Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.322
Cevap
734
Favori
2.566.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yulaf yumurta muz tarcın (protein tozu istege baglı) mikserde karıstırıp pisirerek pankek yapabilirsin

pistikten sonra üstüne bal dokerek tatlandırabilirsin yanına meyve dilimleyebilirsin kivi cilek tarzı goji beryyde olur

yağ eklemek istersen kuruyemis yada fıstık ezmesi vs

10 yıldır degismeyen kahvaltım tavsiye ederim

• Uyanır uyanmaz aç karnına bi porsiyon whey içiyorum da sabah sabah hiç bcaa içmedim benden daha çılgınları da varmış memnun oldum 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 9 Mayıs 2023; 21:4:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt

Susuz, kuru ağırlığıyla 100 gramında 1 Gr protein olan şeker hariç besin var mı merak ettim? Düşünüyorum aklıma gelmiyor. Bunu becerebilmek ayrı bir başarı. Full şeker, nişastamı basmışlar bunun içine? Öyle olsa yoğun şeker tadından anlaşılır gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torq Nutrition https://www.torqnutrition.com.tr 1000 liralık siparişe zma+arginine hediye ediyor kampanyayı kaçırmayın derim bu markanın zma+arginine ürününü kullandığımdan beri müthiş bir uyku performansım var

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Gerçekten aklım almıyor ya ucuz marka alınca diyordum ki en kötü ne koysa onda bile protein vardır diyordum ama 100 gramda 1 gr protein nedir ya nesquik içse daha faydalı cidden

Bence bunlarda şaşılacak bir şey yok hocam ya. Kafası biraz çalışan biri ham madde fiyatını bilmese bile tahmin edebilir, bunun personel, lojistik, paketleme, üretim ıvır zıvır bir ton maliyetini de hesaba katıp o fiyata nasıl sattıklarını düşünebilirdi. Ama insanlar ucuz olana ya da sırf birçok influencer tarafından paylaşılıyor diye ürünleri satın aldılar.

Bence satın alınacak olan ürünün sermayesine, geçmişine, farklı sektörlerde neler yaptıklarına falan bakmalı. Her zaman dediğim gibi 1.5-2 yıldır sadece Torq Nutrition kullanıyorum gönül rahatlığıyla. Çünkü birebir iletişim kurabiliyorsunuz, her zaman müşteri memnuniyetini sağlıyorlar ve adamlar koca ilaç şirketi. Üstelik sermayesi de 1 milyon TL civarında falan gözüküyor. Çoğu supplement şirketi 10 20 bin lira sermaye ile şirketini kuruyor. Kendilerine hayırları yok

• LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt

hocam ben torq nutrition ürünlerinde indirim olduğunda buraya yazdığım için şirket çalışanı-reklam yapıyorsun vs mesaj atanlar oldu,firma adresi belli - attığım mail için 1 gün içinde dönüş yaptılar ,marka sahibi ilaç firması vs vs nedenlerle bu markayı tercih ediyorum. geçen ay protein tozunu 610 tl'ye hopi'den aldım. indirim takip edilirse hopi'den çok uygun fiyata alınabilir.

• aynı şeyi bana da yazmışlardı geçen aylarda :) bende web sitelerindeki kampanyaları takip ediyorum genelde sepeti belli bir tutara doldurunca 200 300 liralık takviyeler bedavaya geliyor. şuanda da zma hediye ediyorlar ve en beğendiğim supplementi bu adamların. çektik bi 45 kapsül zma+arginine

• LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt

hocam hopi'de olan kampanyalar kendi sitelerinden daha iyi oluyor. gainer kendi sitelerinde 600 tl geçen ay 287,5 tl'ye geldi,protein 1049 tl'den 610 tl'ye geldi. en az 6 ay yetecek ürün aldım

• ben hiç hopi kullanmadım ki bir indirip bakayım hocam teşekkürler

Hocam bende bu markaların çoğundan aldım, hali hazırda açık 2 kapalı 1 kutu hero mega whey var. Ondan öncesinden de 2 kutu ssn var, hakem heyetine nasıl vereceğiz bu konu da bizi aydınlatır mısın? Muhtemelen çok kişi başvuruda bulunmak isteyecek çünkü.

• Merhaba arkadaşlar
    1.kalite yüksek değerlere sahip omega 3 almak isteyenler kaçırmasın.Türkiye’deki omega 3’lerin çoğunluğu kalitesiz.Özellikle sporcular bu takviye ürününü kaçırmasın.Norveç soğuk denizinde yaşayan balıklardan elde edilmiş bu Omega 3ün toplam EPA ve DHA değerleri 1750 mg’dır

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sentez kullanıcısına yanıt

Link vs var mıdır?

• Supplementler in kendi markasının proteinini deneyen var mı nasıldır sizce ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CemalBilece C kullanıcısına yanıt
    Ben aldım denedim. Tadı güzel biraz şekerli, içerik yazılanlara göre iyi.

• Sentez kullanıcısına yanıt
    Ben iherb üzerinden getiriyorum. (reçete ile) bu markanın üzerine marka tanımam.

https://tr.iherb.com/pr/carlson-norwegian-the-very-finest-fish-oil-natural-orange-1-600-mg-16-9-fl-oz-500-ml/7799?rcode=GUR2236&utm_medium=appshareiherb Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• merhabalar

Bunu almak istiyorum, TR'de yok. Gümrük için ne önerirsiniz

• arkadaşlar merhaba, Nutrivigor PROTEİN SÜT elimde ihtiyaç fazlası çilek aromalı 60 adet mevcuttur.

İnternette arama yapın, çiçeksepeti sitesinde de mevcut 12 adeti 1500 tl ye satılıyor, zaten eczanede şişesi 83 liradır. google dan da bakabilirsiniz.

ben tanesini 30 liradan satmak istiyorum yarı fiyatından da ucuz şekilde, 60 taneyi de almak isterseniz hepsi son fiyat 1800 TL DİR. Dilerseniz dolap uygulamasından da kargo için ilan açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 16 Mayıs 2023; 9:1:54 >

• Arkadaşlar sabah 7 gibi protein ağırlıklı kahvaltı yapıyorum, öğlen 12.30'da tavuk pilav, 18 gibide hindi pilav. Sormak istediğim sabah-öğlen arası, öğlen-akşam arası kuruyemiş vs önerir misiniz ? Fellas ın 15 gr çikolataları var, onlara ne dersiniz ? Teşekkürler.

• pdem kullanıcısına yanıt
    9 gr proteine oranla 6.5 gr şeker çok fazla. Protein öğünü olarak değil mama,kahvaltı olarak değerlendirilir ancak.

Bunların şekersiz olanları var fresubinin diben ürünü mesela ben onları tercih ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.