Bildirim
Beyler Balık aldım Nasıl? [Ss'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir deniz vakası daha. _____________________________ flattery flattery charges my battery -
Balık guzelde kediye dikkat edin yoksa baligi mideye indirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >> -
Balık fanusta beslenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ciddi misin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >> -
Betalar fanusta hatda kadeh içinde beslenir.quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simons
Balık fanusta beslenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
bendede beta vardı fanusta besliyordum. Beslenmez kardeşim 1 ay kalmadan ölüyor ve durmadan suyu b*k rengine dönüyor her 3 günde bir deistirmen gerek ve değiştirincede balık o suya alışamıyor ölüyor _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Betaların hibrit solunum sistemi sahip olduğundan phetshop sahipleri betalara akvaryum açmamak için bardakta satılana kadar bekletiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Betalar fanusta hatda kadeh içinde beslenir.
Alıntıları Göster
Kedin orijinal Ragdoll mu Chuck abi _____________________________ Some people say I made a deal with devil for my great music. But no, it was a whale. -
-
Balık bakımı zor ve çok zahmetli ve nekadar iyi bakarsan 1 kaç ay içinde nalları dikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ |||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7
|||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply|||
||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU -
Balik elden gidiyeeahh
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ahahahahah ulan ne espri ya. yemin ederim bu espiriyi kesinlike günde 500 bin kere görmüyorum çok orijinal ya bu. hahahaah. nereden aklınıza geliyor şöyle şeyler ilahi valla. gençlik tümden komedyen olmuş. gidiyeaahhh hahahahaha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
O olay olmayaydi bu espri olmazdi zaten
Ayrica balik gercekten gidici kedi her an zebaniye donusup akvaryuma girebilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben güldüm kardeşim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Balik elden gidiyeeahh
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt