Şimdi Ara

Beyler cok acil kilo almam lazım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun kendime giyecek bir kaç sey almaya gittim.5 6 yerde pantolon denedim hepsı şalvar gıbi oldu gomlek kazak felan denedim onlar da ayni bol oldu hic bi sey alamadan geri geldim.benim bir an once kilo almam lazım.bildiginız ilac vitamin hapı veya bitki felan varmı kilo aldiran(dogal yollardan kilo kesinlıkle alamiyorum).Ha birde 8kilo dambil alip calismayi dusunuyorum bununla birlikte hemen protein tozu alsam zararı olur mu?(boy 170 kilo 50 yas 17) . . . . ekleme:istahim gayet iyi balik yagi kullandim hicbir etki etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18eylül -- 7 Kasım 2011; 12:12:42 >

• Gainmax mutlaka dene.ben basardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karnındaki kurdu öldürmeden kilo alamazsın şampiyon.
  • Bulunsun
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

karnındaki kurdu öldürmeden kilo alamazsın şampiyon.

1 yil once baktirdim kurt felan yokmus
  • Doğal yollardan kilo almayı dene vitamin veya kilo aldırıcı haplar gibi maddeler vücuda zarar verebilir kilo alıcam diyorsan spor yapmıcaksın evde oturup yağlı yiyecekler yiceksin madem kararlısın kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Gainmax mutlaka dene.ben basardim.

Bu eczanelerde satilir mi ve yağ olarak mi kilo aldiriyor
  • Yok mu baska birseyler tavsiye edecek eczane veya aktar a gidecem de zararli bilinmedik ilaç felan almayalim
  • boy 190 cm kilo 66 ama alıyorum kilo bahar sonuna kadar 75 olurum.
    Tavsiyem kahvaltı öğle akşam iyice ye, yatmadan önce de azcık ye
  • hergün mcdonalds ye ayrıca yatmadan önce bol mayonezli makarna ye bak mayonez olcak
  • Balık yağı al eczaneden. İştahını açar, sonra otomatikmen kilo alırsın
  • 8 kg dumbell senin neyine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

8 kg dumbell senin neyine

Zayifim ama cok da gucsuz degilim budan once 5 kilo dambil sınav felan calistim
  • boza iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18eylül

quote:

Buradan calıstırmak istedigin bolgeyi sec, kilo almak icin yuksek agırlık gereklidir elbette ki, ancak program olmadan calısmak yada sadece biceps curl'de 8 kg kaldırabiliyorum demek birsey ifade etmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 18eylül

quote:

Buradan calıstırmak istedigin bolgeyi sec, kilo almak icin yuksek agırlık gereklidir elbette ki, ancak program olmadan calısmak yada sadece biceps curl'de 8 kg kaldırabiliyorum demek birsey ifade etmez

body forum da bi program buldum onu uygulayacam da protein tozu hemen alsam mi acaba oda kilo aldirir diye duydum

• Sen kendine zayıf mı diyorsun ?
    Ben 1.77 boy 49 kiloyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Sen kendine zayıf mı diyorsun ?
    Ben 1.77 boy 49 kiloyum

En azindan senin boyun uzun bende boy da yok
  • dambılla falan vakit katbetme spor salonuna yazıl vücut geliştirme hakkında hiçbir bilgin yokken birde sadece 8 kglık dambılla o iş olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.