Şimdi Ara

Beyler bu oyun beni sıkmaya başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu nedır kardesım gunun 14 saatınde bılgısayar basındayım ama bunun sadece ya 7 yda 6 sın da onlıne olabılıyorum su anda premıum uyesı olabılcek bı konum da değılım ama oynamak ıstıyorummmmmmm knightonline yonetıcılerı kapasıte artırın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• Bak Ayni Sorunu Bende Yasiyorum
    Bende seninLe Beraber Bagiriyorumm
    Lutfennnn Kapasiteyi Artirinnnnnnnn
    Burdan YetkiLiLere sesLeniyommmmmm
    Knight Oynamak İstiyoruz Yeter Saatlerce Entere Basmaktan SıkıLdım
  • evet burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan knight istiyoruz bari %50 premium olsa bune böle %80 premium
  • bende bu mağdurlardanım ama ben hiç giremiyom entera basmama rağmen server xigenon şu premium işi olmasa!!!!

PREMİUMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: assaisianarceryy

evet burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan knight istiyoruz bari %50 premium olsa bune böle %80 premium

lan napıon sen de kapasiteyi düşürüon %50 olursa premiumsun kimse kesinlikle igremez %95 falan olsa
  • Ben üye Deilim Ama Bırakında para verenlerin bir ayrıcalığı olsun dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

Orjinalden alıntı: assaisianarceryy

evet burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan knight istiyoruz bari %50 premium olsa bune böle %80 premium

lan napıon sen de kapasiteyi düşürüon %50 olursa premiumsun kimse kesinlikle igremez %95 falan olsa

up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben dünden itibaren paralı oynamaya başladım insan parasını verince birazda davranışları değişiyo mesela dünden önce diodum işte şöle olsu böle olsun ama şimdi e premiumuz okadar da olcak dimi diorum
  • Burdan hangi yetkiliye sesleniyonuz acaba ? bu forumda gm de yok kol admin de
  • bronze üyelik alın 5$ dı en son 5$ vercek paranızda mı yok?
  • hakkaten doğru da bu 5$ ı kime vercez
  • ARK. 14 YAŞINDAYIM KREDİ KARTINI NERDEN BULCAM ?

DÜŞÜNSENİZE BU OYUNA PARALI ÜYE OLANLAR KREDİ KARTI OLANLARDIR ÇOĞUNLUKLA KREDİ KARTIDA 18 YAŞ ÜSTÜNE VERİLİYO VE BİR İŞİ OLCAK İŞİ OLANDA ÇALIŞACAK TABİ BU YÜZDEN O İNSANLAR AKŞAM GİRERLER OYUNA VE CUMARTESİ PAZAR....

BENCE HİÇ GEREKLİ DEİL PARALI ÜYELİK BENİM İŞİME BİLE YARIYOR ÖĞLEN GİRİYORUM AKŞAM ÇALISIYORUM

• paranın gozu kor olsun. parası olan her yerde rahat yasıyor knight da buna dahil
  • 5 gun ınternete gıtmedım ve

$8

bronze uyeyım
  • 15 yaşındayım babama 1 aydır yalvarıyorum ve premium üyeyim
  • musakka abimize söylesek de bize yardımcı olsa!nasıl olsa o buranın admini!
  • beyler saat su an 8 bucuk ve halen c3 e gıremdım yazıklar olsun bu oyuna bırakıom ben bu oyunu 51 lık prıestım var dı elınde de +7 totamıc club ısteyen bana yarın pm attsın yeter (stopmee)beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• afferin siz seslenin yetkililere onlarda bu siteden kesin duyarlar zaten arttırırlar ... bi tek sizde yok bu sorun herkeste var
  • Bende paralı üye olmak istiyorum ama kredi kartı işi sakat geliyo be abi
  • bnde 15 yasimdaim imkansiz almam ewdekilere diorum sakat is dio kapasite artsin we premiumlar bizi hor gormeye basladi artik girmesin diolar parasizlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.