Şimdi Ara

Beşiktaş ligin ikinci yarısında yarıştan kopar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taraftarlar geçen sene şampiyonluk şarkıları söylerken Beşiktaş ligi üçüncü bitirmişti. Bu senede aynısı olur mu sizce? Galatasaray koptu ama Fenerbahçe nin yarışı bırakmaya niyeti yok. Sonlara doğru Beşiktaş ın en ufak bir hatasında Fenerbahçe şampiyon olacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Taraftarlar geçen sene şampiyonluk şarkıları söylerken Beşiktaş ligi üçüncü bitirmişti. Bu senede aynısı olur mu sizce? Galatasaray koptu ama Fenerbahçe nin yarışı bırakmaya niyeti yok. Sonlara doğru Beşiktaş ın en ufak bir hatasında Fenerbahçe şampiyon olacak gibi duruyor.

Yav ne bilelim arkadaş,müneccim miyiz? Elbet birinden biri şampiyon olacak, Biz Beşiktaş taraftarı tabiki kendi takımı şampiyon olsun isteyecek dünyanın en kötü kadrosuna da sahip olsan herkes kendi takımının şampiyon olacağına inanır,bırakın bu algı operasyonlarını yok Beşiktaş sene sonu düşer yok üçüncü olur yok Fenerbahçe'nin kadrosu ligin çok üzerinde, sanki Beşiktaş mahalleden abilerle mücadele ediyor bu ligde. Sene sonu bakarız kimin şampiyon olacağına, bir kere futboldan zevk almıyorsunuz ortada müthiş bir mücadele var bir yerde savunma mantalitesi olan bir takım bir tarafta hücum mantalitesi olan bir takım,bakalım hangi mantalite daha fazla puan kazanacak Fenerbahçe ile yarışmaktan hiç kimse korkmuyor bilakis zevk alıyor onlarında aynı şeyleri düşündüğünü umuyorum,daha çok çalışan,daha çok emek veren kazansın.

• fenerbahce bizi kadikoyde 10 kisi ile yenecek ve cokuse gececegiz
  • Şu an şampiyonluk havasında olan 2 takım var. FB bu yarışta çok daha tecrübeli. Taraftar da keza öyle. Biz 3 kere ligin son dakikasına kadar şampiyonluk havasına girilmemesi gerektiğini acı hatıralarla yaşadık.. Aradaki fark, FB winner bir takım ama BJK winner değil. Aynı koşullarda, aynı psikolokide yarış bu şekilde devam ederse BJK'nin bize karşı şansı yok bence. BJK taraftarı şimdiden o kadar itici bir hale büründü ki, sene sonunda büyük hayal kırıklığı yaşayabilirler. Ligin en iyi topunu BJK oynuyor ama sonlara doğru sadece iyi top oynamak kurtarmıyor malesef.
  • Beşiktaş takımında daha önce şampiyonluk yaşayan bi gomez varmış ilginç bi bilgi. Sezon sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyabileceklerini düşünmüyorum. Objektif yorumum. Ayrıca çok iyi takım olduğunuda düşünmüyorum sporting 10 dkkada 3lük yapıp yolladı. Türkiyede düzgün anadolu takımı yok. Derbide biz iyi oynadık ama hakemin yardımıyla kazandılar. Kadıköyde galibiyet görmeleri imkansız. En son 2004de kazanmışlar Fenerbahçe evinde son 35 derbi maçını kaybetmiyor. Saçma sapan deplasmanlarda puan kaybetmezsek Ben Fenerbahçeyi yüzde 90 favori görüyorum

trollük yapana trollce cevap verilir. sadece düşüncelerim bunlar
  • Bu futbolla bu hocayla koparsa artik dahada sampiyon olamaz Bjk. Gecen sene derbi kazanma sorunu vardi oda yok. Kaybederse yukardaki arkadasinda dedigi gibi fenerin tecrubesi yuzunden kaybeder.

• Lig+Kupa+Avrupa maçları haftaların da puan farkı daha da açılır, sizin durumunuz bize göre daha rahat, haftada 2/3 maça çıkacağımız günler olacak. Ersun YANAL'da TD'niz olmadığına göre düşüş yaşamazsınız. Sakatlıklar hariç tabii, Allah hiç bir takıma göstermesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 2. yarı Fenerbahçe düşüşe geçer Beşiktaş rahat şampiyon olur.
  • Kopar

• Rahat olun 10 hafta önce hamza başımızdayken puan farkı 3 bile değilken galiba 1 yada 2ydi bunlar iyi günlerimiz tarzı yorumlar yapıyordum,nitekim puan farkı 11 oldu liderle.Fenerbahçe de temiz galibiyetler alamıyor vitor şampiyon yapamaz feneri.Sadece beşiktaş verirse verir şampiyonluğu.30ncu hafta puan farkı 7 olur 2.yle beşiktaşın sonraki haftalarda satarmısınız bilemem.30ncu hafta sonunda alıntılayın bu yorumumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Beşiktaş takımında daha önce şampiyonluk yaşayan bi gomez varmış ilginç bi bilgi. Sezon sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyabileceklerini düşünmüyorum. Objektif yorumum. Ayrıca çok iyi takım olduğunuda düşünmüyorum sporting 10 dkkada 3lük yapıp yolladı. Türkiyede düzgün anadolu takımı yok. Derbide biz iyi oynadık ama hakemin yardımıyla kazandılar. Kadıköyde galibiyet görmeleri imkansız. En son 2004de kazanmışlar Fenerbahçe evinde son 35 derbi maçını kaybetmiyor. Saçma sapan deplasmanlarda puan kaybetmezsek Ben Fenerbahçeyi yüzde 90 favori görüyorum

Kalede Tolga yerine normal bir kaleci olsa cok rahat yenerdik.Sporting dedigin takim bu sene sampiyonlugun favorisi.1 mac 3 gol yedik diye balon olmuyoruz.Molde denen koy takimi da sizi ucledi ona bakarsan

• quote:

Beşiktaş takımında daha önce şampiyonluk yaşayan bi gomez varmış ilginç bi bilgi. Sezon sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyabileceklerini düşünmüyorum. Objektif yorumum. Ayrıca çok iyi takım olduğunuda düşünmüyorum sporting 10 dkkada 3lük yapıp yolladı. Türkiyede düzgün anadolu takımı yok. Derbide biz iyi oynadık ama hakemin yardımıyla kazandılar. Kadıköyde galibiyet görmeleri imkansız. En son 2004de kazanmışlar Fenerbahçe evinde son 35 derbi maçını kaybetmiyor. Saçma sapan deplasmanlarda puan kaybetmezsek Ben Fenerbahçeyi yüzde 90 favori görüyorum

Ağzınıza dolamışşınız bi '10 dakikada 3 gol yediler' lafını bos buldukça soyluyorsunuz vallahi.Halbuki siz de turun Tolga yüzünden gittiğini biliyorsunuz.Sporting macina kadar yazdiklarina katiliyorum ama çocuk gibi her lafın sonuna 'şerefli üçüncü hahaha' dediginiz gibi bunu da dilinize pelesenk etmişsiniz bravo Bir de insan bi döner bakar,biz de 20 bin nüfuslu kasabanın takımı Molde'den 3 yedik der öz eleştiri yapar yahu bu ne ego
    Velhasıl kelam efenim;bazı şeyleri çok büyüttüğünüz gibi;bazı şeyleri de hiç konuşmuyorsunuz.

• FB-Molde maçı ile Sporting-BJK maçının oynandığı dönem bir mi ey sabah sabah çakrası açılmamış kafası güzel bireyler? FB-Molde maçında TR ligi yeni başlamıştı, FB'nin ne kadro yapısı, ne saha dizilişi, ne fizik gücü hiçbir şey yoktu. Molde'nin ise ligi bitmek üzereydi, mantalite oturmuş, fizik tavan; açın izleyin maçı Molde 1dk bile oyundan kopmuş mu, adamlar 10 kişi ileri koşup 10 kişi de geri koşuyorlardı. Norveç'deki maçta ne oldu, ligleri bitmiş, fizik düşmüş direnemediler bile, iki tane yediler oturdular. BJK ise Sporting ile en iyi döneminde oynadı ama efendim neymiş Tolga yüzündenmiş miş, defansınız adam olsun da kaleciye top göstermesin ama o leş defansınızı delip geçtiler. FB hazır olmadığı dönem bile BJK'yi ezdi, hakem imdadınıza yetişti. Öyle beraberliğe oynayan anadolu takımlarına karşı ego tatmin etmeye benzemez bu işler, bak Avrupa'dan şutladılar.

• Fb winner takımmışkaç defa son hafta şampiyonluk kaybettiniz. Gs saraçoğlunda kupayı kaldırdı. Nasıl winner takım oluyorsunuz.

• Umarım son haftaya kadar iki takımda bu kadar diri olurlar ve zevkli bir lig izleriz, yıllar sonra ilk kez lig maçlarını takip etmeye başladım hafta hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

quote:

Ağzınıza dolamışşınız bi '10 dakikada 3 gol yediler' lafını bos buldukça soyluyorsunuz vallahi.Halbuki siz de turun Tolga yüzünden gittiğini biliyorsunuz.Sporting macina kadar yazdiklarina katiliyorum ama çocuk gibi her lafın sonuna 'şerefli üçüncü hahaha' dediginiz gibi bunu da dilinize pelesenk etmişsiniz bravo Bir de insan bi döner bakar,biz de 20 bin nüfuslu kasabanın takımı Molde'den 3 yedik der öz eleştiri yapar yahu bu ne ego
    Velhasıl kelam efenim;bazı şeyleri çok büyüttüğünüz gibi;bazı şeyleri de hiç konuşmuyorsunuz.

Maçtan önce grup lideriydiniz, tek maçla 3 tane yiyip 3. Olup gruptan çıkamadınız. Neyini konuşacaksınız daha, berbat bir takımsınız işte. Halen hatırladıkça da gülüyorum, sen grup lideri olarak gel son maça ve gruptan çıkama

Sizle aynı forumu paylaşmak..Allah sabır versin biz Blok

• FB winner takım he.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

Maçtan önce grup lideriydiniz, tek maçla 3 tane yiyip 3. Olup gruptan çıkamadınız. Neyini konuşacaksınız daha, berbat bir takımsınız işte. Halen hatırladıkça da gülüyorum, sen grup lideri olarak gel son maça ve gruptan çıkama

Sizle aynı forumu paylaşmak..Allah sabır versin biz Blok

Verecek cevap olmayınca blok

Mesajımı okuduktan sonra da tekrar bloklayabilirsin

• 'Bjk yapamaz, düşüşe geçer, bilmem ne' sürekli bizi kriz mentalitesine sokmaya çalışıyorlar. Yarın aldığımız ilk mağlubiyette 'biz demiştik' falan deyip, ergen taraftarla birlikte toplumdaki algıyı değiştirmeye çalışacaklar.Neredeyse her sene yaptılar.Bizim tutumumuz futbolculara da yansıyor.O yüzden sakin olun. Bu sene şampiyon biziz.
  • Valla 2 takım da kopabilir. Ama ben feneri kopmaya daha yakın görüyorum, nedenleri ;

1. Bizim takım kadar, fenerde bir birliktelik göremiyorum. Oyuncular arasında bir kaynaşma yok ve teknik direktör ile falan sorunlar var
    2. Fb genelde 1 farklı kazanıyor, son dakikalara doğru bir tane atıyor ya da öne geçip o skoru koruyor. Her zaman bu şekilde gitmez.
    3. Uefa'da devam ettiği için bize göre daha fazla yorulacak ve derbi öncesi Rusya gibi soğuk bir ülkede maç yapacak. Kazansa bile çok hırpalanacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.