Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
178.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'dan bağımsızlığını ilan eden adam ve konuşan klozet baya güldürdü. Doları açıp adamın resmini görünce kahkaha attım Biraz yavaş bir bölümdü Mike hakkındaki her şeyi öğreneceğiz galiba, Chuck sahneleri sıkıyor harbiden evden çıkamayacaksa fazla etkili olmayacak herhalde Saul üzerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WISDOM

Amerika'dan bağımsızlığını ilan eden adam ve konuşan klozet baya güldürdü. Doları açıp adamın resmini görünce kahkaha attım Biraz yavaş bir bölümdü Mike hakkındaki her şeyi öğreneceğiz galiba, Chuck sahneleri sıkıyor harbiden evden çıkamayacaksa fazla etkili olmayacak herhalde Saul üzerinde
    Biriksin bittiği zaman izlerim. Hiç çekilmez şimdi beklemeli günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Dizi sağlam gayet güzel ilerliyor karakterler oturuyor Mike hakkında bidaki bölüm baya şey öğreneceğiz heralde
    Son bölümü yarıda bıraktım, gerçektene B.B. özlemi için izliyormuşum geçte olsa anladım. Vakit kaybetmemek için artık bakmıyorum. Size çileli günler dilerim.

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Son bölümü yarıda bıraktım, gerçektene B.B. özlemi için izliyormuşum geçte olsa anladım. Vakit kaybetmemek için artık bakmıyorum. Size çileli günler dilerim.

Kendi düşüncelerini başkalarına hissettiremezsin gülüm.

Orijinalden alıntı: bobafett

quote:

Kendi düşüncelerini başkalarına hissettiremezsin gülüm.

5.Bölümün son sahnesinde ne oldu, o gelen adam kimdi anlayan var mı

• quote:

Şu an acayip çile çekiyorum yeni bölüm çıksa da izlesem artık Çoğu zaman bb'yi andırıyor, komedi yönü daha fazla hem de

• Bana göre gelen adamlar gustavo fringin elemanları. Gus' la birlikte çalışması için mike'la görüşmeye geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLaXis_1907 -- 7 Mart 2015; 8:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mantıklı aslında, bence de muhtemelen Gus'ın adamları. Dizi gittikçe güzelleşiyor.

Orijinalden alıntı: alakurt79

Mantıklı aslında, bence de muhtemelen Gus'ın adamları. Dizi gittikçe güzelleşiyor.
    son gelen elemanlar polis olduguna göre uyarı icin gelmişler
    sanırım kızın yada kadının evine cok yaklaştı ve o da şikayet etti
    polisler uyarı için geldi

ayrıca huzur evinde tv izleyen adam hector salamanca olabilir mi ?

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

son gelen elemanlar polis olduguna göre uyarı icin gelmişler
    sanırım kızın yada kadının evine cok yaklaştı ve o da şikayet etti
    polisler uyarı için geldi

ayrıca huzur evinde tv izleyen adam hector salamanca olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    Mike oyuna yavaş yavaş dahil oluyor ama bayada yaşlanmış adam breaking baddeki havası yok.Umarım bol aksiyonlu mike bölümleri görürüz

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Mike oyuna yavaş yavaş dahil oluyor ama bayada yaşlanmış adam breaking baddeki havası yok.Umarım bol aksiyonlu mike bölümleri görürüz

mike'ın ağarmamış siyah bıyıkları yeter

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

5.Bölümün son sahnesinde ne oldu, o gelen adam kimdi anlayan var mı

Daha izlemedim diziyi fakat bizim eleman Saul, Gusla önceden tanışıyordu. Ne zaman orataya çıkacak diyordum, Bu bölümde olabilir o zaman...

Ben de tam tersi diye hatırlıyorum, ilk önce Mike çalışıyordu Gusla. Sonra Saul, Gus'la tanışınca karanlık tarafa geçiyordu. Bizim Mike da, Saul'a emirleri,görevleri falan bildiriyordu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabii..

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Ben de tam tersi diye hatırlıyorum, ilk önce Mike çalışıyordu Gusla. Sonra Saul, Gus'la tanışınca karanlık tarafa geçiyordu. Bizim Mike da, Saul'a emirleri,görevleri falan bildiriyordu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabii..

Tamam öyle benim demek istediğim Mike 'ı ve Gus'ı Breaking Bad zamanlarından önce tanıyordu. Mike'ın nerden tanıdğı ortaya çıktı fakat mike'ın nasıl birisi olduğunu bilmiyor. Ayriyetten Son bölümü izleyeceğim ona göre yazarım gerekli olursa
  • quote:

Aynen benim de demek istediğim o. Her şey gelecek bölümde netleşir zaten. Bekleyelim bakalım..
    başlanır mı beyler? bb tadı veriyor mu?

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

başlanır mı beyler? bb tadı veriyor mu?

Tabi veriyor. Durman hata!
  • quote:

Yeni bölümlerde BB'den daha başka kişileri görmek isterük. Pinkman bir yerlerde demlense mesela diziye bağlılığımız daha bir artar.

Aslında BB'nin de ilk bölümleri böyleydi. Şu anda Saul'un emekleme aşamalarını görüyoruz. Henüz o ağzı laf yapan çıkarcı Saul'u göremedik. Karakter olarak ince ince işleyip alışık olduğumuz kıvama getireceklerdir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.