Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ SEÇİME GİTMELİDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİKRET ORMAN GİTSİN DEMİYORUM AMA TAKIMDA RADİKAL KARARLAR ALINMALIDIR TEKRAR SEÇİME GİDİP DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURULMALIDIR. AYRICA ÖNDER ÖZEN-SLAVEN BİLİC KOVULMALIDIR. MUSTAFA DENİZLİ GELMELİDİR BAŞKA KURTULUŞ YOLUMUZ YOK.

• BİR KURTULUŞ YOLUMUZ VAR;

SERDAR KURTULUŞ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldırım Demirören varken 4. 5. olurken niye bunları söylemediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık daha neler arkadaş. Zor günde çıkıp aday olan Fikret Orman'ın zor gününde arkasında olmayan taraftar nankördür. Daha güçlü yönetim neredeydi seçimlerde ?
  • ARKADAŞLAR OLANLARI GÖRÜYORSUNUZ FUTBOLCULARDA DİSİPLİN YOK BEŞİKTAŞ GİBİ BÜYÜK VE KÖKLÜ KULÜBÜ HAFİFE ALIYORLAR HİÇ BİRİ KENDİNE BAKMIYOR GÖRÜYORSUNUZ BİR ŞEYLER YAPILMALI..

BU ARADA MELIH GÖKÇEK GİBİ OLDUM CAPS LOCK AÇIK AMA
  • kim gelirse gelsin aynı hamam aynı tas olacak...ilk önce taraftar anlayışı değişmeli
  • Başarısız olan herkes gider, Bilic'in gözyaşları bile buna engel olamaz, olmamalı.

Fakat başarısız derken Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ortamı da göz önünde bulundurun, iktidar ile kavgalı, stadı yok, parası yok. Bir kulüp için olumsuz olması gereken ne varsa şu gün itibariyle Beşiktaş'ın başındadır.
    Önder Özen daha bu sene geldi, takımın stadı yok parası yok. Fikret Orman stadı yapma peşinde, ordan gelecek parayla Dany yerine elbette daha iyi transferler yapabilir, şurda 4-5 ay daha sabır gösterin, dediğim gibi başarısız olan Fikret Orman dahil kim varsa gider, burası Beşiktaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.