Şimdi Ara

Beyaz ekmek yemeli miyiz yoksa yememeli miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı kaynaklarda ekmeğin zararlı olduğu ve cok kilo yaptığı söyleniyor ama başka kaynaklarda ekmek yemezsek vücut karbonhidrat alamaz ve kaslar erir diye geçiyor. siz ne yapıyorsunuz?
    karbonhidratı genellikle ekmekten alıyorum pilav makarna çok yemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kepekli ekmek gunde 4-5 dilim yenebilir faydasi da olur lif kaynagi hem doyurucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz ekmeğin lif değeri çok düşük, glisemik indeksi çok yüksek. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tavsiye ederim.
  • Beyaz ekmeğin ve tam buğday ekmeğinin 2sininde içini al avucuna hamur gibi yap hangisinini daha çok olduğunu göreceksin. Halk ekmeğinin 1 gram faydasının olduğunu hiç sanmıyorum yani beyaz ekmeğin.
  • her öğün 2-3 dilim tam buğday ekmeği ye veya çavdar.
  • Yok başkan bana gelişi bu zaten inan ki şundan kar etmiyorum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çavdarlı-tam buğday-tam tahıllı tüketin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baklava yiyebilen var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam tahıllı bugday ekmegi ya da kepeklı ekmek ye Beyaz ekmek kilo yapıyor faydasi da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yıldır yiyorum sorun yok tamam!
  • Tam tahıllı mineralli tam omega3 lü alpha 8li tamıtamına buğdaylı yeşil ekmeği tavsiye ederim. Beyaz ekmek kafa büyütüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmek yenmezmi yav, ama kahvaltı ve öğlen yemeğinde, birde ekmek tam buğday ekmeği olmalı ,,,, akşam sırf ekmek değil, atıştırmalık dışında hiçbişey yememeli
  • yeme
  • karbonhidrat yemezsen vücut enerji ihtiyacını proteinden giderir yani kaslardan. ama karbonhidratı ekmekten almamalısın. kilo aldırmasa (çok yediği halde alamayan tipler) bile şeker hastası yapmak için birebir. onun yerine bulgur, yulaf mercimek yiyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.