Bildirim
Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (153. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drybeansandrice
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
Netflix yapımcılığı satın almış sanırım bölüm başında şaşırdım logosunu görünce.
3x10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcq.234 -- 22 Haziran 2017; 1:23:5 >_____________________________
-
Chuck'ı hiç sevmiyorum. Ölsün gitsin abi.
Bu sezon gayet güzel. Daha 10. bölümü izlemedim.
Br. Bad'i seven herkes izlemeli bu diziyi. Kesinlikle izleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Finalde nedense şu ayrıntıya takıldım.
Son zamanlarda izlemekten zevk aldığım tek dizi..
Sezon finali
Güzel bir sezondu, öncekinden daha çok beğendim. Biraz ağır ilerliyor ama sıkmıyor. BB gibi 5 sezon süreceğini düşünüyorum.
Vince Gilligan'ı tebrik etmek istiyorum, çok fazla film-dizi izlerim ama bu dizi kadar kameranın ve çekimlerin ustaca kullanıldığı yapım sayısı azdır. Bazı çekimlerin açısı ve detayı o kadar güzel ki izleyiciyi çok etkiliyor.
Mike'ın sahneleri çok başarılı, merak ediyorum yönetmen onun sahnelerini çekerken ona ne diyor. '' Kamerayı umursama, gerçekte ne yapıyosan onu yap biz çekip keseriz '' gibi bir şey demesi lazım bu kadar doğal olamaz yoksa.
Chuck
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 22 Haziran 2017; 10:42:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: M@rvelous
Finalde nedense şu ayrıntıya takıldım.
Ben de düşünmüştüm bunu, muhtemelen ıslak imzalı orjinal formları kurtararak zaman kazanmak açısından önemliydi o kağıtlar._____________________________ -
Beklenti yüksek olunca final biraz tatsız olmuş _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dcq.234
Kim aldatırsa dizi realist AF olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 22 Haziran 2017; 14:54:36 >_____________________________
-
sezonu bitirdik bi sene bekliycez.
_____________________________ Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres -
Geber chuck
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The right man in the wrong place can make all difference in the world -
Abi 2 gündür izliyorum diziyi 2x5e mi ne geldim yıllardır baya dizi izledim ama Chuck denilen kavşak kadar itici haysiyetsiz soysuz bir herif görmedim.Umarım Saul şunu bir güzel silkeler tek dileğim bu yani diziden Mike Gus falan baya merak ediyorum ama şu Chuck denilen soysuzu umarım madara ederler _____________________________
Origin ID:Powergs19
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/ -
final hakkında
3x10 Hector Salamanca??
_____________________________ İki ihtimal var...ya evrende yalnızız ya da değiliz...ikisi de eşit derece korkunç.
Arthur C.Clarke -
ikiside tetikledi. _____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
bu anlattıklarımı tamamen dizide bulabilirsin, herhalde birkaç bölüm kaçırmışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Haziran 2017; 21:4:21 >_____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
bu anlattıklarımı tamamen dizide bulabilirsin, herhalde birkaç bölüm kaçırmışın.
teşekkürler cevap için_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X