< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1328. sayfa)

-
-
Spor bırakınca yağ yukselir normal olarak da bendeki durum cok tuhaf yaz geliyor diye karbonhidrat azaltip proteine yuklenirken bu derece bi kilo artışı cok kotu oldu tozu dedigim gibi cok kullanmiyorudum siskinlik vardi o zamanlar hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ama toz alimini birakinca kilo alimi durdu, siskinlik vardi gecti bi kac gune, o donemde karbonhidrat alimini baya azaltmistim. Spor salonuna kaydoldum haziran sonu orda vucut analizi yaparken soyledim durumu bunye kaynaklidir yaramamis bunyene kullandigin toz kalitesi de etken demisti
Tozun markası ne maltodekstrin oranı yüksekse evet kilo yapar ben orjinal wheyler için söyledim durumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hardline 3 whey matrix cilekliydi ürün hocam artık aldık kiloyu 4 5 aya toparlicaz, 2015 yilinda da demir eksikliği icin ilac kullanmistim oda 16 kilo aldirmisti, 2007 yilinda da 15 kilo vermistim, bi daha boyle takviye ilac vs kullanmicam jinekomasti olmuş
Hb de visa kart ile sepette 250 ye 50 indirim var. Ssn 2200 Whey 228 liraya geliyor.
Geçtiğimiz hafta Makedonya’ya gittim. Orada da protein tozu fiyatları gayet yüksek. Bizim para pul olunca, yurtdışında bile uyguna bir şey bulamıyorsunuz. Universal GH Max aradım. Hiçbir yerde de bulamadım. 380 TL civarıydı. Tatil yapıp döndüm ancak. 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar proteinocean'da 7 adet 150 gr bcaa ve 8 adet tester 299₺.
İndirim kuponum da vardi 250 tl'ye geldi.
299₺ de guzel fiyat.
Skt tarihleri en yakin 9 aymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 2 Ağustos 2021; 19:5:44 >
Arkadaşlar takip ediyormusunuz bilmiyorum ancak Furkan Er ve Gökalaf’da supplement markalarını piyasaya sürdüler. Ne düşünüyorsunuz güvenilir midir?
Bana nedense 600 gram pirinçle bu vücudu yaptım videosundan sonra pek güven vermiyor içeriklerin kalitesi.
Arkadaşlar selamünaleyküm
Whey Protein olarak
Scitec mi Satın alayım yoksa Supplementler.com un Kendi ürettigi protein tozunu alayım maddiyat önemli değil önemli olan kalite ve etki(Maddiyat önemli değil derken bu iki ürün arasında önemli değil çünkü weider ve olimp Ülkemizde maalesef fiyatları çok uçmuş)
Eskiden bi savaş cebeci bi cenk hoca vardı sosyal medyada şimdi yeni yeni hocalar türemiş ilk defa duydum siz yazınca arkadaşları
Benim şahsi görüşüm her hıyarım var diyene tuz alıp koşmamak gerekir.
1 kg bcaa için 250 tl gayet iyi fiyat kod bulursam değerlendiririm
Bigjoy 800 gr 180 liraya geliyordu geçen gün.
quote:
Orijinalden alıntı: HK-416
Eskiden bi savaş cebeci bi cenk hoca vardı sosyal medyada şimdi yeni yeni hocalar türemiş ilk defa duydum siz yazınca arkadaşları
Benim şahsi görüşüm her hıyarım var diyene tuz alıp koşmamak gerekir.ben kadir hoca yı izliyorum gülmek için
-
Dev gibi kolları dev gibi göbek yapmadan kimse doğal yolla yapamaz. Ben bunu bilir, bunu söylerim hep.
quote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Arkadaşlar takip ediyormusunuz bilmiyorum ancak Furkan Er ve Gökalaf’da supplement markalarını piyasaya sürdüler. Ne düşünüyorsunuz güvenilir midir?
Bana nedense 600 gram pirinçle bu vücudu yaptım videosundan sonra pek güven vermiyor içeriklerin kalitesi.Hocam bu elemanların üretmiş olduğu protein hangi marka acaba adını bizimle de paylaşın o markadan uzak duralım zaten bu eleman bana baya antipatik geliyor hiçte güven vermiyor o yüzden markasını bilelim ki satın almayalım
Hocam bu ürünlerin satışı için fprumda gıda ürünleri diye bir kategori var. Hem daha çok kişiye ulaşır hem başlıkta görülmesi kolay olur.
Ürünün linkini ekledim ancak yanlış anlaşılmasın ben markayı gömmek için değil fikir danışmak için sormuştum. :)
The Gladio
quote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Ürünün linkini ekledim ancak yanlış anlaşılmasın ben markayı gömmek için değil fikir danışmak için sormuştum. :)
The Gladiosaolun hocam :) - ALLAH Celle Celalühu herkesin çarşısını pazar etsin ne diyim hayırlı olsun D:
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X