Şimdi Ara

Beyler yardım edecek yokmu önemli konu ( Ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KUşumun gözü çok kötü şişti bu konudan anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim .
     Beyler yardım edecek yokmu önemli konu ( Ss li) Beyler yardım edecek yokmu önemli konu ( Ss li)

• Hemen veterinere götür.
  • olm ne yedirdin hayvana? Hemen bir veterinere götür. Yazıktır ya.
  • ya birşey yedirmedim normal yem 3 günden bir suyunu , altını değğiştirim nasıl oldu anlamadım veterinere götürecek imkanım da yok sizce neden olmuş olabilir ?
  • Hemen eczaneye gidip terramycn merhem alıoyosun.İlk önce kulak çubuğunu ılık suyla ıslatıp gözün etrafını sil ardından kulak çubuğuna terramcyn sürüp gözün etrafına uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 18 Ocak 2016; 22:48:12 >
  • Kardeş ne olmuş olabilir bu hayvana .
  • Veterinere götür hayvanın gözü kör olmasın, yazıktır. Durumun yoksa bile açıkla veterinere heralde acımasız değildir yardım eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın eczaneden terramycin kremi alcam eğer işe yaramazsan artık başka çarem kalmıycak götürüm .
  • Kendi dışkısini yiyor mu ? Vitamin al , büyük ihtimal yiyordur. Vitaminsiz kalmış.

Gözdeki şey ise göz nezlesi genelde ilk baharda olur. Krem yerine damla vardi , adi aklıma gelmedi şuan . Ağzına 2 damla damlatiyordunuz daha sonda ise 1 hafta boyunca suyuna damlatiyorsunuz. Damlanin ismini bulduğumda editleyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bundan 3 ay öncede olmuştu terramycin krem ve gemtamut damla kullandım geçti şimdi yine kullanıyorum geçmiyor . Bide zaten vitaminde veriyoz .
  • hayvan dövmek nedir be kardeşim nedir kuşun senden çektiği gözü şişmiş
  • Kardeş şaka yapmıyoz burda . :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.