Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.304
Cevap
732
Favori
2.565.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam içtiğiniz tozda 23 24 gr protein var ölçeğinde ve siz bunu 5 gün içiyorsunuz günlük 18 gr civarı desek bu yağa dönüşebilecek bi oran değil içinde ki kreatin su tuttu desem 2 gr creatin de su tutmaz çözemedim ben başka bi durum olabilir ama protein tozundan diyerek işin içinden çıkmamak lazım

Ben günde 2 porsiyon içiyorum Sabah ve idman sonu haftada 5 6 gün bu şekilde 5 öğün yemek yiyorum yemeklerim genelde basit sofra pirinci yanına et tavuk ben 90 kg sabit kaldım sadece tozun günlük 18 gr proteinin size o kadar kilo yapması bence imkansız ama dahiliye doktoru vardı konuda o hocam daha iyi bilir bizim ki kara düzen salon bilgisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seradonin kullanıcısına yanıt

Spor bırakınca yağ yukselir normal olarak da bendeki durum cok tuhaf yaz geliyor diye karbonhidrat azaltip proteine yuklenirken bu derece bi kilo artışı cok kotu oldu tozu dedigim gibi cok kullanmiyorudum siskinlik vardi o zamanlar hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

Hocam ama toz alimini birakinca kilo alimi durdu, siskinlik vardi gecti bi kac gune, o donemde karbonhidrat alimini baya azaltmistim. Spor salonuna kaydoldum haziran sonu orda vucut analizi yaparken soyledim durumu bunye kaynaklidir yaramamis bunyene kullandigin toz kalitesi de etken demisti

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Tozun markası ne maltodekstrin oranı yüksekse evet kilo yapar ben orjinal wheyler için söyledim durumu

Hardline 3 whey matrix cilekliydi ürün hocam artık aldık kiloyu 4 5 aya toparlicaz, 2015 yilinda da demir eksikliği icin ilac kullanmistim oda 16 kilo aldirmisti, 2007 yilinda da 15 kilo vermistim, bi daha boyle takviye ilac vs kullanmicam jinekomasti olmuş

• Hb de visa kart ile sepette 250 ye 50 indirim var. Ssn 2200 Whey 228 liraya geliyor.

• Geçtiğimiz hafta Makedonya’ya gittim. Orada da protein tozu fiyatları gayet yüksek. Bizim para pul olunca, yurtdışında bile uyguna bir şey bulamıyorsunuz. Universal GH Max aradım. Hiçbir yerde de bulamadım. 380 TL civarıydı. Tatil yapıp döndüm ancak. 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar proteinocean'da 7 adet 150 gr bcaa ve 8 adet tester 299₺.
    İndirim kuponum da vardi 250 tl'ye geldi.
    299₺ de guzel fiyat.
    Skt tarihleri en yakin 9 aymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 2 Ağustos 2021; 19:5:44 >
  • Arkadaşlar takip ediyormusunuz bilmiyorum ancak Furkan Er ve Gökalaf’da supplement markalarını piyasaya sürdüler. Ne düşünüyorsunuz güvenilir midir?

Bana nedense 600 gram pirinçle bu vücudu yaptım videosundan sonra pek güven vermiyor içeriklerin kalitesi.

• Arkadaşlar selamünaleyküm
    Whey Protein olarak
    Scitec mi Satın alayım yoksa Supplementler.com un Kendi ürettigi protein tozunu alayım maddiyat önemli değil önemli olan kalite ve etki(Maddiyat önemli değil derken bu iki ürün arasında önemli değil çünkü weider ve olimp Ülkemizde maalesef fiyatları çok uçmuş)

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Eskiden bi savaş cebeci bi cenk hoca vardı sosyal medyada şimdi yeni yeni hocalar türemiş ilk defa duydum siz yazınca arkadaşları

Benim şahsi görüşüm her hıyarım var diyene tuz alıp koşmamak gerekir.

• S.McManaman kullanıcısına yanıt
    1 kg bcaa için 250 tl gayet iyi fiyat kod bulursam değerlendiririm

Bigjoy 800 gr 180 liraya geliyordu geçen gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Eskiden bi savaş cebeci bi cenk hoca vardı sosyal medyada şimdi yeni yeni hocalar türemiş ilk defa duydum siz yazınca arkadaşları

Benim şahsi görüşüm her hıyarım var diyene tuz alıp koşmamak gerekir.

ben kadir hoca yı izliyorum gülmek için

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Dev gibi kolları dev gibi göbek yapmadan kimse doğal yolla yapamaz. Ben bunu bilir, bunu söylerim hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Arkadaşlar takip ediyormusunuz bilmiyorum ancak Furkan Er ve Gökalaf’da supplement markalarını piyasaya sürdüler. Ne düşünüyorsunuz güvenilir midir?

Bana nedense 600 gram pirinçle bu vücudu yaptım videosundan sonra pek güven vermiyor içeriklerin kalitesi.

Hocam bu elemanların üretmiş olduğu protein hangi marka acaba adını bizimle de paylaşın o markadan uzak duralım zaten bu eleman bana baya antipatik geliyor hiçte güven vermiyor o yüzden markasını bilelim ki satın almayalım

• Hocam bu ürünlerin satışı için fprumda gıda ürünleri diye bir kategori var. Hem daha çok kişiye ulaşır hem başlıkta görülmesi kolay olur.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ürünün linkini ekledim ancak yanlış anlaşılmasın ben markayı gömmek için değil fikir danışmak için sormuştum. :)

The Gladio

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Ürünün linkini ekledim ancak yanlış anlaşılmasın ben markayı gömmek için değil fikir danışmak için sormuştum. :)

The Gladio

saolun hocam :) - ALLAH Celle Celalühu herkesin çarşısını pazar etsin ne diyim hayırlı olsun D:

• Arkadaşlar karaciğerimi elime aldım. Bir daha kreatin kullanmam asla. Siz siz olun kullanmayın. 2 gündür ne çekiyorum mide kramplarından. İlaçlı tomografi bile yapılamadı, kolumdaki damar patladığı için ilac deri altına yayıldı. Hastane hastane geziyom samsun da 😭

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.