Şimdi Ara

Beyin sisi yaşayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu günlerde beynim bilgiyi işlemiyor okuduğumu anlamıyorum. Birşey okuyorum beynim sanki onu okumuyor gibi. Yani beynim algılamıyor. Beynime sanki örtü atılmış gibi. Beynim sanki durmuş gibi. Bu durumu yaşayanlar nasıl geçirdiklerini anlatabilirler mi?​

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kafan bir yere takılmış ya da üşengeçlik yapıyorsun.

• No 31

• Alakası yok

• İsviçreli bilim adamları bu durum icin osbir'i oneriyor.

• ben yaşıyorum. şuana kadar yaşadığım bir şey değildi ama korona olduktan sonra nedense bu durumun ve unutkanlığımın arttığını gözlemledim. gerçi stres ve depresif bir hava da var epeydir. ondan da olabilir bilemiyorum.

sizde de bu bahsettiğim sebepler var mı hocam?

• kafama taktığım şeyler yüzünden evet sürekli yaşadığım bir olay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yediğin, içtiğin veya yaptığın her şeyden kaynaklanabilir bu.

Beyin sisi çok genel bir kavram birçok sebebi olabilir. Ben beyin sisini mastürbasyona bağımlı olduğum sırada yaşıyordum. Çünkü beyninde normal düzeyde dopamin reseptörü yok ve dengesizlik var. Bunlar okuduğunu anlamana ve olayları algılamana yansıyor. Bir şeye bağımlı olduğun için yaşayabilirsin bunu.

Yani olay beyinde. Beynine ne yaptıysan veya nasıl bir beynin varsa o yüzden oluyor.

• Bilen biri olarak ben söyleyim aynı durumu bende yaşadım beynin sanki ağırlaşmış yorgun hissediyorsun birşeyler öğrenmeye çalışırken sanki beynini çevreleyen bir kalkan varmışta öğreneceğin bilgi o kalkana çarpıp beynine girmiyor gibi hissediyon dikkatin dağılıyor bazen abuk subuk bile konuşabiliyon ben bu olayı şöyle atlattım ilkten biraz rahatlatıcı müzik dinledim birkaç gün iş yapmadım beni güldüren şeyleri izledim ve kendimi yoracak birşey yapmadım sonrasında kafamı ılık suya soktum geçti öylelikle

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Kaç ayda geçti

• Alan Cormac kullanıcısına yanıt
    Cinsellik aklıma bile gelmiyor şu durumda sisli kafam düşünmeme bile engel oluo

• Sis atma o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde gıda intoleransın olursa bir besine, onu tükettiğinde beyin sisi olur. Bağırsağındaki zararlı bakteriler çoğaldığında beyin sisi olur. Kan şekerin yüksekse, insülin direncin varsa bu şekilde hissedersin. Yemeklerin üzerine ağırlık da çöküyor mu? ayak ağırsı oluyor mu? sabahları dayak yemiş gibi kalkıyor musun? sabah uyandığında veya gün içinde çok hafif ama sürekli saçma bir baş ağrın oluyor mu? burun akıntın geniz akıntın mı var?

beyin sisinden kurtulmak istiyorsan laktozu ve gluteni kesmen lazım. Laktoz tüm süt ürünlerinde var, peynir dahil. gluten de ekmek, makarna, pilav, patates vb kesmen lazım.

Ayrıca tüm işlenmiş gıdaları (paketli marketten alacağın abur cubur ve şeker içeren tüm gıdaları da kesmelisin)

çok değil 5-6 gün bunları tüketmezsen zaten kendindeki değişikliği göreceksin, resmen gözündeki perde kalkacak.

Bu beslenmeye eliminasyon diyeti diyorlar, c vit, magnezyum, omega 3 gibi yüksek antioksidan içeren takviyelerle destekliyorlar, vücudundaki bağırsağındaki parazitler, zararlı bakteriler şekerden glutenden beslenemediği için zayıf düşüyor, antioksidanlarla da vücudundaki toksinleri atıyorlar, bağışıklığın tavan yapıyor.

Zaten belirli bir farkındalığa ulaştığınızda canınız şeker, vs hiç istemiyor. Gluteni de ya komple kesiyorsunuz yada çok azaltıyorsunuz.

• mustafax4567 M kullanıcısına yanıt
    3 4 günde geçti benimki saat 5 te uyanıp akşam 7 ye kadar ders çalışmaktan sonra oldu artık o düzeni kullanmıyorum

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Yumurta yesem sıkıntı olur mu

Hocam aşı olduktan sonra oldu bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax4567

Hocam aşı olduktan sonra oldu bu durum

yumurtanın zararı yok hocam, çoğu eliminasyon diyetinde dr lar öneriyor. aşıdan sonra oldu ise bir doktordan fikir almanız iyi olacaktır. aşının toksik etkisini c vitamini + çinko kullanarak bir nebze de olsa atabileceğini belirten yazılar okumuştum. deneyebilirsin 3-5 gün. bir de kan dolaşımını hızlandır biraz, spor veya çok hızlı tempo yürüyüş yap 3-5 gün boyunca bak bakalım kendindeki değişime

Sabah ne yiyim az da yemek istemiyorum hareketli liyim zaten dershaneye gidiyorum 1.5 km yol yürüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafax4567

Sabah ne yiyim az da yemek istemiyorum hareketli liyim zaten dershaneye gidiyorum 1.5 km yol yürüyorum

2-3 yumurta ile yapılmış omlet, yeşillik, meyve (enerji vermesini istiyorsan muz), zeytin, 100% yer fıstığı ezmesi. En azından 3-5 gün ekmek yemeden dayanın şikayetleriniz azalıyor mu gözlemleyin, azalıyorsa en azından ona göre davranırsınız. Sonra sadece sabahları 1 dilim olmak üzere ekmek eklersiniz beslenmenize. Beyin sis uykusuzluktan da olur min 7 saat uyuyun. gece çok geç yatmayın karanlıkta uyuyun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.