Şimdi Ara

beyler skorum ne alemde (3D mark)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ilk kez bench aldımdığım için bi kıyas yapamadım sizce nasıl skor?

herşey defauld durumda aldım

işlemci intel core quadQ9400
    anakart intel q45 dell
    4gb ram
    VTX 6670 2gb

(dell optiplex780 workstation desktop)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 4 Nisan 2012; 0:35:50 >

• yuh! kimse bakmamış ya
  • Dövünüp durma. Kullandığın ekran kartından kullanan birisi olacak ki sağlıklı bir yorum gelsin. Ya da daha sağlıklı kıyaslama yapmak için 3DMark11'de test al. Vantage eskidi artık.
  • Evet 3D Mark 11 ile test yap dostum
  • 2500K nın kendi gpu'sunu az zorlasam aşağı yukarı aynı skoru verir vantage'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

7 kb avatar mı olur?

İnternet hızının ve kotasının gelişmiş ülkelere nisbeten kat kat az olduğu, fiyatların ortalama % 50 pahalı olduğu, hizmetin az, talep edilen ücretin fazla olduğu, buna rağmen asgari ücretin gelişmiş ülkelerdeki ücretin 1/4-5 olduğu ülkemizde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

2500K nın kendi gpu'sunu az zorlasam aşağı yukarı aynı skoru verir vantage'da

aynen HD3000 e biraz oc ile 2700 lerde skor alıyorum.
  • 6670'in bu kadar dandik bir kart olduğunu bilmiyordum açıkçası, en azından 7-8bin puan alır diyordum ama fazla ummuşum demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik
    İnternet hızının ve kotasının gelişmiş ülkelere nisbeten kat kat az olduğu, fiyatların ortalama % 50 pahalı olduğu, hizmetin az, talep edilen ücretin fazla olduğu, buna rağmen asgari ücretin gelişmiş ülkelerdeki ücretin 1/4-5 olduğu ülkemizde olur.

64x64px sınırlı olsa yine kafi tek renk dışında 7 kb altında olamıyor avatarlar forumda sözü geçen biri öneride bulunsa avatar konusunda proje hayata geçer

örnek 64x64px yüksek kalite jpg uzantılı ana ara renklerin bulunduğu bir avatar bile 15KB yapıyor

• İnan ki o çok zor. Çünkü nice konularda nice sözü geçen kimseler neler yazdılar ama yönetimden tık yok. Değişik öneri ve değişikliklere çok kapalı bir forum DH.

Örnek: İmzamdaki konu ve Chris Brown'ın açtığı "Yeni Rütbe Sistemi" konusu. Avatar konusu burada da geçmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.