Şimdi Ara

BEYLER ÖLÜYORUM YARDIM EDİN !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mideyi üşütmüştüm. Şu sıralar hafiflemişti. Şuan midem agrıyo gibi bulanıyo gibi . Tuvalete gitsem yapamıyorum. Kusmaya calıstım kusamıyorum karnım şiş bulanıyo gibi agrıyo gibi bilemiyorum ölüyorum resmen ne yapmalıyım offf

• Geçmiş olsun.
    Go to the Doctor !
  • yokmu ilaç yemek içecek falan duramıyom sek rakıyı kafaya dikip kussammı sonra napsam

• Kabız olmussun aynısı bana olmuştu igrenç bişeydir bilirim hastaneye gitmen gerekiyor g.olsun birader öldürmez merak etme
  • kabız değilim beyler aksine isaldim. Bi tuvalete gittim dışkılarımı tartsam 20 gram tutmaz. Ve isal yada kabız degil gayet normaldi ama isale dönüktü biraz. Yardım edin beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miğdeyi üşütmek gercekten çok pis birşey.
    bence en yakın sağlık ocagına git, ilac yazarlar içer kurtulursun.
    verecegi migde hapından 1 tane ictiginde direk bulantıyı ve agriyi kesiyor.
  • ve karnım şiş yediklerim hala migdemde ama onları ne kusuyorum nede alttan cıkarabiliyorum buda agrı yapıyor
  • Dostum inanılmaz karnım ağrıyo şuan benimde,acayip bi işilik hissi var ve grip olmuşum yaz günü.Buscopan plus diye bi hap var bulabilirsen ondan al 2 saatliğine rahatlatıyo. 4 Saat uykuyla duruyorum 8 den beri ayaktayım normalde 2 den erken kalkmazdım,ağrıdan uyuyamadım 2 buscopan aldım ama kesmedi şuan,birazdan bitki çayı yapcam o da geçirmesse konu açıyım diyodum sen benden önce davranmışsınMide ağrısı berbat ya
  • Benimde senin gibi bi problemim olmuştu ama ben sürekli kusuyo ve ishaldim.Hastanede kan tahlili filan herşey yapıldı ama bişi bulunamadı.Rengimde sapsarı oluyodu midem bulandığında.3 tane serum yedim 1 gün hastanede kaldım sonra iyiydim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Benimde senin gibi bi problemim olmuştu ama ben sürekli kusuyo ve ishaldim.Hastanede kan tahlili filan herşey yapıldı ama bişi bulunamadı.Rengimde sapsarı oluyodu midem bulandığında.3 tane serum yedim 1 gün hastanede kaldım sonra iyiydim...

Aynen dostum serum veriyorlar 2 saat sonra eskisi gibi saglam oluyorsun herşey yoluna giriyor idrar yolları vs.
  • Haşlanmış patates ve havuç iyi gelir suyuyla birlikte yersen süper olur tadını pek beğenmeyebilirsin ama katlanıcaksın artık geçmiş olsun
  • Bi an recep ivedikteki sahne aklıma geldi.Sana Alternatif tıp uygulacağım bak iyi izli .....................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyolcu -- 17 Ağustos 2009; 11:54:50 >
  • bu dediklerin agrıyı kesermi
  • Bunların yanında şeftali sade gazoz veya kola da işe yarar.Vücudundaki mikrobu kolay atabilmen için de bol bol su iç ağrıyı alır bunlar :)
  • tamam bol su içip bi uyumaya calısıcam baktım olmadı bakkala gidip dediklerini yapıcam
  • Bol su içersen miden dahada bulanır ishal olursun.Ekmek ye midenin bulantısını alır.Limon sıkılmış türk kahvesi iç...
  • dostum ağzına iğrenç bir koku geliyormu arada öyleyse yandın kusmak bile işe yaramaz karnını sıcak tut sıcak su fln koy mümkün olduğunca uyu benimki 1 haftada zor geçmişti
  • aman bulansında çıkarıyım artık şunları
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.