Şimdi Ara

Beyler spor ayakkabi alicam tavsiye lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiger falan dusunuyorum yada lacoste.. nike adidas disida ne onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar -- 14 Mayıs 2011; 22:43:02 >

• Upupu
  • Lacoste'un ve Tiger'ın ayakkabıları çok hoşuma gidiyor da, o parayı vermek de koyuyor. En iyisi markafoni gibi sitelerden almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan
    Lacoste'un ve Tiger'ın ayakkabıları çok hoşuma gidiyor da, o parayı vermek de koyuyor. En iyisi markafoni gibi sitelerden almak.

Tiger ne kadar su anda turkiye de
  • 120 tl den aşağı yok tiger

EdiT:indirim var

http://www.amerikadanucuzal.com/index.php?Kid=526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x0x -- 14 Mayıs 2011; 22:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan
    Lacoste'un ve Tiger'ın ayakkabıları çok hoşuma gidiyor da, o parayı vermek de koyuyor. En iyisi markafoni gibi sitelerden almak.

Tiger ne kadar su anda turkiye de

Yanlış hatırlamıyorsam 150 gibi olması lazım. Markafoni kampanyasından geçen sene 65e almıştım.
  • Onerisi olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uupuup
  • Nedense converse koyu gri çok hoşuma gidiyor bi bak istersen

http://www.amerikadanucuzal.com/index.php?Uid=8394&Kid=155
  • Tiger gördüm ben REAL alışveriş yerleri var ya, mağazalar. Orada sanırım 120TL. Ben 2 sene önce aldım 180 liraya, Kanyon'dan almıştım. Bence güzel ayakkabı.

Onun haricinde Real'de converse ve nike filan da var. Converse alabilirsin, Adidas alabilirsin (Superstar) ama dersen ki ben herkesin giydiği ayakkabıyı giymeyi sevmiyorum, o zaman bilinen markaların farklı modellerine yönelebilirsin. Bu modelleri sen seç, kendi tarzına uygun olmalılar. Ya da New Balance alabilirsin. Şu sıralar almak istediğim fakat beklediğim şeyin gerçekleşmemesi üzerine askıya aldığım bir modeli var. Kot pantolonun altına çok iyi gidiyor. Modeli tarif edemem ama gidip bakarsan görürsün, koyu lacivert ve turuncu renklerde bir ayakkabı. Çeşitleri de var, sana kalmış.
  • Bu Gidisle tiger alicam sanirim ankarada 120 ye bulabilirmiyim ki
  • 120 liraya en kral new balance ı alırsın tiger dan nike dan bin kat daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys
    120 liraya en kral new balance ı alırsın tiger dan nike dan bin kat daha kaliteli.

New balancenindr dogru duzgn modelini groremedm az gibi
  • Beyler ben görmüştüm 90 Tl'ye tiger ve converse. Tiger'ı Maltepe karfurda converse de bizim okulun orda.
  • nixe yada aclidas al
  • tiger iyidir
  • Ankarada orjinal ne kadardir tiger
  • adidas rom(176) al yada herkesde olmasn iyi birsey olsundersen kowalski(245) al deridende satiliyor param cikismayinca adidasla yetindik
  • Kowalski berbat kardes apaci gibi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.