Bildirim
Beyler bittim ben. Öldüm,yandım kaldım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi konu -
quote:
Orijinalden alıntı: SayisalMan
Hangi konu
Elektrik Akımı
Piller
Dinamik falan. -
Kendin anlamıyorsan bir arkadaşın ile beraber çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umutsuzluğa kapılma. Ne varki bunda. Sakin ol kardesim. Atlstırsın.
geçmiş olsun -
Acik lisede kizlar teklif ediyor
@Bison Arkadaşımla çalışırken herşeyi anlıyorum ama sınava bir giriyorum hepsi uçmuş
@farego Hocam bittim diyorumSınav kalkacak falan diyorlar. Böyle giderse sonum iyi değil gibi.
-
Eğer ilk sınavdan itibaren hiçbir şey katetmediysen yapılacak tek şey çözümlü sorularla formül pekiştirmektir.
Bunu da düzgün yaparsan standart bir sınavdan ortalama 40 alabilirsin. Kolay sınavdan 60, zorundan da 30 alırsın.
Yani kaderi sınav soruları belirliyor.
Ve bu gece DH'de geçirdiğin vakit.
Eğer bugünkü verimin %0 ve %50 arasında olursa yüksek ihtimalle zayıf alacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
v=ı.r
p=ı.v
ı= ε/r+R
-
konular zor olsa bari -
Geçmiş olsun çok çalış, internetten videolu dersler izle kitaptan anlamıyorsan belki sesli olarak anlıyorsundur.
@Oziko Çok güzel moral verdin kardeş sağol.
@SayisalMan Hı?
O değilde biri whatsapp'ten çalıştırsa ne güzel olurdu la -
Aynı şey banada oluyor.Sana tavsiyem soruların çözümlerinin bir kısmını müsait bir yere yaz gerisi zaten çorap söküğü gibi.gelir
Allah uçak kazası vermesin kardeş.
Moral vermedim. Gerçekçi oldum. Bu sınavdan pek bir şey bekleme, zarardan dönmeyi düşün.
3. sınava hedefi +70'e çıkarırsın kapatırsın 3'le seneyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Moral vermedim. Gerçekçi oldum. Bu sınavdan pek bir şey bekleme, zarardan dönmeyi düşün.
3. sınava hedefi +70'e çıkarırsın kapatırsın 3'le seneyi.
Haklısın aslında. Şimdi ben bu 2.sınava çalışsam mı ? Okulda arkadaşların yanında zaten çalışıyorum ama tek başıma pek çalışamıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalış tabi lan. Bundan da 25 alırsan 3. sınavda +85'e oynamak zorundasın. En azından 40 - 50 al cillop gibi, idealdir. Temel formüller, VIR cebinde kalsın en az 25 puan getirir, diğerlerine de yüzeysel çalış. Sınav testse "mantıklı sallama" dediğimiz olayı yap, 40 garanti.
En kolay konular onlar.10 dk calışmayla tamamdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 5 Soru üzerinde oyna mesela kardeşim 10 ünite varsa tahmini 5 üniteye çalış . şimdiden çalışıpta 70-80 alacak halin yok . Oziko'nun Dediği gibi
Tahmini Çıkcak 5 sorunun üzerinde dur.
Benzer içerikler
- pişti hileleri
- filiz lisans nedir
- yaratıcı diş kliniği isimleri
- redbullda alkol var mı
- prestij son sahne açıklaması
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X