Şimdi Ara

Beyler kıza çıkma teklifi edicem -Ciddi-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız benden bir yaş küçük 1 haftadır falan konuşuyoruz , teklif zamanı geldi sanırım baya tanıdık birbirimizi zaten daha önce de tanışıyorduk ama birbirimiz ile olan duyguları 1 hafta önce açıkladık. Şimdi ben kuru kuru benimle çıkar mısın demek yerine uzunca bir metinle sevgimi dile getirip geri kalan hayatımda olması için vs. bir şeyler karalamak istiyorum. Ama tam aklımda bir şey yok. Yardım ederseniz sevinirim

• mesajlamı çıkma teklifi edeceksin allahını seversen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man.e.Man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yok mesajla değil
  • İmza belki ilham olur sana :)

http://nasilteklifedicem.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 7 Şubat 2013; 21:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

İmza belki ilham olur sana :)

Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

quote:

Orijinalden alıntı: snowor

İmza belki ilham olur sana :)

Teşekkür ederim hocam

Alıntıları Göster
    abartmanın alemi yok...daha önce hislerimi açıkladım diyorsun...o halde şimdi de gözlerinin içine bakarak duygularını anlat....

samimiyetine inanırsa zaten benimle çıkarmısın gibi saçma bir ifadeyi kullanmana gerek kalmaz....

• quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

abartmanın alemi yok...daha önce hislerimi açıkladım diyorsun...o halde şimdi de gözlerinin içine bakarak duygularını anlat....

samimiyetine inanırsa zaten benimle çıkarmısın gibi saçma bir ifadeyi kullanmana gerek kalmaz....

Alıntıları Göster
    Kardesim ben 3 kıza ettim hepside kabul etti Bana mesaj at

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kız benden bir yaş küçük 1 haftadır falan konuşuyoruz , teklif zamanı geldi sanırım baya tanıdık birbirimizi zaten daha önce de tanışıyorduk ama birbirimiz ile olan duyguları 1 hafta önce açıkladık. Şimdi ben kuru kuru benimle çıkar mısın demek yerine uzunca bir metinle sevgimi dile getirip geri kalan hayatımda olması için vs. bir şeyler karalamak istiyorum. Ama tam aklımda bir şey yok. Yardım ederseniz sevinirim

Bi yemeğe filan çıkalımmı filan de zaten çıkmaya başlandığı belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: famousx

quote:

Kız benden bir yaş küçük 1 haftadır falan konuşuyoruz , teklif zamanı geldi sanırım baya tanıdık birbirimizi zaten daha önce de tanışıyorduk ama birbirimiz ile olan duyguları 1 hafta önce açıkladık. Şimdi ben kuru kuru benimle çıkar mısın demek yerine uzunca bir metinle sevgimi dile getirip geri kalan hayatımda olması için vs. bir şeyler karalamak istiyorum. Ama tam aklımda bir şey yok. Yardım ederseniz sevinirim

Bi yemeğe filan çıkalımmı filan de zaten çıkmaya başlandığı belli olur
    etcekse zaten eder, nasıl dediğine bakmaz. kafasında hazırdır cevabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

etcekse zaten eder, nasıl dediğine bakmaz. kafasında hazırdır cevabı.

Alıntıları Göster
    ona küçük süprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri a.k.a Hayalet

ona küçük süprizler yap

Alıntıları Göster
    mesajla,mektupla ya da telefonda konuşmayla çok zor,oalcağı varsa da olmayabilrir.
    en sağlamı beraber hoş vakit geçirirken gözlerinin içine bakarak duygularını ifade et ve işi bağla

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

mesajla,mektupla ya da telefonda konuşmayla çok zor,oalcağı varsa da olmayabilrir.
    en sağlamı beraber hoş vakit geçirirken gözlerinin içine bakarak duygularını ifade et ve işi bağla

Alıntıları Göster
    Benimle çıkarmısın falan demeyi düşünmüyorsundur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

Benimle çıkarmısın falan demeyi düşünmüyorsundur inşallah

Alıntıları Göster
    Ediz en güzeli ondan hoşlandığını söylemektir. Kızın da duyguları karşılıklı ise olur o iş :) Çıkma teklifi ya da sevgili olma teklifi gereksiz şeyler (zamanında yapmadık değil ama neyse :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

Ediz en güzeli ondan hoşlandığını söylemektir. Kızın da duyguları karşılıklı ise olur o iş :) Çıkma teklifi ya da sevgili olma teklifi gereksiz şeyler (zamanında yapmadık değil ama neyse :D )

Alıntıları Göster
    Hırax öyle demeyi istesem bu konuyu açmazdım heralde.
    Okanım konuştuğumuz gibi durum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gözlerinin içine bak ve onu gerçekten sevdiğini ve ona baktığında aklına gelen ne varsa söyle gerçekten seviyorsan bu iş omuştur bence

not:Şimdi aklıma geldi bu bir gün bir kızla çıkarsam bunu denerim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

Gözlerinin içine bak ve onu gerçekten sevdiğini ve ona baktığında aklına gelen ne varsa söyle gerçekten seviyorsan bu iş omuştur bence

not:Şimdi aklıma geldi bu bir gün bir kızla çıkarsam bunu denerim artık

Alıntıları Göster
    Sürpriz yumurta al ve içindeki oyuncağı çıkartıp güzel bir not ve taze gül yaprakları koy.Yanında bu yumurtayı ver ve açmasını iste.Açınca da güzel sözlerinle teklifi destekle.Bu yöntem hoş oluyor çok denendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencFenerLy

Çıkma teklifine gerek yokki ondan hoşlandığını söyle eğer oda hoşlanıyorsa oda söyler , elini falan tutarsın yada yanağına masum bi öpücük sonra devam işte . Benimle çıkarmısın kadar saçma cümle yok .

Bravo

Adam işi biliyo
  • quote:

yaptnmı bişiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousx

quote:

yaptnmı bişiler ?

Alıntıları Göster
    İşlem tamam arkadaşlar çıkıyoruz şu anda

• quote:

Konuyu kıza çıkma teklif edicem diyerek açarsan öyle anlarım sen sonuçta bu düşünceyle ne şekilde olursa olsun çıkma teklifi ediceksin. Bende benimle çıkarmısın lafını kullanmazsın inşallah diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.