Geçen torq kampanyasından aldığım wheyler çok güzel, aromalar cidden oturmuş. Ama böyle pudra şekeri gibi toz formunu ilk defa gördüm, Çok dikkatli ölçek alsan bile heryerde toz uçuşuyor.başka hangi markalarda var bilmiyorum. Optimum, muscletech vs kullanıyordum enflasyondan önce. |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1531. sayfa)
-
-
Arkadaşlar gıdadedektifi kaynaklı bir çok markanın protein içermemesi konusu çok çok çabuk gündemden düştü. Bu konuda nerelere şikayet edeceğiz neler yapabiliriz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tarım bakanlığına şikayet etmelisiniz. direkt cimer'e yazarsanız da onlar ilgili bakanlığa yönlendiriyor zaten
-
Prorich ve proteinocean da öyle ince toz formda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım devlet tarafından hastalara ücretsiz verilen mamaları satmıyorsunuzdur. Elinizde fazla varsa herhangi bir hastanenin onkoloji bölümüne bırakabilirsiniz. Alıp hastalara veriyorlar. Ben öyle yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
En ucuz creatine mono al geç hocam, bu tarz ürünlere çok para vermeye gerek yok
-
En ucuzu ya pek bir işe yaramazsa param çöpe giderse korkusu uyandırdığından ve bu konuda pek bilgim olmadığından bir bilene danışmak için buraya yazayım dedim.
-
bu fazla ucuz. bilinmedik de bir marka. şüphe ile yaklaşmak gerekir bence.
-
İlk defa protein tozundan çikolatalı almıştım. Efsane tadı vardı. Çok iyiydi. 2. Kez aldım. Bu sefer aldığım direkt olarak şekerli su gibiydi. Kıvamı tadı farklıydı. Hemen wpden iletişime geçtim. 2. Aldığım farklı parti urunmus. Gondermem halinde değişim yapacaklarınj soylediler. Gönderdim, kurabiye aroması istedim bu sefer. Kullanmadım daha ama umarım güzeldir. İlk aldığım kakaolu gibi aroma daha once denk gelmedi gerçekten. Umarım o parti urune geri donerler. Sizin aldiklariniz arasinda cikolatali varsa şeker oranı nedir? Ve protein tozu üzerinde toz şeker gibi parlayan parcaciklar var mı?
Beyaz çikotalı ve çilekli aldım ben, ikisi de pudra şekeri kıvamında, parçaçık yok hocam saydam görünüyorlar
-
Önerebileceğiniz başka uygun bir marka varsa yazabilir misiniz lütfen
-
Sitenin yayınladığı isimleri Google da tek yıldızla aratınca aşağıdaki ürünler çıkıyor ;
Hero Mega Whey Protein Zero
Sportica Nutrition Whey Protein Platinium
Nutri King Full Performance
Muscle Balance Nutrition Whey Advanced
Nutripure Whey Classic
Zeus Nutrition Whey Classic Series
Sports Style Nutrition Ssn Command Quadro
Best Plus Nutrition BPN Eco Tactical Whey Protein
King Panda Sports Whey Bolic
S* N* Gold Whey çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 20 Mayıs 2023; 8:5:7 >
yabancı markalar piyasadan tamamen kayboldu. yerli olanlardan da bildiklerim bigjoy ve hardline. onları önerebilirim. dünyada hala creatine sıkıntısı devam ediyor. onun için ucuz creatine diye bir şey yok.
reddit
r/Supplements on Reddit: Crazy prices on creatine !https://www.reddit.com/r/Supplements/comments/13bncov/crazy_prices_on_creatine -
Eskiden multipower altı almazdım, ama artık Hardline kurabiye kullanıyorum. Acı ama gerçek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha dün scitec whey'e 1500tl bayıldım. artık 20gram 20gram içerim idman sonlarında uzun süre dayansın diye
-
Eskiden her mahalle salonunda bulunan adını hatırlayamadığım bi marka vardı, nisaştayla aynı kg fiyatına whey satıyordu. Sonra hardline da yeni çıkmıştı piyasaya, kötünün iyisi diye ona yönelmişlerdi. Şimdi bakıyorsun hardline falan baya premium geliyor gözüme.
-
Ssn’in alt markası 2 tane alırsan kargo ücretsiz oluyor. İndirim kodu da ‘’mayıs15’’. Servisi 3.6 tlye geliyor. Şuan en fp creatine bu daha ucuzunu bulamadım geçtim 2 tane sipariş.
https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-beta-micronized-creatine-monohydrate-204-4-gr
paylaşım için teşekkürler, bu marka şuanda çoğu suplementi en ucuza satan yer hatta biraz fazla ucuz gibi 2kg lik whey 325tl bana biraz garip geldi kalitesi konusunda şüphelendirdi.
-
2 KG 325 tl mi? Maliyetten daha ucuza veriyolar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X