Şimdi Ara

BEYLER NOTE 3 MÜ G2 Mİ Z1 Mİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN NORMALDE BUGUN GİDİP GALAXY S4 ALICAKTIM SABAH BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA İYİKİ ALMAMIŞIM DEDİM ÇÜNKÜ NOTE 3 XPERİA Z1(HONAMİ) VE LG OPTİMUS G2 NİN YAKINDA PİYASAYA SATIŞA SUNULUCAGINI ÖGRENDİM VE BU TELEFONLARIN İNCELEMELERİNE BAKTIM BU YENİ TELEFONLARI GÖRÜNCE S4 ÜN VE HTC ONE IN YANLARINDA OYUNCAK GİBİ KALDIKLARINI ANLADIM BİLMİYORUM BELKİ BEN YANLIŞ DÜSÜNÜYORUM AMA BU 3 TELEFON MÜKEMMEL YANİ BİDE SİZ ARAŞTIRIN BAKIN FİYAT ÖNEMLİ DEGİL SİZCE BU ÜÇ TELEFONDAN YANİ NOTE 3 XPERİA Z1 VE OPTİMUS G2 DEN HANGİSİNİ ALMALIYIM BÜYÜK BİR KESİM NOTE 2 DİYCEK BUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM FAKAT DİGER İKİ TELEFON ÖZELLİKLERİ CEZBEDİCİ YANİ XPERİANIN KAMERASI DAYANIKLILIGI SU GEÇİRMEZ EKRANI VE KASASININ ÇOK SAGLAM OLMASI BENİM İÇİN CEZBEDİCİ LDU OPTİMUS G NİN İSE TASARIMI ÇOK HOSUMA GİTTİ BİDE KİLİT EKRANI YERİNE EKRANA TIKLADIGIN ZAMAN KİLİT ACILIYO FİLAN BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİGİM BU ÜÇ TELEFONUN ARASINDA NE GİBİ FARK VAR BENCE DONANIMSAL PEK FARK YOK BİDE SİZE DANISIYIM BU KONU SADECE BENİM İÇİN DEGİL BU ÜÇ TELEFON ARASINDA KALAN İNSANLAR İÇİN DE COK ÖNEMLİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM..

• note 3 bence super bir telefon olmus ben olsam onu alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.youtube.com/watch?v=-Fo5x7ZIPCM

izleyince anlarsın

Orijinalden alıntı: h19071907

MERHABA ARKADAŞLAR BEN NORMALDE BUGUN GİDİP GALAXY S4 ALICAKTIM SABAH BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA İYİKİ ALMAMIŞIM DEDİM ÇÜNKÜ NOTE 3 XPERİA Z1(HONAMİ) VE LG OPTİMUS G2 NİN YAKINDA PİYASAYA SATIŞA SUNULUCAGINI ÖGRENDİM VE BU TELEFONLARIN İNCELEMELERİNE BAKTIM BU YENİ TELEFONLARI GÖRÜNCE S4 ÜN VE HTC ONE IN YANLARINDA OYUNCAK GİBİ KALDIKLARINI ANLADIM BİLMİYORUM BELKİ BEN YANLIŞ DÜSÜNÜYORUM AMA BU 3 TELEFON MÜKEMMEL YANİ BİDE SİZ ARAŞTIRIN BAKIN FİYAT ÖNEMLİ DEGİL SİZCE BU ÜÇ TELEFONDAN YANİ NOTE 3 XPERİA Z1 VE OPTİMUS G2 DEN HANGİSİNİ ALMALIYIM BÜYÜK BİR KESİM NOTE 2 DİYCEK BUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM FAKAT DİGER İKİ TELEFON ÖZELLİKLERİ CEZBEDİCİ YANİ XPERİANIN KAMERASI DAYANIKLILIGI SU GEÇİRMEZ EKRANI VE KASASININ ÇOK SAGLAM OLMASI BENİM İÇİN CEZBEDİCİ LDU OPTİMUS G NİN İSE TASARIMI ÇOK HOSUMA GİTTİ BİDE KİLİT EKRANI YERİNE EKRANA TIKLADIGIN ZAMAN KİLİT ACILIYO FİLAN BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİGİM BU ÜÇ TELEFONUN ARASINDA NE GİBİ FARK VAR BENCE DONANIMSAL PEK FARK YOK BİDE SİZE DANISIYIM BU KONU SADECE BENİM İÇİN DEGİL BU ÜÇ TELEFON ARASINDA KALAN İNSANLAR İÇİN DE COK ÖNEMLİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM..

Note 3 Z1,G2 ye göre büyük ve o büyüklük sorun olmuyacaksa onu alabilirsin.
    Z1 sağlamlık ve su geçirmez özellikleriyle iyi.
    G2 de değişik tasarımıyla güzel.

Sonuç olarak ben cok büyük telefon istemiyorum Lg optimus g pro 5.5" cebime koydum sıgıyor ama o kadar rahat değil aslında bide kılıfla 5.7" çok zor olur düşüncesindeyim ve Note3 ü eledim ben.

Z1 - G2 kalıyor.

Ben Kılıfla kullanacağım ve su geçirmezlik benim için önemli değil bu yüzden ben g2 yi seçiyorum.
    (Not:Z1 in kasa G2 den büyük ama ekran 5".G2 daha küçük kasa ekran 5.2" Buda benim için etken oldu küçük kasaya büyük ekran.)

sonuç sana kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrock61 -- 10 Eylül 2013; 14:29:51 >
    INTEL CORE I5 4670K /~/ ASUS Z87-A INTEL /~/ ASUS DRW-24B5ST 24X ± /~/ CORSAIR VENGEANCE 1600MHZ (2X4GB) /~/ CORSAIR 120GB NEUTRON GTX /~/ CORSAIR CARBIDE 400R 80PLUS 750W /~/ COOLER MASTER HYPER 212X /~/ SAMSUNG 21,5'' S22B350H /~/ LOGITECH Z-623 2.1 THX /~/ LOGITECH G430 OYUN HEADSET /~/ LOGITECH HD WEBCAM C270 /~/ A4 TECH X7 F4 V-TRACK /~/ A4 TECH X7 G800MU ~~ ( Almak İçin Para Biriktirdiklerim :) = SEAGATE 1TB 64MB 7200RPM HARDDISK ~~ EKRAN KARTI :)

• Ya note 3 ya da g2. İhtiyaclariniza gore karar verin.

• Note 3 çok büyük gelmiyorsa taşımak zor olmaz diyorsan note 3 iyi olur. Ama şahsen ben taşınabilirlik vb. sebeplerden dolayı lg g2 almayı düşünüyorum. Ayrıca note3 ün batarya kapasitesinin note 2 ye göre fazla artmamış olması da beni bu tercihe iten sebeplerden biri. Kamerasında OIS olmamasını da ekleyebiliriz.
    Z1 e gelirsek z1i tasarım olarak pek beğenmedim. G2 den küçük bir ekrana sahip olmasına rağmen kasası g2 den daha büyük. Tabi zevk meselesi
    Sonuçta 3 telefon da donanım olarak her türlü ihtiyacımızı yeterli olarak karşılayacaktır. Bu yüzden sonuçta herkes en içine sinen, beğendiği telefonu alacaktır. Ayrıca fiyatların da seçimlerde önemli rol oynayabileceğini düşünüyorum. Bakalım firmalar sürpriz yapacak mı. Açıkçası LG den bir şeyler bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Note 3 çok büyük gelmiyorsa taşımak zor olmaz diyorsan note 3 iyi olur. Ama şahsen ben taşınabilirlik vb. sebeplerden dolayı lg g2 almayı düşünüyorum. Ayrıca note3 ün batarya kapasitesinin note 2 ye göre fazla artmamış olması da beni bu tercihe iten sebeplerden biri. Kamerasında OIS olmamasını da ekleyebiliriz.
    Z1 e gelirsek z1i tasarım olarak pek beğenmedim. G2 den küçük bir ekrana sahip olmasına rağmen kasası g2 den daha büyük. Tabi zevk meselesi
    Sonuçta 3 telefon da donanım olarak her türlü ihtiyacımızı yeterli olarak karşılayacaktır. Bu yüzden sonuçta herkes en içine sinen, beğendiği telefonu alacaktır. Ayrıca fiyatların da seçimlerde önemli rol oynayabileceğini düşünüyorum. Bakalım firmalar sürpriz yapacak mı. Açıkçası LG den bir şeyler bekliyorum.

z1 full metal kasa, iç iskelet metal, camlar ön ve arkada tamperli cam ve parlatılmış olarak kullanılmış. yan aksam alüminyum ve sertleştirilmiş carbon malzeme ve bunun üstüne su geçirmemezlik eklenmiş. yani diğer firmalar gibi bir tasarım ve malzeme kalitesi ile gelseydi zaten xperia ZL deki gibi küçük kasalı ve büyük ekranlı bir model ortaya çıkabilirdi.

• Samsung'cu olsam da Z1 harika bir telefon olmuş ayrıca NOTE 3 hangi cebe sığacak merak ediyorum Z1 ideal

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Note 3 çok büyük gelmiyorsa taşımak zor olmaz diyorsan note 3 iyi olur. Ama şahsen ben taşınabilirlik vb. sebeplerden dolayı lg g2 almayı düşünüyorum. Ayrıca note3 ün batarya kapasitesinin note 2 ye göre fazla artmamış olması da beni bu tercihe iten sebeplerden biri. Kamerasında OIS olmamasını da ekleyebiliriz.

z1 full metal kasa, iç iskelet metal, camlar ön ve arkada tamperli cam ve parlatılmış olarak kullanılmış. yan aksam alüminyum ve sertleştirilmiş carbon malzeme ve bunun üstüne su geçirmemezlik eklenmiş. yani diğer firmalar gibi bir tasarım ve malzeme kalitesi ile gelseydi zaten xperia ZL deki gibi küçük kasalı ve büyük ekranlı bir model ortaya çıkabilirdi.

Bu özelliklere laf yok hocam. Herkesin öncelikleri farklıdır. Bazıları bu özellikler için daha büyük bir kasaya razı olarak Z1 alırlar bazıları ise başka öncelikleri ve tercihlerinden dolayı G2 alırlar.

• Nexus 5 i bekleyin

• G2 tabiki de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ama ipad minim olmasaydı ve pc mde hızlı olmasaydı mecbur telefondan dh ye falan girip yorum yazcaktım o zman en iyisi note3 olurdu kalemi de var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.