Şimdi Ara

Beyler kız çok güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kız var sürekli karşılaşıyoruz kütüphanedeyiz mesela kapıyı açıyorum içerden o çıkıyor.Köşeyi dönüyorum karşıma çıkıyor bir anda.Kız güzelliğinden aldığı güvenle olsa gerek gözlerini ayırmıyor bir de karşılaştığımızda.Utanıp ben gözümü aşağı indiriyorum.Tabi yolda onlarca erkeğin göz tacizine uğruyordur bir anlam ifade etmez onun için bu bakışlar..Bu kadar güzel olmasa denerdim şansımı ama şimdilik karşılaşmak yetiyor mutlu oluyorum :).Kız hem güzel hem de tıp son sınıf öğrencisi.Uzmanlığa hazırlanıyor.O güzellikte olsam okumam zengin koca bulurdum.Pratisyenlikle de yetinmiyor uzmanlık için yıpranıyor.Acayip saygı duyulası.Çünkü görüyoruz sağda solda kezban kızlarımızı.Bir de böyle idealleri peşinde koşan insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analitikduzlem -- 6 Şubat 2020; 17:15:38 >

• Hangi fakülte hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Ben de tam senin anlattığın tarzda bir kıza taktım kafayı hala kurtulamadım.
  • Muhabbet etmeye çalışsana,sen hangi bölümü okuyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 6 Şubat 2020; 18:47:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kız hep güzel olur, oğlan tipsiz

• Bir insanla sürekli karşılaşman pek normal değil.Üstelik karşı cins ise ve seni izliyorsa.Lisedeyken böyle durum bana da denk gelmişti.Otobüsten iniyorum o kız eve gidiyorum o kız okula tenefüse cıkıyorum o kız 1000 kisilik okulda 5 kişi dişarı cıkıyo tenefüste ben ve arkadasım birde o ve onun iki arkadaşı.Arkadaşla dalga geçiyoz bizden aptallarıda var falan diye.Okulda kantine gidiyorum o var yine.Neyse işte 1 ay sonra arkadaşları geldi adın ne diye sordular.Kız çekinmiş sanırım kendisi gelmeye.Ulan bee aradan 5 yıl geçmiş özledim o anıları

• Resim? Yani ne kadar güzel görelim o açıdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    4 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

kız hep güzel olur, oğlan tipsiz
    Yanlış kız hep güzel oğlan da acayip yakışıklı ancak özgüvensiz olur ve güzel kızı kekonun biri kapar

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Muhabbet etmeye çalışsana,sen hangi bölümü okuyorsun ?
    Diş okuyorum ben de.Benim pek tecrübem yok o konularda.Konuşmayı da beceremem.Konuşmaya çalışırken aksi bir şey olur kafamda takıntı olur şimdi ders de çalışamam aynı dersanedeyiz çünkü
  • Sarışın ve beyaz tenli.İnstagramda 900 küsür takipçisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Bir insanla sürekli karşılaşman pek normal değil.Üstelik karşı cins ise ve seni izliyorsa.Lisedeyken böyle durum bana da denk gelmişti.Otobüsten iniyorum o kız eve gidiyorum o kız okula tenefüse cıkıyorum o kız 1000 kisilik okulda 5 kişi dişarı cıkıyo tenefüste ben ve arkadasım birde o ve onun iki arkadaşı.Arkadaşla dalga geçiyoz bizden aptallarıda var falan diye.Okulda kantine gidiyorum o var yine.Neyse işte 1 ay sonra arkadaşları geldi adın ne diye sordular.Kız çekinmiş sanırım kendisi gelmeye.Ulan bee aradan 5 yıl geçmiş özledim o anıları
    Peki ya noldu sonra?Sizinkinin planlı olması beklenebilir hocam bulunulan mekanlar itibariyle.Ama bizde kapalı ortamlardayız kimse kimseyi görmüyor ilginç tesadüf.
  • Olmayacak şeyin peşinde koşmaktan başka bir şey değil sadece sana özel demiyorum bizde aynı zaten olup olmayacağıni sen kendin karar veriyosun aslında. Hayat çok acımasız.

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi ki.Herkes dengiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Peki ya noldu sonra?Sizinkinin planlı olması beklenebilir hocam bulunulan mekanlar itibariyle.Ama bizde kapalı ortamlardayız kimse kimseyi görmüyor ilginç tesadüf.

Alıntıları Göster
    Sonra ne oldu biliyor musun?Kızın evi ile benim evimin arası 25 metre falanmış.Kızla aynı durakta biniyormuşuz ama kızla hiç karşılaşmadık(Bu da ilginç tesadüf) Meyersem kız erken kalkıp gidiyormuş.Yani aynı yerde yaşamamıza rağmen saatler tutmuyormuş.Bir gün kız gitmedi durakta beni bekledi bütün gün.Sonra otobüse bindim kız yanıma geldi tanıştık falan işte.Ordan muhabbet ilerlemeye başladı.Neyse kısa kesicem daha sonra kıza yüz verince kız yüz vermemeyi başladı klasik kız Türk kızı işte.Sonra muhabbeti kestik.Aslında direkt söyleyeyim kavga ettik.Sonra 3 ay geçti özür diledi falan.Ama yine konuşmadık.Kaldı öyle.

Bu hikayedende anladığın gibi kıza yüz verme vereceksende 1-2 haftada çıkma teklifi et.Uzatma yani.

• Gercekten ustteki arkadasin dedigi dogru. Bu kadar karsina cikmasi tesaduf degil kader. Bende zamaninda lise sonda surekli karsima anadolu lisesinde bir sarisin kiz cikiyordu oyle bakisirdik ama normal gelirdi bana yoldan gecen her insan gibi. Cikis saatlerimizde yarim saat fark vardi ama ne olur ederdi yine karsilasirdik en son beni baska bir kizs isaret ederken gormustum ama bu dedigim olay 3-4 aylik bir surec. Sonrasinda yazdim kiza ekledim faceden resmen kufur etmedigi kaldi sanki yolda gozumun icine icine bakip gulen kiz yok gibiydi ama bu kiza cok felaket kapilmistim ben. Buda boyle bir animdir anlatmak istedim. Yani eger oyle birsey olursada kiza cok yuz verme

• AlienPickless7 A kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş sizinki de.Ama dediğim gibi tesadüftü benimki.Mesela dün onu görmek için gittim göremedim :(

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    genelde akisina birak birseyin boyle ustune gidince olmuyor

• Yenı nesıl tıpcılar hele efsane ya cıddı anlamda ajansa gırseler paranın anasını aglatcak tıpler var ama sana bana gelmez tabı senın meslek ne olur bılememde benım 3500 maasa tıpcı kız gelmez belkı ortadan hallıceyı efsane asık edersem gozu bıtek benı gorurse anca ama onda bıle cevresı engel oluyo :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.