Şimdi Ara

Beyler BOL AKSİYONLU bir film çekiceğim [FİLM İÇERİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler başlıktada belirttiğim gibi yarın (30.06.2013)'de saat 22:00'de film, bu başlıkta hazır bir şekilde olur.Çekimlere bu gece itibaren yarın 20:00'da bitireceğiz.Türü birinci şahıs nişancı olacak.Baya bir aksiyonlu olacağı kesin.Sizin ilginize ihtiyacımız var.Tamamen türkçe olacak.Film İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleşecek.Kendimize güvenimiz tam fakat biraz endişeliyiz.Ne de olsa sizin takdiriniz sizin beğeniniz.Şimididen ön sıradan yerlerinizi kapın.Filmimiz tahmini 12 dakika sürecek.Biliyorum çok kısa.Kısa olmasının nedeni sizi pek fazla sıkmamak ve zamanı değerli kullanıp bir sürü olayı 12 dakikaya sığdırıp olanüstü bir etki bırakmaktı.Size göre saçma gelebilir.Ne yapalım biz öyle düşündük.O kadar amötör olduğumuzu düşünmeyin.Hatta ufak hatalarda olabilir.Bu hatalardan daha şimdiden özür dileriz.Anlayış karşılamanızı isteriz diyorum ve burda son noktamı koyuyuorum.Unutmayın Sizin desteğimize ihtiyacımız var görüşmek dileğiyle hoşçakalın !

• Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım
  • değerlenmez ama reserved oyuncu lazımsa oynarım ankaradayım mimiklerim süperdir
  • yine yeni yeniden
  • başarırsan değerlenir buralar
  • Önlerden. Bu arada 12 dakika kısa değil. Bu işin içindeyim ben de, emin ol kısa değil. Bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip ilk sayfadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu lazım olursa buralardayım ha
  • reserved
  • takip
  • Reklam alınır.
  • RESERVED.
  • önlerden,mesajım bulunsun
  • Önlerden
  • Gazi mahallesine gizli kamerayla girin, aktöre gerek yok. Gizli kamera olmasının nedenini anlarsınız oraya girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 29 Haziran 2013; 3:58:05 >
  • Biting Elbows kokusu geliyor

• Filmin içeriğini çok merak ettim takipteyim (google 12 dakika diye aratma yaptımda)
  • yerimizi alalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.