Şimdi Ara

Beşiktaşımızdan beklentileri boşuna yüksek tutuyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Yönetim şu an elinden geleni yapıyor.Ancak şunu kabul etmelisiniz.Stadınız yok.Her maçı deplasmanda oynuyor gibisiniz neredeyse.Bütçeniz yetersiz.Demirörenin enkazını toparlamak kolay olmadı.Stadın açılmasıyla birlikte maddi olarak rahatlayıp daha iyi kadroyla daha güzel işler yapar Beşiktaş

adnan polat = fikret orman diyeyim anlarsınız.

bende zamanında a.polat için aynılarını dedim gsli arkadaşlarıma.
    dedim adam uğraşıyor gibi bak iyi transferlerde yapacak.
    haldun üstünel falan iyi yöneticiler var.
    rijkard falan bir model getirecek...

sonrasını biliyoruz.

enteresan olan adnan polat da fikret orman gibi azizin kankasıydı.taraftar bunu görüp protesto ediyordu.çarşının son açıklamasına benzer şeyler vardı adnan polat zamanında taraftarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Doğru bir teknik direktör şart bunların en büyük örnekleri Brandon Rogers Diego Simione Rudi Garcia Roberto Martinez her ne kadar EPL de üst sıralarda olmasa da Mauricio Pochettino vs. vs. vs. artar gider . Hepsine baksak Everton hariç takımlar seviye atladı ilk yıllarında. Ben şahsen Bilicin doğru bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Ha tabi nokta atışı bir teknik direktör zor fakat bunu yapsa bile belli bir bütçe şart ya hazır bütçe vereceksin veyahut oyuncu satışlarından.

Brendan Rogers Liverpool'da ilk senesinde 7. oldu. İkinci senesinde avantajlarını kaybetmezlerse şampiyon olacaklar.

Biz en son hangi teknik direktörle iki sezon bitirdik acaba?

Hala istifa isteyenler var. Son 9 yılda 8 teknik direktör değiştirdiğimiz için bu halde olduğumuzu anlamak lazım. Şu 8 teknik direktörden, Samet Aybaba dahil, herhangi birine 3 sene sabretsek 4. sezonda şampiyon olacağımızdan eminim. Hiç yoktan bir kadro istikrarımız olur, 15 tane çöp oyuncumuz olmazdı.

Tebrik ederim çok mantıklı bir konu.

Ekonomi diye konuşan medya diye konuşan arkadaşlara Dortmund'u incelemesini tavsiye ediyorum.

• Bjk camiasynyn hatasy ?u.Ba?arysyzly?yn sorumlularyna tepki göstermek,isyan etmek iyi gün taraftarly?y de?ildir.Barcelona taraftary bile illallah etti,onlar bile isyan etti.Kimse ben Galatasarayly de?ilim Fenerliyim demiyor veya Barcelonaly de?ilim Madridliyim demiyor.Takyma söven de yok.Tepki gösterilenler kulüpler de?il,onlaryn elemanlarydyr.Elemanlary ebedi görüp de buna iyi gün taraftarly?y diyorsanyz o sizin sorununuz kusura bakmayyn da.

2010-2011'de gerekli tepkiyi gösterdik,buna ço?unuz iyi gün taraftarly?y dediniz ama geldi?imiz nokta ortada bu sene çok iyi olmasak da.Taraftar resmen kurtardy takymy o bataklyktan.Yani tribünde ba?yrmaktan ziyade kulübü böyle yönlendirmek daha önemli.
  • Fenerin galatasarayın hurdalarını toplarsan, beş para etmez anadolu topçularıyla, üçüncü sınıf yabancılara servet harcarsan böyle olur.Sanki eldeki parayı düzgün kullanmışlar gibi şikayet ediyorlar bir de.

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.