Bildirim
Beyler 1v1 yardımınıza ihtiyacım var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Darius(ciddiyim) _____________________________ -
-
_____________________________ If your gods are real and they are just, why is the world so full of injustice? There are no men like me, only me. -
-
zed or jax _____________________________ -
Riven _____________________________ -
İrelia, jax, ad sion . 3ününde stunu var jax ve ireliayi off tank sionuda ad kas karsi ne alirsa alsin alirsin büyük ihtimal. İlk oyunda ne almisti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastSummoner
quote:
Orijinalden alıntı: Deathlessss
Troll konusu değil dedim ben. Şikayette edildin söylim.
Bak darius benim nerdeyse main karakterim onu oynamayıda çok severim soloda karşıma ne kennenler geldi hepsini çok rahat aldım.Tamamen e spellini iyi kullanabilmen ile alakalı. E spellinde bir nevi bir bug var gösterdiğinden daha fazlasını çekiyor adamı bu halinle çekersen her türlü alırsın. bide çektiğin gibi q kullanmamaya bak.Aldığı adam tanky ise yani armor kasarsa 2. spell olarak e fulle öbür türlü w fullemeni öneririm._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: RhyN
İrelia, jax, ad sion . 3ününde stunu var jax ve ireliayi off tank sionuda ad kas karsi ne alirsa alsin alirsin büyük ihtimal. İlk oyunda ne almisti?
Brand almıştı ilk oyunda. Bende talon almıştımHarraslaya harraslaya almıştı maçı. İlk tower ben yıktım felan ama zhonyada çıkması bitirdi oyunu
_____________________________ -
Nickini verirsen izlemek istiyorum. _____________________________ -
Kesinlikle AD Malzahar al ciddiyim. Böcek geleceği zaman ulti at böcek 100.000 damage vuruyor. Tabi aramsa böyle sihirdar vadisi için Vayne veya Caitlyn öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 10 Kasım 2013; 12:47:26 >_____________________________ -
jayce hem range damagesi hemde male damagesi yerinde cary bile alsa uzaktan dürtebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 10 Kasım 2013; 12:48:58 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
champla çok alakası yok mesele oyunculuk .champla alakası olsa talonla brandı alırsın zaten daha iyi oynadıklarını al counterını değil _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastSummoner
quote:
Orijinalden alıntı: RhyN
Brand almıştı ilk oyunda. Bende talon almıştımHarraslaya harraslaya almıştı maçı. İlk tower ben yıktım felan ama zhonyada çıkması bitirdi oyunu
Belki sakana gelebilir ama yine o tarz bir hero alirsa vayne yada varus ,ashe al range den yaklasamaz yanina , ha söylede birsey var jaxle ne cikarsa ciksin oyun sonu oyun senin cünkü hibrit kasicaksin sicrayla stununuda aynı andaya tutturdun mu kacma ihtimali yok ama eger karsi yine apc yada adc alirsa farm yapma ihtimalin zorlasiyor, sence ne alabilir bu oyunda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Heimer, Urgot _____________________________ -
Annie al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cho'gath oynayabiliyorsan al yoksa önermem , Lee sin de olabilir , Jax olabilir _____________________________ -
Sion _____________________________ Yazıyı okuma, anlama, algılama engelli arkadaşlar bana yazmasın, cevaplamasın, alıntılamasın. (Şu bir tek cümleyi dahi anlamıyorsanız ; YAZMAYIN) -
Yorick _____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
Benzer içerikler
- mmr nedir
- rekt ne demek
- elden ring nightreign türkçe yama
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- otp ne demek
- afk nedir
- ping düşürme
- lol kaç gb
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X