Şimdi Ara

Beşiktaş taraftarının engelli aslanlara küfretmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir haber dönüyor doğruluğu nedir ?

• quote:

Taraftar 2 takım el ele hep birlikte tribünlere diyor gerizekalılar müzik açıp taraftar sesini bastırıyorlar alla allaaaa.
  • Bugün bir konuda da yazmıştım bjk taraftarıyla ilgili bikaç şey tekrarlamama lüzum yok
  • Eğer siz erkek basketbol maçında (2gün önce) edilen küfürlere ses çıkarmayıp engelli basketbolunda küfür edenlere laf ederseniz ayrımcılığı siz yapmış olursunuz.Acıyorsunuz resmen.

Öte yandan böyle bişey olduğunu düşünmüyorum.Avrupanın en büyük iki engelli basketbol takımı Beşiktaş ve Galatasaray.Ayrıca bi önceki maçta iki takım basketbolcuları önce Bjk tarafına daha sonra Gs tarafına taraftarları selamlamaya gitmişlerdi diye hatırlıyorum.Süper Kupa maçı olması lazım çünkü karışıktı salon.
  • Yalnız BJK bizim takıma küfür ediyo şuan, yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

Yalnız BJK bizim takıma küfür ediyo şuan, yazık.

siz küfür etmezsiniz, sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi genç
  • Her zaman 3. olmaktan öteye geçemeyenleri kaale almamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IReVeNGeI

quote:

En son hangi futbol maçında küfür ettik ? Örnek ver.
  • Apaçileri toplayıp tribün yaparsan..
  • Haber doğrumu bilemiyorum ama ettilerse önlerinde şu iki pankarttan birisi varmıştır.

"Küfür etme ettirme"

"Çarşı küfüre karşı"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Konu, BJK taraftarının küfür etmesi, yanlış yerden olaya müdahil oluyorsun genç!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Eğer siz erkek basketbol maçında (2gün önce) edilen küfürlere ses çıkarmayıp engelli basketbolunda küfür edenlere laf ederseniz ayrımcılığı siz yapmış olursunuz.Acıyorsunuz resmen.

Öte yandan böyle bişey olduğunu düşünmüyorum.Avrupanın en büyük iki engelli basketbol takımı Beşiktaş ve Galatasaray.Ayrıca bi önceki maçta iki takım basketbolcuları önce Bjk tarafına daha sonra Gs tarafına taraftarları selamlamaya gitmişlerdi diye hatırlıyorum.Süper Kupa maçı olması lazım çünkü karışıktı salon.

Geçen seneki final maçında da edildi o maçı izleyenler gayet iyi hatırlar.

Küfür edilen kişiler engelli insanlar bu küfürlerin onlara ne kadar dokunduğunu söylememe gerek yok herhalde o kadar sığ düşüncelisinki olayı sen bene getirmişsin, konudaki bjk'lıların çoğuda aynı zihniyette.

• quote:

quote:

Off Allahım savunmaya bak ya, ne kadar düşük zeka seviyesine sahipsiniz siz. Böyle zihniyetin ben .... Ulan adam küfür etmeyelim, yanlış bir davranış demiyoda. Sizde başka maçlarda küfür ediyorsunuz diyor yazık vallahi yazık. Sizin ben beyninizi seveyim!
  • OOO

Bjkliler artik engelli insanlarimizada kufur ediyolar

Helal olsun ne diyim.

Muhtesem toplumsal bir mesaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Haber doğrumu bilemiyorum ama ettilerse önlerinde şu iki pankarttan birisi varmıştır.

"Küfür etme ettirme"

"Çarşı küfüre karşı"

:)
    küfürden dolayı sahası kapanmıştı sahada sadece dişiler vardı, çarşı küfüre karşı sloganları atmışlardı bikaç dakika sonra o taraftarlar koro halinde küfre başlamıştı.
  • Beşiktaş taraftarının bir bölümü bu sezon nedense bay-bayan farketmeksizin küfretmeye oldukça meğilli. Onlardan biri de yukarda ettikleri küfrü savunuyor. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga.yavuz

quote:

quote:

Off Allahım savunmaya bak ya, ne kadar düşük zeka seviyesine sahipsiniz siz. Böyle zihniyetin ben .... Ulan adam küfür etmeyelim, yanlış bir davranış demiyoda. Sizde başka maçlarda küfür ediyorsunuz diyor yazık vallahi yazık. Sizin ben beyninizi seveyim!

bilip bilmeden konuşma, kimsenin birşeyi savunduğu yok. Gzgnc'nin bu konuya attığı silinen ilk mesajına cevap olarak yazdım bunu.
    gzgnc'nin mesajı ise tam olarak yazamasam da şuydu; "BJK taraftarı böyle birşey yapmıştır beklerim ben."

benim cevabımın anlamı ise; elin serserisi gelip engelli vatandaşlara küfür ediyorsa bu serserilerin yaptıkları bütün Beşiktaş taraftarını bağlar mı? bağlamaz. ben de diyorum ki peki madem bir kaç çapulcunun yaptığı şerefsizlikler bütün Beşiktaşı bağlar , ozaman siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız?

eğer bu haber doğru ise, umarım o şeref yoksunları bir daha tribüne gidemeyecek durumlara gelirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilip bilmeden konuşma, kimsenin birşeyi savunduğu yok. Gzgnc'nin bu konuya attığı silinen ilk mesajına cevap olarak yazdım bunu.
    gzgnc'nin mesajı ise tam olarak yazamasam da şuydu; "BJK taraftarı böyle birşey yapmıştır beklerim ben."

benim cevabımın anlamı ise; elin serserisi gelip engelli vatandaşlara küfür ediyorsa bu serserilerin yaptıkları bütün Beşiktaş taraftarını bağlar mı? bağlamaz. ben de diyorum ki peki madem bir kaç çapulcunun yaptığı şerefsizlikler bütün Beşiktaşı bağlar , ozaman siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız?

eğer bu haber doğru ise, umarım o şeref yoksunları bir daha tribüne gidemeyecek durumlara gelirler.

Kusura bakma ama ilk mesajından böyle bir anlam çıkmıyor.

• Sami Yen'de, Ali Sami Yen'e küfür eden taraftar topluluğundan bahsediyoruz. Şaşmamak gerek..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakma ama ilk mesajından böyle bir anlam çıkmıyor.

o eleman anlamıştır anlamını, ben o mesaja göre yazdım. kimseye hesap vermek zorunda değilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.