Şimdi Ara

Beşiktaşı Bundesligaya koysak ligi kaçıncı bitirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde alman arkadaşımla sohbet ediyordum konu mario gomeze geldi iyi ki beşiktaş tan ayrılmışda bundesligaya gelmiş dedi bende wolfsburgun kötü bir takım olduğuunu anlattım ama bana bundesligada beşiktaş mücadele etse bile ligde kalmaya anca gücü yeter dedi siz ne dersiniz bu duruma?

Not:İmla kurallarına uymadım

• 7 veya 8. Beşiktaşın gücü sınır kapısından öteki takımlara yetmez. Bunu Aralık'ta çok iyi gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundesliga da Bayern, Dortmund içimizden geçer diğerleri çokta abartılacak takım değil. İlk 5 e rahat gireriz

• Nisan ayinda sampiyon olur. 2.bayern munihe 10 puan fark atar. 3.siradaki takimla da 25 puan fark olur. Oguzhan almanya liginde oynamis yuzyilin futbolcusu ödülünü alir. Senol Gunes de hem alman milli takimini hem de besiktasi yonetir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpelstilzchen -- 5 Mart 2017; 18:50:54 >
  • Gruplardan çıksaydı Dortmund ile oynayacaktı. Şimdi belki Schalke ya da Mönchengladbach ile oynar da kıyaslarız.

• Tam performansla 4-5 olur

• Küme düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7. veya 8. oralarda hakem doğraması olmadığını varsayıyorum.
  • bundesliga da ilk 5 e girebilecek Türk takımı yok şuan. Lokum gibi puan alınacak Anadolu takımı yok,boş tribünlere oynanacak deplasmanlar yok.

Ünal Aysal zamanındaki GS kadrosu bişeyler yapabilirdi belki.
  • şampiyon oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Nisan ayinda sampiyon olur. 2.bayern munihe 10 puan fark atar. 3.siradaki takimla da 25 puan fark olur. Oguzhan almanya liginde oynamis yuzyilin futbolcusu ödülünü alir. Senol Gunes de hem alman milli takimini hem de besiktasi yonetir.

Hepsi sizin gibi rakip olsa dediğin gibi olurdu.
  • Küme düşer diyenler neyin kafasını yaşıyor ya.
  • Sanki bjk cok iyi oynuyor da. Adamlar kötünün iyisi

2013te de 2014te de 2015te de iyi oynuyor deniyordu niye sampiyon olamadılar o seneler

• coobain kullanıcısına yanıt
    Çünkü o seneler fb ve gs uzay futbolu oynuyordu araya giremiyordu hadi mutlu ol ve uzaklaş şurdan mide bulandırıyorsun.Kabak tadı verdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 5 Mart 2017; 19:38:28 >
  • Şu anki kadromuzla ilk 8'e girmek bile bence başarı olur.
  • 6-7
  • Küme düşer tabiki.

• 10-14 arası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı olun schalke dortmund ve bayern bjkden iyi takımlar. 4 en iyimser ihtimal. Bence 5 7 gider gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-10 arası olurduk bence.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.