yaw bu nedır kardesım gunun 14 saatınde bılgısayar basındayım ama bunun sadece ya 7 yda 6 sın da onlıne olabılıyorum su anda premıum uyesı olabılcek bı konum da değılım ama oynamak ıstıyorummmmmmm knightonline yonetıcılerı kapasıte artırın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bak Ayni Sorunu Bende Yasiyorum Bende seninLe Beraber Bagiriyorumm Lutfennnn Kapasiteyi Artirinnnnnnnn Burdan YetkiLiLere sesLeniyommmmmm Knight Oynamak İstiyoruz Yeter Saatlerce Entere Basmaktan SıkıLdım
evet burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan knight istiyoruz bari %50 premium olsa bune böle %80 premium
bende bu mağdurlardanım ama ben hiç giremiyom entera basmama rağmen server xigenon şu premium işi olmasa!!!!
PREMİUMA
quote:
Orjinalden alıntı: assaisianarceryy
evet burdan yetkililere sesleniyoruz kaybolmayan knight istiyoruz bari %50 premium olsa bune böle %80 premium
lan napıon sen de kapasiteyi düşürüon %50 olursa premiumsun kimse kesinlikle igremez %95 falan olsa
Ben üye Deilim Ama Bırakında para verenlerin bir ayrıcalığı olsun dimi
quote:
Orjinalden alıntı: M@TRIX_78
quote:
Orjinalden alıntı: assaisianarceryy
lan napıon sen de kapasiteyi düşürüon %50 olursa premiumsun kimse kesinlikle igremez %95 falan olsa
valla ben dünden itibaren paralı oynamaya başladım insan parasını verince birazda davranışları değişiyo mesela dünden önce diodum işte şöle olsu böle olsun ama şimdi e premiumuz okadar da olcak dimi diorum
Burdan hangi yetkiliye sesleniyonuz acaba ? bu forumda gm de yok kol admin de
bronze üyelik alın 5$ dı en son 5$ vercek paranızda mı yok?
hakkaten doğru da bu 5$ ı kime vercez
ARK. 14 YAŞINDAYIM KREDİ KARTINI NERDEN BULCAM ?
DÜŞÜNSENİZE BU OYUNA PARALI ÜYE OLANLAR KREDİ KARTI OLANLARDIR ÇOĞUNLUKLA KREDİ KARTIDA 18 YAŞ ÜSTÜNE VERİLİYO VE BİR İŞİ OLCAK İŞİ OLANDA ÇALIŞACAK TABİ BU YÜZDEN O İNSANLAR AKŞAM GİRERLER OYUNA VE CUMARTESİ PAZAR....
paranın gozu kor olsun. parası olan her yerde rahat yasıyor knight da buna dahil
5 gun ınternete gıtmedım ve
$8
bronze uyeyım
15 yaşındayım babama 1 aydır yalvarıyorum ve premium üyeyim
musakka abimize söylesek de bize yardımcı olsa!nasıl olsa o buranın admini!
beyler saat su an 8 bucuk ve halen c3 e gıremdım yazıklar olsun bu oyuna bırakıom ben bu oyunu 51 lık prıestım var dı elınde de +7 totamıc club ısteyen bana yarın pm attsın yeter (stopmee)beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
afferin siz seslenin yetkililere onlarda bu siteden kesin duyarlar zaten arttırırlar ... bi tek sizde yok bu sorun herkeste var
Bende paralı üye olmak istiyorum ama kredi kartı işi sakat geliyo be abi
bnde 15 yasimdaim imkansiz almam ewdekilere diorum sakat is dio kapasite artsin we premiumlar bizi hor gormeye basladi artik girmesin diolar parasizlar