Şimdi Ara

Beşiktaşlı taraftar hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçını izlemeye giden 19 yaşındaki taraftar kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Beşiktaşlı taraftar hayatını kaybetti

Beşiktaş maçını izlemek için dün otobüsle Karabük'e giden Beşiktaş taraftarı 19 yaşındaki Emre Kuş, yolda kalp krizi geçirdi. Bolu'da hastaneye kaldırılan Kuş yaşamını yitirdi.

Kardemir Karabükspor- Beşiktaş arasında dün akşam oynanan maçı izlemek için, diğer taraftarlarla birlikte İstanbul'dan Karabük'e hareket eden otobüse binen Emre Kuş, dün öğle saatlerinde TEM Otoyolu Bolu mevkisinde fenalaştı.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil ambulansı ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Emre Kuş yoğun bakımda tedavi altına alındı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Emre Kuş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emre Kuş'un cenazesi İstanbul'a gönderildi.

(*) HABER1903 Ailesi olarak hayatını kaybeden genç kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar diliyoruz.

Haber Kaynağı: DHA

• Allah rahmet eylesin , cokta gencmis..
  • Allah geride bıraktıklarına sabır versin
  • Amin.Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin

Ülkede sağlık diye birşey kalmamış bu yaşta kalp krizi geçiriyor bu arkadaş gibi binlerce var ve çoğu kişininde damarları tıkalı

Ankara Yüksek İhtisasta doktor olmuş midenin nerede olduğunu bilmiyor doktora söylüyorum midem ağrımıyor ayrıca doktora mide orda olmaz diyorum adam bana mide ilacı yazıp gönderiyor

2 gün sonra başka hastanede safra kesesi amelyatı oldum 1- 2 gün daha geçikseydim öteki dünya ...
  • Arkadaşımın yakın arkadaşı. Dün gece boyunca face'de takip ettim. Sabaha doğru ölüm haberi geldi. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.
  • Türkiyede her 100 hastadan 85 ne yanlış teşhis koyuyorlar

Allah halkımıza sağlık versin diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19 yaşında ve kalp krizi?yazık yahu.allah rahmet eylesin...
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin..
  • ALLAH rahmet eylesin.
  • Yattıgı yer nur olsun Allah anne babasına sabır versın yazık kardesım genc yasta

• ''Beşiktaş seninle ölmeye geldik'' dedikleri bu olsa gerek. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, futbol için değmeyecek bir yol ayrılığı
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin !!
  • Oncelikle Allah rahmet eylesin. Yeri burasi degil ama bunu soylemeden gecemeyecegim, hastalarini banknot olarak gorup, devlet yasa cikarmaya calisip, y hastane ya muayenehane dediginde isyan eden, doguya gitmemek icin her turlu numarayi yapan doktorlarimiz sagolsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.