Şimdi Ara

İlk defa oyundan bu derece nefret ettim.(Ticket hazırlandı destek olun.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir düzeni için oynadığım oyunda artık o düzen alt üst oldu. Koxp legalleşti. Evet program olanı hala ban sebebi fakat exp için para ile satılan legal hali koxperlar için bir zaferdir. class dengeleri alt üst edildi. Oyunun en ustalık gerektiren ve bu ustalık ile en güçlü class olan assassin tamamen zayıflatıldı. Önce minoru cooldown ile elle oynayan oyunculara öldürdüler. Ardından okçuların 5+3 combosu katledildi. Şimdi de thrust ve pierce skilleri zayıflatıldı.(trust %200 pierce %100 zayıflatıldı.) zaten çok abartı vuran mage iyice abartıldı. Mage 80 skilli de katledildi. Yetmedi priest skilleri de zayıflatıldı. Örneğin artık 10k heal 8k oldu. Saçma ve gereksiz yeni bir dagger tipi olan jamadar geldi. Iron belt – neck her türlü antidefe sahip olan bu takılar artık oyunun bir antidefinden yoksun olacak. Yeni antidef de eklenerek Iron set çakması takılar çıkarsa Iron setin de değeri kalmayacak. Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben bu yeni patchten tamamen nefret ettim. Hiçbir faydası yok temamen oyunu katletmek adına "yenileme" adı altında "katletme" patchi başka birşey değil.

Bu konuda şöyle bir konu açtım ama bakalım ne olur ne olmaz destek çıkacak arkadaşlar destek verirse sevinirim:
    http://www.knightonlineworld.com/forums/showthread.php?22261-Assassin-skilleri-eski-lerine-getirilmeli!&p=130808#post130808

Sadece görsel, damage aynı diyen arkadaşlar için şunu da koymak istiyorum. Hatırlatırım ki Throwing knife %300, Thrust %200 şuan.
    https://store.donanimhaber.com/fd/b9/0d/fdb90d245a7e3a540eabf35e8f5ae727.jpg
     İlk defa oyundan bu derece nefret ettim.(Ticket hazırlandı destek olun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 30 Eylül 2012; 4:03:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genie tam donanımlı bir koxp olarak görmek yanlış genie bırakıp dışarı çıkmak veya gece uyuyum charın exp kasması bence mümkün değil bi yemek arasında falan işe yarayabilir o yüzden genie abartilacak bisey değil bence. Çoğu online oyunda bu tarz botlar var zaten. Diğer konularda hak veriyorum sana özellikle asas ve archer konusunda. Eski ve legal bir archer olarak cooldown çok şey kaybettirdi ranger a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Genie tam donanımlı bir koxp olarak görmek yanlış genie bırakıp dışarı çıkmak veya gece uyuyum charın exp kasması bence mümkün değil bi yemek arasında falan işe yarayabilir o yüzden genie abartilacak bisey değil bence. Çoğu online oyunda bu tarz botlar var zaten. Diğer konularda hak veriyorum sana özellikle asas ve archer konusunda. Eski ve legal bir archer olarak cooldown çok şey kaybettirdi ranger a...

Bence bir koxpun ihtiyacı olan tüm şeylere sahip.oto heal,pot,rpr,wolf,sw falan. Benim aklımda birçok komplo oluştu şuan oyunun gideceği nokta ile ilgili. NTTgame paragöz bir firma bunu belli etti. Oyuncusunu da pek umursamıyor düşünceleri konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Genie tam donanımlı bir koxp olarak görmek yanlış genie bırakıp dışarı çıkmak veya gece uyuyum charın exp kasması bence mümkün değil bi yemek arasında falan işe yarayabilir o yüzden genie abartilacak bisey değil bence. Çoğu online oyunda bu tarz botlar var zaten. Diğer konularda hak veriyorum sana özellikle asas ve archer konusunda. Eski ve legal bir archer olarak cooldown çok şey kaybettirdi ranger a...

Bence bir koxpun ihtiyacı olan tüm şeylere sahip.oto heal,pot,rpr,wolf,sw falan. Benim aklımda birçok komplo oluştu şuan oyunun gideceği nokta ile ilgili. NTTgame paragöz bir firma bunu belli etti. Oyuncusunu da pek umursamıyor düşünceleri konusunda.

1. si rpr gitmiyor
    2. si pot alıp gelmiyor.

sabahtan akşama kadar genie bırakamazsın hani film izleyip yemek yerken ancak bırakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

quote:

1. si rpr gitmiyor
    2. si pot alıp gelmiyor.

sabahtan akşama kadar genie bırakamazsın hani film izleyip yemek yerken ancak bırakabilirsin

Aynen öyle. Ayrıca yaratık seçme gibi bir durumda yok herşeye atak yapar kendi yakınındaki. Koxpla karşılaştırılabilecek bir şey bile değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

quote:

1. si rpr gitmiyor
    2. si pot alıp gelmiyor.

Aynen öyle. Ayrıca yaratık seçme gibi bir durumda yok herşeye atak yapar kendi yakınındaki. Koxpla karşılaştırılabilecek bir şey bile değil.

Valla ne olursa olsun buna karşıyım. Genie kullananı kafasındaki balonumsu şeyden anlayacaksak gerçek koxplar o balonu çıkarmanın yolunu bulur. İşte o zaman şerif ve gm için ikilem başlar. Koxp ile o sistem arasındaki farkı bulsun bulabiliyorsa.

• 6e bütün konusmalarını takip ediyorum son derece haklısın oyun berbat olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan şimdi diyorsunuz 1299 zamanında çok güzeldi oyun falan şuan oyun hala o günkü gibi olsa o zamanda yok grafikler çok kötü yok hiç yenilik gelmiyor diceksiniz.

Bu sektör hızla büyümekte keza nttgamede bunun için oyunu geliştirmeye kalkıyor. Knight Genieye laf etmişsiniz. Öncelikle genie kullandım 15 dk dan fazla afk olunmaz o koxpla 15 dk da ne yapılır ? Wc gidersin bilgisayar başında yemeğini yersin. Çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri ha madem böyle herkes kötülüyor oynamayın abi oyunu bağımlımısınız
  • Genie, repair de yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

ulan şimdi diyorsunuz 1299 zamanında çok güzeldi oyun falan şuan oyun hala o günkü gibi olsa o zamanda yok grafikler çok kötü yok hiç yenilik gelmiyor diceksiniz.

Bu sektör hızla büyümekte keza nttgamede bunun için oyunu geliştirmeye kalkıyor. Knight Genieye laf etmişsiniz. Öncelikle genie kullandım 15 dk dan fazla afk olunmaz o koxpla 15 dk da ne yapılır ? Wc gidersin bilgisayar başında yemeğini yersin. Çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri ha madem böyle herkes kötülüyor oynamayın abi oyunu bağımlımısınız

Dikkat ederseniz yakındığım tek şey genie değil. Oyunun düzeni alt üst oldu. Sınıf dengeleri saçma sapan bir hal aldı. Oyunu katlettiler bunu kabul edelim bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

Genie, repair de yapıyor.

Magic hammer ile tabii...
  • quote:

quote:

Magic hammer ile değil genie hammer ile rpr yapılıyor.

Mageler konusunda haklısın ancak abarttığını düşünüyorum.Eukoda oynayanlar gayet mutlu halinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

quote:

quote:

Magic hammer ile değil genie hammer ile rpr yapılıyor.

Mageler konusunda haklısın ancak abarttığını düşünüyorum.Eukoda oynayanlar gayet mutlu halinden.

Ardreamda önceden vs de aldığınız bir mage bu patch sonrası sizi kesebilmiş ise bence abartılmıyor. Aksine gerçekten alt üst edilen düzen abartıdır. Assassin sınıfına katliam bu. Zaten assassin 3 ana skill ile hp düşürüp diğerleri ile düşürdüğü hp nin çoğalmasını engeller. Şimdi bu hp düşüren 3 skill zayıfladı. Bence kesinlikle abartmayı hak ediyor bu %200

• Asas cok gucluydu bence ıyı olmus esıt sartlarda asas ve warrıor vssınde warrıorun kazanma olasılıgı yuzde 1 asas neden ustun olsunkı belkı durum esıtlenmıstr hadı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Asas cok gucluydu bence ıyı olmus esıt sartlarda asas ve warrıor vssınde warrıorun kazanma olasılıgı yuzde 1 asas neden ustun olsunkı belkı durum esıtlenmıstr hadı bakalım

Ben tam aksini düşünüyorum. Warriorlar abartı güçlü. Afedersiniz öküz misali bir defansları var ve zaten damage yemiyorlar. Şimdi ölümsüz ettiler warriorları resmen. Madem bize de biraz defans versinler en zayıf defans 1 mage 2 rogue sınıfında var.

Bu konuda şöyle bir konu açtım ama bakalım ne olur ne olmaz destek çıkacak arkadaşlar destek verirse sevinirim:

http://www.knightonlineworld.com/forums/showthread.php?22261-Assassin-skilleri-eski-lerine-getirilmeli!&p=130808#post130808

• quote:

Senelerdir düzeni için oynadığım oyunda artık o düzen alt üst oldu. Koxp legalleşti. Evet program olanı hala ban sebebi fakat exp için para ile satılan legal hali koxperlar için bir zaferdir. class dengeleri alt üst edildi. Oyunun en ustalık gerektiren ve bu ustalık ile en güçlü class olan assassin tamamen zayıflatıldı. Önce minoru cooldown ile elle oynayan oyunculara öldürdüler. Ardından okçuların 5+3 combosu katledildi. Şimdi de thrust ve pierce skilleri zayıflatıldı.(trust %200 pierce %100 zayıflatıldı.) zaten çok abartı vuran mage iyice abartıldı. Mage 80 skilli de katledildi. Yetmedi priest skilleri de zayıflatıldı. Örneğin artık 10k heal 8k oldu. Saçma ve gereksiz yeni bir dagger tipi olan jamadar geldi. Iron belt – neck her türlü antidefe sahip olan bu takılar artık oyunun bir antidefinden yoksun olacak. Yeni antidef de eklenerek Iron set çakması takılar çıkarsa Iron setin de değeri kalmayacak. Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben bu yeni patchten tamamen nefret ettim. Hiçbir faydası yok temamen oyunu katletmek adına "yenileme" adı altında "katletme" patchi başka birşey değil.

Sakinleşip bir EUKO'ya girmeni öneririm. Iron setin değeri azalacak diyorsun da jamadar def. takı seti 1 milyondan alıcı bulamıyor..
    Priest skilleri de zayıflatılmadı. Daha bufflar daha fazla hp veriyor, defans da aynı şekilde. Ek olarak, Genie'nin tek bir zararı bile yokken onun nesinden nefret ettin? Store fiyatı oldukça ucuz, diğer programlara oranla daha basit bir düzeneği var ve başında uzun süre afk olunacak bir tarzdan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Eylül 2012; 20:00:47 >

• Bence oyun şuan çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Senelerdir düzeni için oynadığım oyunda artık o düzen alt üst oldu. Koxp legalleşti. Evet program olanı hala ban sebebi fakat exp için para ile satılan legal hali koxperlar için bir zaferdir. class dengeleri alt üst edildi. Oyunun en ustalık gerektiren ve bu ustalık ile en güçlü class olan assassin tamamen zayıflatıldı. Önce minoru cooldown ile elle oynayan oyunculara öldürdüler. Ardından okçuların 5+3 combosu katledildi. Şimdi de thrust ve pierce skilleri zayıflatıldı.(trust %200 pierce %100 zayıflatıldı.) zaten çok abartı vuran mage iyice abartıldı. Mage 80 skilli de katledildi. Yetmedi priest skilleri de zayıflatıldı. Örneğin artık 10k heal 8k oldu. Saçma ve gereksiz yeni bir dagger tipi olan jamadar geldi. Iron belt – neck her türlü antidefe sahip olan bu takılar artık oyunun bir antidefinden yoksun olacak. Yeni antidef de eklenerek Iron set çakması takılar çıkarsa Iron setin de değeri kalmayacak. Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama ben bu yeni patchten tamamen nefret ettim. Hiçbir faydası yok temamen oyunu katletmek adına "yenileme" adı altında "katletme" patchi başka birşey değil.

Sakinleşip bir EUKO'ya girmeni öneririm. Iron setin değeri azalacak diyorsun da jamadar def. takı seti 1 milyondan alıcı bulamıyor..
    Priest skilleri de zayıflatılmadı. Daha bufflar daha fazla hp veriyor, defans da aynı şekilde. Ek olarak, Genie'nin tek bir zararı bile yokken onun nesinden nefret ettin? Store fiyatı oldukça ucuz, diğer programlara oranla daha basit bir düzeneği var ve başında uzun süre afk olunacak bir tarzdan değil.

MMORPG mantığına ters düşen birşey olarak düşündüğüm için nefret ettim. MMORPG mantığı bir karakter yaratıp bu karakteri kendi uğraşlarınız ile bir yere getirmektir. "RPG" kısmından anlaşıldığı gibi "Role Playing Game"
    Gidip 50'ye kadar kas, jump ile 75 yap, Genie ile 83 daya, TL ile itemini çek sadece PK at. E bu oyun MMORPG değil ki o zaman.
    Priest kısmına ise resmi forumda okuduğum şeyler üzerinden bahsettim. Çoğu Priest ve Warrior oyuncusu defansının patch öncesine göre düşürüldüğünü söylüyor. 1-2 kişi değil yani bolca var biraz gezinicek olursanız rastlayacağınızdan eminim bu kişilere.
    Ayrıca Iron setin değerinin azalmasına "Eğer ki Iron set gibi tüm antideflere sahip üstüne üstlük Iron setin sahip olmadığı Jamadar'a da sahip bir Iron set çakması set çıkarsa" diye belirttim. Şuan düşecek demiyorum yani direk

@efege
    Değil be hacı. Assassin sınıfı öldü, mage OP class oldu. Nasıl iyi neresi iyi bunun? Zaten çok vuramıyordu ki Assassin öyle. Itemi olmayan 3-5 kişinin isyanından dolayı zaten çok vurmayan classı iyice zayıflatıyorlar. 7 krowaz setli, dual roc +0 veya +1 olan, Iron seti olan bi' warriora ben 2.4k attack sahibi Assassin ile spike ile 750 zor geçiriyorum zaten bunun neyi fazla? Bi' zahmet fazla görenler üstüne 2-3 item geçirsin. Zaten oyunda en çok bulunan şey DD kafalık değil mi? Stafflarda DD, chitin antidefi en bol olan DD. Herkeste en az 20-35DD var zaten. Kesinlikle adalet değil bu. 2005'in başında başladım, ortalarına doğru Assassin oynamaya başladım ve hala Assassin oynuyorum. Fakat ben bile artık başka classa geçmeyi düşündüm şu lanet olaydan sonra. Gram gram öldürüyorlar şu classı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 28 Eylül 2012; 20:59:49 >

• Zaten asas minör + pedal ile çok büyük üstünlük sağlıyordu.Bence minöre cooldown gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Zaten asas minör + pedal ile çok büyük üstünlük sağlıyordu.Bence minöre cooldown gelmeli.

zaten minorda cooldown var daha ne gelecek pedal demişsin bide ben pedalsız oynuyorum benim suçum ne bu yeni client sonrası oyuna gelmek gelmiyor içimden bırakırım düzelmezse
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.