulabilirsin(Sıfır Daire). Güzelyurt mahallesi senin için uygundur Ya da Mehter çeşme mahallesine de bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDoom -- 18 Mart 2013; 19:02:58 >
  • Onu bunu bilmem de Marmara Forum + Metrobüs Durağı + Bauhaus üçlemesiyle yakın dönem içinde trafiği kabusa dönüşen yer.

Ne zaman düzelecek, kim düzeltecek bilemiyorum.
  • dostum bende yakuplu sahil tarafında oturuyorum. orada kiralar fazla degişiyor bir de marmara 3. kısım insaatları basladı iyice artabilir kiralar.
  • İstanbul dışında ikamet edip de istanbul'a B.düzüne taşınacak isen sana önerilen 2500 TL gözüne iyi rakkam olarak görünebilir. Ama kirada oturmak tek çalışmak çocuk bakmak için alık 2500 TL b.düzünde yetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

İstanbul dışında ikamet edip de istanbul'a B.düzüne taşınacak isen sana önerilen 2500 TL gözüne iyi rakkam olarak görünebilir. Ama kirada oturmak tek çalışmak çocuk bakmak için alık 2500 TL b.düzünde yetmez

nereye yeter o zaman ?
    öyle bir yorum yapıyorsun ki ?
    beylikdüzü degil görende sanacak etiler bebek ulus..

kira parası en fazla 500-600 lira olur
    lüx isterse basar parayı 1000 liraya oturur..

istanbul fırsatllar şehri ve ucuz yaşam icin birebir.

geçinme mevzusu insandan insana degişir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.