Beyler çok merak ediyorum.Çünkü çok minikler.Geçen yolda aradım taradım buldum bir grup.Yolunu kestim bunların.Baktım aynı yöne kaçıyorlar.Dedim durun dedim.Sonra gittim dondurmacıdan helvalardan aldım bunu yarısını yedim yarısını da onları beslemek için sakladım.Sakladım ama vermedim.Sonra dedim ki gelin dedim karıncalar gelseydi hepsini verecektim kendi içimde söz vermiştim çünkü.Baktım gelmiyorlar sinirlendim hepsinin üstüne ayakkabımla bastım.Sonra baktım ayakkabımın altındakiler minicik siyah nokta kadar büzüşmüş etmiş dedim bunlar işe yaramaz.Sonra aradım taradım ölmemiş bir grup daha buldum bunları ezmedim hemen aldım elime iğneyle gözlerini oydum.Sonra baktım diğerleri kaçmadı dedim bunlarda beyin yok.Sonra diğerlerininde kafatasını parçaladım baktım beyin yok.Dedim acaba bendeki fazla beyinlerden 1 tanesini gram gram parçalara ayırıp bunların kafaya mı taksam acaba falan.Neyse sonra yolda gidiyordum bir baktım daha büyük karıncalar.O anda titreyerek kendime geldim.Karıncalar evrimleştiler ! Karıncalar minikti büyüdü büyüdü örümcek,örümcekte kene oldu.Sonra bunların bacakları koptu bu karıncalar sinek oldu sonrada aslan oldu.
Yani sözün özü aslanların soyu karıncadan geliyor.
Özet geç.
quote:
Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite
Özet geç.
Küresel ısınma kendini uğur derin dondurucuya kapatmış ve ölmüş.
beyin bedava ama sana kalmamış galiba
Aynaya bak bütün cevapları bulacaksın.
Cüssesine kıyasla en büyük beyne sahip canlı karıncadır
Sümüklüböcekte salya olduğuna göre(terbiyemden sümük diyemiyorum) bizden önce maymunlar değil sümüklüböcekler vardı ! Bizim burnumuzdan çıkan o iğrenç şeyler aslında aslanların dışkıları.
Çocuk ruhlusun eğlence arıyorsun, beyin bedava ama oksijen kullanmaıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
sümüklü böcekler.çıkış noktamız bu.
evet bende olmasam çok sıkıcı bu forum
Beyni var evet. Bu arada ormanlar kesiliyor dinozorlarin nesli tükenecek bu konu hakkında ne diyosun?
karıncaların beyni var evet, ve emin ol o beyin bile seninkinden büyük
quote:
Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
sümüklü böcekler.çıkış noktamız bu.
evet bende olmasam çok sıkıcı bu forum
Forumdan uzaklaştırılsan nerede bu çocuk diye soran olmaz, forum için kendini değerli görme.
beyin olsa niye hammalık yapsınlar
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
Beyni var evet. Bu arada ormanlar kesiliyor dinozorlarin nesli tükenecek bu konu hakkında ne diyosun?
Kara delik.
Ha birde bermuda üçgeni.Bermuda üçgeni veriyor gazı kara deliğe oda işte nesillerin ruhlarını emiyor.Yani ruh emici.Asanı tut,aklına en mutlu anını getir ve espekto refinyus diye bağır.O zaman hiç birşey olmadığını,boştan yere bağırdığını anlayacaksın.Şimdi senin kanın kaynıyor tabi bu dediklerim bir kulağından girecek,diğerinden çıkacak.O yüzden o dediklerimi illede merak edip yapacaksın.ah siz yeni nesil gençler.
BSG
quote:
Orijinalden alıntı: RealityShow
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :y4vuS:
quote:
Orijinalden alıntı: RealityShow
quote: