1-2 sigara paketi parası ödeyin arkadaşlar Animus'a, hem oradaki çevirmenlerin de cebine üç kuruş koyarsınız. İnanın enayi olmuyorsunuz bir oyun için para ödeyince, o kadar insanın emeği var orada. Yıllarca orijinal oyun konusunda benzer şeyleri anlatmaya çalıştık, aşın artık şunları. |
(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (13. sayfa)

-
-
oynamayı denedim, witcher 1'i bile bitiren biri olarak çağın baya gerisinde kalmış bu oyun diyorum oynayamadım artık remake'i bekleyeceğiz
-
Bunun için remake duyurulmadı. İlk oyun için duyuruldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çeviri 31 Aralık'ta bitti. Oyun içi teste geçiyorum.
-
Hocam öncelikle bunu duyduğuma çok sevindim çevri ne zaman yayınlanır acaba tahmini bir tarih verebilir misiniz?
-
kotor 1'i bitirdim ikinci oyun bana koymaz
-
Animusta ne zaman yayınlanır peki @HK-47 . Bununla alakalı olarak bir şey söyleyebilir misin.?
-
O kadar mutluyum ki bunu kelimeler anlatamaz
-
Yama testten sonra herkese açık paylaşılsa? Aylarca beta süreci diye Animus'a para vermek zorunda bırakmasanız daha iyi olur. Amacınız en başından beri ücretsiz yayınlamaksa böyle yapmanızı isteriz.
-
Test sürecinde yamayı siteden alabilri miyim yoksa testin bitmesi mi lazım?
-
Animus'ta test ne zaman başlar? Çıktığı gibi almak isterim aboneliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şimdiden abone oldum fakat yamayı indiremiyormuşuz neyse ki abonelik cidden ucuz hatta böyle büyük emeklere karşın cidden çok ucuz ben istediğime şimdiden ulaşamadım fakat içeride Dragon Age çizgi romanı görmek beni baya mutlu etti en azından Dragon Age okuyorum :)
-
Hemen almamanız daha akıllıca olurdu test süreçleri bazen bir aydan uzun sürüyor ve süreniz yetmezse aylık üyeliği tekrar alın diyorlar mazeret kabul edilmiyor diğer arkadaşlar sabırlı olsun yama çıkana kadar beklesin yoksa 1 ay daha abonelik almanız gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nozalz231 -- 11 Ocak 2022; 23:9:37 > -
Yamayı çıkıp biri kırarsa iyi olur. Bu saçmalıklarla uğraşmayız.
-
Geliyor rpg efsanesi.. Ellerine sağlık Said
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam affedersiniz ama sizin derdiniz nedir? Büyük bir emek sonucunda böyle bir oyunu çevirmeye başlıyorlar attığınız ilk yorum çeviri yavaş ilerliyor bu bitmez. Bu mesajın sonrasında adamlar çeviri bitti test aşamasına geçti diyorlar işte animusa vermeyin yayınlayın. Ben çeviriyle hiçbir alakası olmayan biri olarak yorumlarınıza çok sinir oldum biraz çeviren arkadaşların emeklerine dikkat ederek yorum yapsanız. Sırf yorum yapmak için yıllardır kullanmadığım hesabı bulup girdim. Adamlar kaç bin kelimelik oyunu çevirmişler beklemek istemiyorsanız gidin 3-5 bir şey verin animusa üye olun. Bir de çıkıp yamayı kırsa da uğraşmayız diyorsunuz hadi emeğe saygınız yok bari insanlara saçma fikirler vermeyin. Resmen sabır küpüne dönmek lazım yazdıklarınıza tahammül etmek için çeviren ve bu başlığı açan kişinin sabrına hayret ettim. Rahat bırakın adamları.
-
Aynı fikirdeyim. Üç kuruş para için insanların emeklerini bu denli hiçe saymaya değiyor mu gerçekten? Alt tarafı 20 TL gibi bir meblağ ödenecek bir ay için. Kaç bin satır çeviri var orada, insanlar gecesini gündüzüne katıyor, alt tarafı bir sigara paketi parası sadece. Gerçekten bu parayı ödeyecek durumunuz yoksa da bence oyunlarla zaman kaybetmeyin, gidin bir şekilde para kazanın.
Fakat hayatınız boyunca para kazandığınızı da sanmıyorum. Zira para kazanmış olsanız zamanın ve emeğin ne kadar kıymetli olduğunu bilir, şu oyuna harcanan zamanın karşılığı olarak istenen bu ufak ücrete laf edip durmazdınız. Hesaplarsak günlük en az 8 saatin üzerinde mesai çıkar bu çeviride. 20 lira yahu, insan yazarken utanır bu denli ufak bir ücret için anti Animus propagandası yapmaya.
Hizmet satın alıyorsunuz, marketten kola almak gibi düşünün bunu. Bir çeviri için para verince enayi olmuyorsunuz, aşın artık şu olayı. Hoş, zaten çeviri ücreti de 2 şişe kola parası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunun gibi toksik zihniyet ve kişiler yüzünden Türkçe çeviri grupları ve forumu bugün bu halde zaten.
-
Boş yapmayın. Para vermeyeceğim yamaya. Mecbur değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 12 Ocak 2022; 16:58:14 > -
İsteyen para verir istemeyen para vermez bekler. Animus a üye olalım o sıkıntı değil. Sonuçta ortada sağlam bir emek var. ama @HK-47 Zaten %65 e kadar getirmişti. Animustan umarım cevirmen olarak onuda görürler. Yoksa animus a vereceğime hk ya vermeyi tercih ederdim. Bunun sebebide dediğim gibi HK zaten %65 e kadar tek başına çevirmesinden dolayı. (animus a üye olduğumda da sadece bu oyunun çevirisi için üye olurum . Başka bir çeviri ya da eklentiyle bir işim yok. Ona istinaden yazdım. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravens11 -- 12 Ocak 2022; 17:16:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X