Şimdi Ara

Beyler Yeni Müfredat Gerçekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnstagram'da 40k takipçili bir hocaya sordum evet dedi .integral türev yarsısı yok :S Vektörler yok

• eğitim sistemine bak iq. tyt seneye kullanılıyor mufredat ne hale geldi. rekabet çok soru az.
  • OSYM kolay sınav hayatta yapmaz. bu müfredat doğru ise zıvanadan çıkar sınavın zorluğu. kolay olursa çok kötü olur zor olması iyi
  • Sevgili gençler forum ne yazık ki bilgi paylaşılan,insanların faydalandigi yer olmaktan uzak.

Troll denen arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyor.

Bakın bu arkadaş ne kadar faydalı bir konu açmış. Öncelikle teşekkür ediyorum kendisine...

Bir kısmınız istediği bölümlere yerleşiken bir kısmınız malesef seneye kalacak ve haliyle ağustos ayını çalışarak geçirecek.

Bakın lütfen birbirinize faydası dokunacak ko ulan açın yorumlar yapın

Dün kenan kara hocaya mail atim değişen müfredatla alakali (kenan kara yi dh forumda duydum)

Saolun kendisi dönüş yapmış ve

VEKTORLER, ELİPS, HİPERBOL VE PARABOL konularının kalktığını yazmış

Bu bilgiyi paylaşmak istedim

Bu arada müfredat tan çıkan konuları kendimiz nereden nasıl inceleyebiliri z? Bilgisi olan varsa link atsın lütfen

Bu arada bir bilgi daha acil geo kitabı forumda çok ovuluyordu hoca bu sene acil geo 1/2 kitaplarının birleşip tek kitap olarak yenilendiginden bahsetmiş almak isteyenlere duyurulur. (Kitap hakkında bilgim yok geçen sene kullananlar önerir mi?)

Bu arada sizlerden çok büyüğüm lütfen saygılı sevaplar yazın

84tyt 48 ayt opb95... 33k ihtimali nedir yorumlayin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaşlı kurt 20k

Sevgili gençler forum ne yazık ki bilgi paylaşılan,insanların faydalandigi yer olmaktan uzak.

Troll denen arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyor.

Bakın bu arkadaş ne kadar faydalı bir konu açmış. Öncelikle teşekkür ediyorum kendisine...

Bir kısmınız istediği bölümlere yerleşiken bir kısmınız malesef seneye kalacak ve haliyle ağustos ayını çalışarak geçirecek.

Bakın lütfen birbirinize faydası dokunacak ko ulan açın yorumlar yapın

Dün kenan kara hocaya mail atim değişen müfredatla alakali (kenan kara yi dh forumda duydum)

Saolun kendisi dönüş yapmış ve

VEKTORLER, ELİPS, HİPERBOL VE PARABOL konularının kalktığını yazmış

Bu bilgiyi paylaşmak istedim

Bu arada müfredat tan çıkan konuları kendimiz nereden nasıl inceleyebiliri z? Bilgisi olan varsa link atsın lütfen

Bu arada bir bilgi daha acil geo kitabı forumda çok ovuluyordu hoca bu sene acil geo 1/2 kitaplarının birleşip tek kitap olarak yenilendiginden bahsetmiş almak isteyenlere duyurulur. (Kitap hakkında bilgim yok geçen sene kullananlar önerir mi?)

Bu arada sizlerden çok büyüğüm lütfen saygılı sevaplar yazın

84tyt 48 ayt opb95... 33k ihtimali nedir yorumlayin lutfen
    bende 88 tyt 48 ayt 94 obp hocam 36k bekliyorum

• turevinisifiryapandeger kullanıcısına yanıt
    Peki geçen sene tip+diş toplam 2 bin artarken 30k seviyesindeki eczacilik fakülteleri nin hemen hepsi aynı yerinde nasıl kaldı?

Bu sene tıp+dış toplam 2500 artacak olmasi eczacilik adına yine bir değişiklik olmaz anlamına gelir mi?

• yaşlı kurt 20k Y kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını tercih eden adayların eğilimlerine bakarak yorum yapmak gerekli. Tıp toplamda 2500 artmış “kesin” gerileyecek veya ilerleyek yorumu tercihlere bağlı.

Tıp bu sene daha fazla tercih edilir yerinde sayar veya daha iyi puan ile alır.

Böylelikle iyi üniversitelerdeki mühendislikler geriler. Ama çoğu kişi geçen sene puanı mantığı ile tercih yapacağından bu sadece “ek yerleştirme” de daha fazla adayın yerleşeceğini ön görüyorum.

Sıralamalar iyi gelse de kötü gelse de bu sene sınav sistemi değişti herkes daha alt sıralardan başlasın mantığı ile çok fazla değişiklik olmaz. Sadece bu kadar artış yukarıda da yazdığım gibi iyi üniversitelerdeki mühendisliklerin ne olacağı bilinmezliğine geçecek.

Geçen sene bilgisayar mühendisliği çok revaçtaydı bu sene de ciddi derecede tercih var bunu google aramaları ile “veri” ile görebiliyoruz. O yüzden temel mühendisliklerden bazıları ile geriye kalan mühendislikler gerileyip tıp dış çok fazla gerilemez. Son üniversitelerin, hitit gibi hacettepe den ayrılması üzerine belli başlı üniversitelerde gerileme olur. Geri kalan konumunu korur.

Artık meslek eğiliminde gelecek ve para üzerine tercih var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Gerçekten lanetli olduğumu düşünmeye başladım. İlk sene ygs ye hasta olarak girdim. Mezun kaldım sistem değişti. 3. yılı düşünüyorum müfredattan baba konular kalkıyor.

Beyler Yeni Müfredat Gerçekmiş

• Asıl soru şu: bu değişiklikler bu sene(2019 yks) uygulanacak mi?

Var mı net cevabı olan?

İnstagram da hocanın dediğine göre bu sene 12. Sınıfa geçtiysen seni kapsıyor dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dert ettiniz şu müfredatı. Eskiden sadece birinci kısımdan olurdu öss, bildiğiniz mat2 falan yoktu. Önemli olan nicelik değil nitelik.

• ayt nin yarısı trigonometri olacak bu gidişle

• Dert etmek değil aslında

Ben 2004 üniv. Girişliydim ÖSS vardı yani sadece tyt denecek bir sınav ayt mat ve fen yoktu.bomboş bir sınavdı

..

Bazıları seneye hazırlanacak bu forumdaki herkes bu sene yerlesmeyecek.burası forum insanlar yazıp çizip paylaşacak fikir alışverişi yapacak.yeni kaynaklar öğrenecek yeni bilgiler alacak...

Son zamanlarda bazı İLERİ zekalı arkadaşlar sadece yazmak için 30k gelir 5k gelmez 2010 gelecek gibi sınav psikolojisiyle saçmalıyor ancak unutmayın burası forum bilgi alışverişi sohbet için var

Hocam yeniden üniversite okumanız ve önceki üniversitenizden mezun olduysanız mezuniyet sonrası iş bulma ve iş hayatı hakkında bilgi verir misiniz ?

30k gelir 5k gelmez ??

Ee bir önceki yazında kaç k gelir diye sormuşsunuz ? Cevap verince ileri zeka(!) mı oluyoruz ? Kendinizle çelişiyorsunuz.

2010 gelecekte bir fikir belirtmektedir ve siz bu fikre saygı duymak zorundasınız. İnsanlar troll sandığı konuları , hesapları yorumlamazsa bence forum daha güzel olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • talim terbiye kuruluna göre bu konular yeni müfredatta yok gerçekten ama bunun yeni 9 ları etkilemesi gerekmez mi? hiçbiyerde açıklama bulamadım bunun hakkında spekülasyonlar haricinde. daha önce ösym "daha önce öğrendiğiniz şu şu konulardan sorumlu değilsiniz" diye bir açıklama yaptı mı ve yapacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Volg Zangief -- 26 Temmuz 2018; 20:54:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.