Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
38
Favori
122.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Abi darlamak istemiyorum ama üstünkörü bir çıkış tarihi verebilirmisin yıl sonunda çıkarmı

• Ellerine sağlık @HK-47 büyük emeğiniz var. Yakın zamanda ilk oyuna başlayacağım bol bol duamı alırsın  

• Vay starıkacım sen de mi buralardaydın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi REMAKE ile beraber oynarız artık yamayla :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 Şubat

• abi ayın 10 u oldu hala yüzde yenilenmedi bir sıkıntımı var

• Yavaş gidiyor çeviri tamamlanacak sonra 3 4 ay test olacak bir yılı var en az ona göre bekleyin bence.

• Çeviride son durum nedir? Merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HitmanViper H kullanıcısına yanıt

keşke bize duyurulmasaydı olacağını bilince günler geçmek bilmiyor

• Hiç olmamasından iyidir küçük bir oyun değil sonuçta hakkı var adamın para ile satsa alınır o derece.

• Her yüzde 5'te duyuru yapıyorum. Yüzde 90'a daha ulaşmadık, ulaşınca her zamanki gibi yazacağım.

• sanırım bu yama 2022 sonraına doğru çıkacakmış gibi geliyor anlamıyorum işin içinde animus tanda bir ekip olmasına rağmen nasıl bu kadar yavaş gidebiliyor çeviri

• Hokkabaz Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Sabırlı olmayı öğrenin. Başka oyunlar oynayabilirsin yama çıkana kadar.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Haklısın ama işin içinde kotor olunca sabredemiyor ki insan

• he he he bu gecikmeler bence hep Kreia denen o yaşlı ve aksi, manipülatör kaltak yüzünden. Kadın bazı bölümlerde bir konuşmaya başlıyor, susmak bilmiyor,ne dediği de belli değil,ingilizce bilsen de anlaşılmıyor,tamamen kafayı yemiş. Oysa bir de visas marr ı veya bao dur u düşün ne söylesen başka bir şey konuşturamıyorsun gönüllü köle ikisi de. Atton u, seçtiğin tarafa göre değişen wookie veya seksi genç kadın insan ödül avcısını, handmaiden ı, hele onun maalesef orjinal konsepte göre oynarsan muadili olan (exile kanon a göre Meetra Surik adında light side bir jedi ve ligth side iken revan ın bir başka kankasıymış,ama karakteri kadın seçince mod kullanmazsan handmaiden peşine takılmıyor o sünepe jedi da hiç çekilmiyor) seni seçen eski öğrenciy, hk-47 nin komik bir isim taktığı(unuttum yaa neydi) toparlak cumhuriyetçi robotu(!) geç zaten,astromech robotu saymazsak kreia nın haklı olarak belirttiği kadar ahmak hepsi. (sırf bu yüzden bile sith lord u dark side oynamak daha güzel. ilk oyunu modsuz oynayamıyorum çocuk katili olman lazım, üstelik 14 yaşındaki ergen çok zeki becerikli ama aptal ağabeyi ile sorunlu ve asla dark side a hizmet etmeyen masum bir dişi twi'lek i wookie kankasına hem de Bastila nın önerisiyle öldürtmek dark side için bile fazlasıyla kalleşçeydi, darth Sidious yapmaz lan bu şerefsizliği Bastila nın dark side ı da çekilmiyormuş hiç...) tabi hk-47 bir numaralı karakter içlerinde, hk-47 reise bir et torbası olarak(meatbag) asla bir yanlışımız olamaz. :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorgonon -- 27 Ekim 2021; 17:15:26 >

• Hadi bakalım yasiin salla göbee

• %90

• HK-47 kullanıcısına yanıt

Süper çok az kalmış  

• Bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.