Bildirim
Beyler yardım edecek yokmu önemli konu ( Ss li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hemen veterinere götür. -
olm ne yedirdin hayvana? Hemen bir veterinere götür. Yazıktır ya. -
ya birşey yedirmedim normal yem 3 günden bir suyunu , altını değğiştirim nasıl oldu anlamadım veterinere götürecek imkanım da yok sizce neden olmuş olabilir ? -
Hemen eczaneye gidip terramycn merhem alıoyosun.İlk önce kulak çubuğunu ılık suyla ıslatıp gözün etrafını sil ardından kulak çubuğuna terramcyn sürüp gözün etrafına uygula.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 18 Ocak 2016; 22:48:12 > -
Kardeş ne olmuş olabilir bu hayvana . -
Veterinere götür hayvanın gözü kör olmasın, yazıktır. Durumun yoksa bile açıkla veterinere heralde acımasız değildir yardım eder.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın eczaneden terramycin kremi alcam eğer işe yaramazsan artık başka çarem kalmıycak götürüm . -
Kendi dışkısini yiyor mu ? Vitamin al , büyük ihtimal yiyordur. Vitaminsiz kalmış.
Gözdeki şey ise göz nezlesi genelde ilk baharda olur. Krem yerine damla vardi , adi aklıma gelmedi şuan . Ağzına 2 damla damlatiyordunuz daha sonda ise 1 hafta boyunca suyuna damlatiyorsunuz. Damlanin ismini bulduğumda editleyecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bundan 3 ay öncede olmuştu terramycin krem ve gemtamut damla kullandım geçti şimdi yine kullanıyorum geçmiyor . Bide zaten vitaminde veriyoz . -
hayvan dövmek nedir be kardeşim nedir kuşun senden çektiği gözü şişmiş -
Kardeş şaka yapmıyoz burda . :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X