Şimdi Ara

beyler şampiyon seçiminden sonra oyuna girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  beyler şampiyon seçiminden sonra oyuna girmiyor
    şampiyonu şeçtikten sonra league of legends yazısı çıkmıyor ve pencereyi açıtğımda ise bu kaşıma geliyor

• yurtta kalıyorsan bazı yurtlarda bi program var güvenlik duvarı tarzı bişey o yüzden girmiyor.
  • Daha önce aynısı banada oldu repacth falan işe yaramadı ticket attım onlarda yardımcı olamadı ghost game oluyorsun ama bu biraz daha farklı her maçın ghost game oluyor oyundakiler seni hala oyunda görüyor. Çözümü oyunla ilgili tüm yüklü şeyleri sil ardından sıfırdan yükle.
  • 'yurtta kalıyorsan' demek bir önermedir uzun hali eğer yurtta kalıyorsandır. sorunu olan birine yardım etmeye çalışıyorum. donanım haberi uzun yıllardır takip ediyorum. ve senin gibi adamlar yüzünden böyle yorum yapası gelmiyor insanın. beyin yaşı -18 olan adamlar oldukça ne oyun ne forum düzelmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: zeppim

yurtta kalıyorsan bazı yurtlarda bi program var güvenlik duvarı tarzı bişey o yüzden girmiyor.

Sen ne diyon değişik.Yurdu nerde gördünde böyel saçma bir cümle kurdun.

bi sus liseli.
  • bugda kalmış kardeşim 1 saate düzelir
  • Aynısı bana oldu çözümü nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

Aynısı bana oldu çözümü nedir?

Kardeşim aynısı başıma geldi nasıl çözdün acaba
  • İnternetin yavaştır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

quote:

Orijinalden alıntı: by10ur

Aynısı bana oldu çözümü nedir?

Kardeşim aynısı başıma geldi nasıl çözdün acaba

Oyun eksik ya da hatalı iniyor arkadaşlar farklı serverları seçip tekrar patch atmasını bekleyin, mesele tr de oynuyorsanız west serverını seçin öyle patch atmasını bekleyin olmadı bir daha değiştirin server 3 2 server değiştirdiğiniz halde olmuyorsa oyunu komple silip yeniden yüklemekten başka çare yok launcher yanılıyor orada %100'e geliyor ve launch ekranı geliyor aslında esas yüklemesi gereken patch var 2 gb'a yakın onu yüklemediği için oyuna giriş yapamıyor bugda kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.