Şimdi Ara

Besiktas mac kaybedicek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besiktasin mac kaybetmesinin en onemli kosulu baski yemesidir. Anadolu takimlari da buyuk takim geliyor diye kapandigi icin besiktas yeniyor, besiktasa baski kuran onde basan takim gelirse besiktas kaybedicek ama zor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fener'de Beşiktaş'da puan kaybeder bence
  • Anadolu takımından tut da TS'ye GS'ye kadar hepsi FB'ye bileniyor, GS bize oynadığı hırsla herkese oynasa şu an Avrupa'daki kupa sayısını birkaç tane çıkarmıştı bile... Ancak ne yazık ki şu ülkede FB işin içinde oldu mu birileri bazı şeyleri hazmedemiyor.
  • çok kötü oynuyorlar maçı izlemediğin nasıl da belli
  • Beşiktaş bu futbolla şampiyon falan olamaz, yine iyi yırttılar.
  • Rize bugün önde basmaya çalıştı zaten bize. Ama beceremediler. Önde basmak diyip geçmemek lazım. Kolay değil. Adam paylaşımını çok iyi yapman lazım. Fizik olarak da iyi durumda olman lazım. Yoksa bizim o presi pasla kırmamız çok kolay. O boğucu presi ligin ilk yarısı TS iyi yaptı, son derbide de siz iyi yaptınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osmanlı spor bu oyuncu kadrosuyla hem feneri hem bizi yener.adamların ileri 3 lüsü at gibi koşuyorlar tam deplasman takımı.çok zor mac her iki takım içinde

• Nedense Kasımpaşa da Beşiktaş puan kaybedecek gibi neden bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir ama Kasımpaşa GS ve Beşiktaş'a İlk yarı çok hırslı oynamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Anadolu takımından tut da TS'ye GS'ye kadar hepsi FB'ye bileniyor, GS bize oynadığı hırsla herkese oynasa şu an Avrupa'daki kupa sayısını birkaç tane çıkarmıştı bile... Ancak ne yazık ki şu ülkede FB işin içinde oldu mu birileri bazı şeyleri hazmedemiyor.

Yav he he

Bize kadıköyde oynadığınız oyunu hiç bir maçta oynamıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımpaşa, Akhisar, Bursa, Osmanlı, Galatasaray ve Konya maçları var. Puan kaybetmeleri çok olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: oerdemir55

Osmanlı spor bu oyuncu kadrosuyla hem feneri hem bizi yener.adamların ileri 3 lüsü at gibi koşuyorlar tam deplasman takımı.çok zor mac her iki takım içinde

Evet milli maç arasından sonra Fenerle oynuyorlar. Fenerden o maçta da puan kaybı gelirse lige havluyu atarlar zaten.

• Evindeki Kayseri maçında yenilecek. At fava bekle
  • Biz oynarsak tt'de eder ama üzgünüm 20 martta fena yapacak Galatasaray sizi Beşiktaşa bilmiyorum ki umarım yeniliriz Beşiktaşa..

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Biz oynarsak tt'de eder ama üzgünüm 20 martta fena yapacak Galatasaray sizi Beşiktaşa bilmiyorum ki umarım yeniliriz Beşiktaşa..

Feneri yenin birer puanı bölüşelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Biz oynarsak tt'de eder ama üzgünüm 20 martta fena yapacak Galatasaray sizi Beşiktaşa bilmiyorum ki umarım yeniliriz Beşiktaşa..

Feneri yenin birer puanı bölüşelim

Ya hocam siz bizi yenin inan bi Galatasaraylı olarak beşiktaşın şampiyon olmasını cani gönülden istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Beşiktaş bu futbolla şampiyon falan olamaz, yine iyi yırttılar.

İstese bu kadar komik olamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlara futbol nasil oynanir onu gosteriyoruz ,bu oyunla bunlar sampiyon olamaz diyorlar.Bunlarin kafa bi degisik

• Aman kalsın Gördük Futbolunuzu Moskova karşısında yada Lizbon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.