Şimdi Ara

Beyin, akciğer ve kalp oranlara gerek duymaksızın yaşayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan kafası kesildiğinde bile bir süre yaşıyormuş, daha uzun süre yaşamamasının sebebi kanın yenilenmemesi ve sürekli kaybedilmesi, dolayısıyla oksijen alınamaması olarak görünüyor.

Peki bir organizmada beyin, akciğer ve kalp olsa sizce bu üçü yaşayabilir mi. Ve böyle bir insan görmese, duymasa, koku almasa, hissetmese ve sadece düşünebilse kendi varlığını hisseder mi.

• hayır. boşaltım nasıl olacak? ayrıca en önemlisi ruh yok, ruh olmadıktan sonra neye yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 20 Eylül 2007; 15:09:13 >
  • çok mantıksız...
  • bir süre yaşar. ama hücrelerin enerjiye ihtiyaç duyacağından ve bunu miğde/bağırsaklar olmadığından dolayı karşılayamayacağından, ölecektir.

Allah bizi en uygun şekilde yaratmıştır. Vücudun en güzel çalışma şekli normal şeklidir. bir sistem olmadan diğeri bir işe yaramaz mutlaka biyerden sorun yaratır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 20 Eylül 2007; 15:14:35 >
  • Osmanlı işkecelerinden biri olarak hatırlıyorum yanılıyor oladabilirim kellesi kesilecek olan adamı alltan ısıtılan teneke saça geleçek şekilde ayarlıyorlar kelleyi vurdukları zaman yerden ısıtılan saç tavanın etkisiyle bir kaç dk kellede kan akışı oluyormuş kellesi giden adam şuuru yerinde olarak bedenini görüyormuş...
  • beyin olmadan insan yaşar çünkü yeme i yutma fln omurilik soğanının işi. yani hastane ortamında yaşarsın beyinsiz
  • ya bende düşünmüştüm bunu hiçbir duyu organımız olmasa boşaltım sistemi olsun bazıları olmadan olmaz demiş hissetme tad alma duyma işitme görme omasa sadece düşünebilsek kendi varlığımızı hissedebilirmiyiz içimizden ben varım diyebilirmiyiz nası hisseder bir insan acaba boyle olsa?????? ilginc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanılmıyosam Sigmund Freud'un öyle bi deneyi vardı. psikoloji kitabımda vardı resmi ama.. adamı basıncı alınmış bi odada yatağa yatırmışlar,gözleri kapalı,ellerinde bi çeşit sargı var kıpırdamıyo,kulakları da kapalı, yani hiçbi duyu organı çalışmıyo.
    adam manyaklaşıyomuş öyle olunca. yani duyu organları çalışmayınca insan sapıtır heralde. düşünsene dokunuyosun boş,dinliyosun boş,bakıyosun boş,tadıyosun boş, hiçbişey yok.. çıldırır insan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

yanılmıyosam Sigmund Freud'un öyle bi deneyi vardı. psikoloji kitabımda vardı resmi ama.. adamı basıncı alınmış bi odada yatağa yatırmışlar,gözleri kapalı,ellerinde bi çeşit sargı var kıpırdamıyo,kulakları da kapalı, yani hiçbi duyu organı çalışmıyo.
    adam manyaklaşıyomuş öyle olunca. yani duyu organları çalışmayınca insan sapıtır heralde. düşünsene dokunuyosun boş,dinliyosun boş,bakıyosun boş,tadıyosun boş, hiçbişey yok.. çıldırır insan...

ben eğlenemeyince çıldırıom (yane bilg olmayınca) ,

ve beni sadece bi odaya kapasalar yemek içmek falan filan herşey var ama TEKNOLOJİK HİÇ BİR ALET YOKKK kafayı yerim

• beyin olmadan insan mı yaşar beyin ölümü olduğu an ne oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

hayır. boşaltım nasıl olacak? ayrıca en önemlisi ruh yok, ruh olmadıktan sonra neye yarar

Hocam zaten üçü var diyorum, duyular bile yok boşaltım lüks bile gelir o durumda.
  • kalp olmadan beyne nasıl kan gidecek? akciğer olmadan nasıl oksijen kana karıştıracak?
  • Çok kısa süre yaşar oda canlı organizma olarak yaşar normal insan gibi yaşamaz bitkisel hayatdaki gibi zaten o durumda yaşasa ne olur yaşamasa ne olur 2 saniyelik olay için bi dene istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

kalp olmadan beyne nasıl kan gidecek? akciğer olmadan nasıl oksijen kana karıştıracak?

Hocam bi konuyu okusan keşke önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecelik

quote:

Orjinalden alıntı: ¥

kalp olmadan beyne nasıl kan gidecek? akciğer olmadan nasıl oksijen kana karıştıracak?

Hocam bi konuyu okusan keşke önce.

hayır konuyu anladım demek istediğim tüm organlar birbirine ihtiyaç duyuyor ama yanlış anlatmışım sanırım
  •  Beyin, akciğer ve kalp oranlara gerek duymaksızın yaşayabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.