Şimdi Ara

Beşiktaşımızdan beklentileri boşuna yüksek tutuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu takıma her sezon başarısız diyoruz.

Oyunculara anadolu topçusu damgası vuruyoruz.(Olcay-Serdar-Pektemek-Necip-İsmail vs vs)

Peki bu takımın prestiji hiç mi küçülmüyor?
    Evet başarısız olduğumuz her sezon prestijimiz küçülüyor

Derbi kazanamıyoruz,

Kritik maçları alamıyoruz,

En kötü zamanında bile ezeli rakibimize(!) 2.liği hediye ediyoruz.

Bence artık bir şeyleri kabul etmenin zamanı

Bu takımın şampiyonluğa oynamasını beklemek,istemek saçmadır.

İsterse Messi-Ronaldo gelsin,Beşiktaş ciddi prestij kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor.

Evet bundan 30 yıl önce de 2 senede bir şampiyon olmuyorduk doğru; ama günümüzde her şey gibi futbol da çok değişiyor,gelişiyor.

Yani ipin ucundan tutmak,neyse en azından 5-10 sene bir şampiyon olurum demek zor.

Neyse her şeye rağmen takımımızın yanındayız ama kabul edilmesi gereken bazı şeyler olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahrolarak katılıyorum malesef.
  • Doğru bir teknik direktör şart bunların en büyük örnekleri Brandon Rogers Diego Simione Rudi Garcia Roberto Martinez her ne kadar EPL de üst sıralarda olmasa da Mauricio Pochettino vs. vs. vs. artar gider . Hepsine baksak Everton hariç takımlar seviye atladı ilk yıllarında. Ben şahsen Bilicin doğru bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Ha tabi nokta atışı bir teknik direktör zor fakat bunu yapsa bile belli bir bütçe şart ya hazır bütçe vereceksin veyahut oyuncu satışlarından.
  • Dostum malesef bazı gerçekler var, taraftar sayımız daha az, kombine ve forma satışımız çok çok az. Haliyle başarıda onlara göre az oluyor. Bu küçüklük değildir, mantıklı düşünebilen herkes bunu anlayabilir. 500 milyar yatırım yapan ile 200 milyar yatırım yapan tabi ki aynı olmayacak. Yine de bu takımı ben beğeniyorum, evet kahrediyorlar bazen bugün ki gibi ama yinede iyiler, hala 2. şansı devam ediyor. 2. olmalıyız ve ciddi gelir kaynağını cebimize koymalıyız. Olursa ne ala, olmaz ise seneye işimiz yine çok zor şampiyonluk için.

Sen en büyük rakiplerine karşı bu performansı sergilersen, onları yenip psikolojik avantajı eline alamazsan şampiyonluk mücadelesi gerçekten çok zor olur.

27.10.2011 Beşiktaş 2 - 2 Fenerbahçe
    20.11.2011 Beşiktaş 0 - 0 Galatasaray
    05.02.2012 Fenerbahçe 2 - 0 Beşiktaş
    26.02.2012 Galatasaray 3 - 2 Beşiktaş
    16.04.2012 Beşiktaş 0 - 2 Galatasaray
    29.04.2012 Fenerbahçe 2 - 1 Beşiktaş
    03.05.2012 Beşiktaş 1 - 0 Fenerbahçe
    06.05.2012 Galatasaray 2 - 2 Beşiktaş
    26.08.2012 Beşiktaş 3 - 3 Galatasaray
    07.10.2012 Fenerbahçe 3 - 0 Beşiktaş
    27.01.2013 Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş
    03.03.2013 Beşiktaş 3 - 2 Fenerbahçe
    22.09.2013 Beşiktaş 0 - 3 Galatasaray (Son Dakikalar 1-2 geride iken sahaya giren taraftarlar yüzünden maç iptal edildi ve Beşiktaş hükmen mağlup sayıldı.)
    30.11.2013 Fenerbahçe 3 - 3 Beşiktaş
    22.02.2014 Galatasaray 1 - 0 Beşiktaş
    20.04.2014 Beşiktaş 1 - 1 Fenerbahçe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin gibiler yüzünden.Beşiktaşı küçülttünüz şampiyonluk gidiyor derken herkes 2.lik yeter diyordu.Alın size 2.lik.
    Geçen sene moskovayı 9. yapmış bir adamı hangi mantıkla getirirsin sen? Başarılı olan adamlar yükselir sen başarısız olmuş bir adamı td yaparsan olacağı budur.
    Moskova şuanda liderin 1 puan gerisinde 2. sırada.

Orijinalden alıntı: Onder1911

sizin gibiler yüzünden.Beşiktaşı küçülttünüz şampiyonluk gidiyor derken herkes 2.lik yeter diyordu.Alın size 2.lik.
    Geçen sene moskovayı 9. yapmış bir adamı hangi mantıkla getirirsin sen? Başarılı olan adamlar yükselir sen başarısız olmuş bir adamı td yaparsan olacağı budur.
    Moskova şuanda liderin 1 puan gerisinde 2. sırada.

Hocam bunun hoca ile alakası yok bence, sonuç olarak geçen sene takımın başında ki Samet Aybaba da bu sene Antalya'yı küme düşme potasına kadar geriletti ve istifa edip kaçtı.

Tamam yeteri kadar medya desteğin yok, hakemler tarafından diğerleri kadar kollanmıyorsun, bazı güçler senin varlığından rahatsız olup ellerini futbola sokarak seni yıpratmaya çalışıyor ama sen bunlara inat dimdik ayakta durup bir reaksiyon göstermelisin.
    Tekrar edilen Kasımpaşa maçından bu yana takımda bu hırsı göremediğim gibi, yönetimden de buna paralel açıklamalar duyamıyorum.

Tamam stat bitsin onu bekliyorlar, çok zor şartlar ve kişiler ile masa başında mücadele etmeye çalışıp yol katetmeye çalışıyorlar ama bu kötü günleri atlatmak için ekstra gayret sarfetmeliler.

• bizimle oynadıgınız bütün maçlarda barca kesiliyorsunuz ama

Ben Sporcunun Zeki,Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. M.Kemal ATATÜRK

METİN-ALİ-FEYYAZ
  • Beşiktaşın bu duruma düşmesinin tek sebebi yönetim değil.Eski,amatör ruhu özleyen,halinden memnun olan taraftar ve taraftar grupları burada başı çekiyor.Sürekli diğer takımların isyanini garip karşıladılar,kendi takımlarının durumunu görmediler,polyannacılık oynadılar.Maalesef ki futbol endüstriyelleşiyor.Takımların değerleri başarılarla ölçülüyor.Birbirimizi kandırmayalım stad bitince de birkaç transfer yapılınca da sonuç aynı olacak.Ayrıca beşiktaş artık deneme yanılma yapacak lukse sahip degildir.Seri başarı gereklidir. Futbolda çok iyi olmadığın dönemlerde de medya yoluyla prestijini korursun.Ligimizi medya yönlendiriyor.Sen kalkıp da eski futbolcularını koyarsan yetmez,birkaç çapsız ağzına tıkar lafı kalırsın.Beşiktaşın stratejisi yanlış bir stratejidir.Küllerinden doğma olayını yaptırmıyorlar artık adama.Hele ki yönetimin boş atıp dolu tutturma stratejisi bizi iyice dibe batırıyor.Beşiktaşın belini doğrultabilmesi için öncelikle klübe sağlam yatırım yapması gereklidir.Seri alınan 2 kupa prestijimizi toparlar.Ardından medyaya sağlam adam yerleştirmek.Beşiktaşa biat eden adamlar olması gerekli degil zaten şurada kaç insan kaldı beşiktaşlı.Her yerde beşiktaş ya gsnin ya fbnin arkasında anılan bir klüp oldu.ikincilik yarışı verirken bile insanlar beşiktaşı adam yerine koymuyorlar,yok sayıyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor.Velhasıl kelam beşiktaşın her ferdi için söylüyorum şu an yapılan stratejiler,yapılacaklar derhal terk edilmeli,sadece başarıya odaklanlanmalıdır yoksa anadolu klüb statüsüne hızla düşeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Doğru bir teknik direktör şart bunların en büyük örnekleri Brandon Rogers Diego Simione Rudi Garcia Roberto Martinez her ne kadar EPL de üst sıralarda olmasa da Mauricio Pochettino vs. vs. vs. artar gider . Hepsine baksak Everton hariç takımlar seviye atladı ilk yıllarında. Ben şahsen Bilicin doğru bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Ha tabi nokta atışı bir teknik direktör zor fakat bunu yapsa bile belli bir bütçe şart ya hazır bütçe vereceksin veyahut oyuncu satışlarından.

Brendan Rogers Liverpool'da ilk senesinde 7. oldu. İkinci senesinde avantajlarını kaybetmezlerse şampiyon olacaklar.

Biz en son hangi teknik direktörle iki sezon bitirdik acaba?

Hala istifa isteyenler var. Son 9 yılda 8 teknik direktör değiştirdiğimiz için bu halde olduğumuzu anlamak lazım. Şu 8 teknik direktörden, Samet Aybaba dahil, herhangi birine 3 sene sabretsek 4. sezonda şampiyon olacağımızdan eminim. Hiç yoktan bir kadro istikrarımız olur, 15 tane çöp oyuncumuz olmazdı.

• bak arkadaş

beşiktaşın talihsizliği şurada.

seyircisi az

süper ligi maddiyat çok etkiliyor.reytingler tirajlar vs.şişirilmiş futbol ekonomisi var.dönüyor ama batması lazım normalde.

beşiktaşa bu futbol ekonomisinde 6 sezonda 1 şampiyonluk düşüyor.istersen dünyanın en iyi teknik adamını getir farketmez.olay ekonomidir.

bir örnek.bursa mucize şekilde şampiyon oldu.ertesi gün fanatik gazatesinin ön kapağında altta küçücük bir alanda bursaspor şampiyon yazıyordu.

gazetenin yüzde 90 manşetinde fener vardı.
  • Yönetim şu an elinden geleni yapıyor.Ancak şunu kabul etmelisiniz.Stadınız yok.Her maçı deplasmanda oynuyor gibisiniz neredeyse.Bütçeniz yetersiz.Demirörenin enkazını toparlamak kolay olmadı.Stadın açılmasıyla birlikte maddi olarak rahatlayıp daha iyi kadroyla daha güzel işler yapar Beşiktaş
  • benim de bütün bjkli arkadaşlarım seneye bizi kimse tutamıcak, şampiyon olacaz, öyle olcak, böyle olcak diye sallıyolar. Sen önce adam akıllı galibiyet al sonra konuş. Nolcak seneye en baştan 11 mi kuracaksın? Alacağın en fazla 5 futbolcu eee sonuç?

Orijinalden alıntı: hkabaca

benim de bütün bjkli arkadaşlarım seneye bizi kimse tutamıcak, şampiyon olacaz, öyle olcak, böyle olcak diye sallıyolar. Sen önce adam akıllı galibiyet al sonra konuş. Nolcak seneye en baştan 11 mi kuracaksın? Alacağın en fazla 5 futbolcu eee sonuç?

Bayern bile Ribery yi Robbeni alır almaz şampiyon olmadılar. Yıllarca Dortmundan puan farkları yediler. Kadro iyice pişince robota dönüşüp 10 hafta önceden şampiyon olmaya başladılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.