Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

Tansa nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Zemin kare kare olmuş herhalde çok güzel duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Turnikeleri yapan firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Süzer Grubu'ndan

• Bu sene o sene.!
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• muhteşem bi maabedimiz oldu
  • Emeği geçen herkese başta başkanım Fikret ORMAN olmak üzere çok teşekkürler. Beşiktaş tarihine altın harflerle geçtiler. Umarız bu güzel sezon ŞAMPİYONLUĞUMUZLA taçlanır.
  • Fenerbahçe'nin stadı yenileneceği konuşuluyor, maçbaşı 500000Euro'ya Fenerbahçe iç saha maçlarına dost ve kardeş kulüp Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadında çıkacak büyük ihtimalle. Senede 12.5m Euro ek geliri de bu sayede Beşiktaş kasasına koyacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fenerbahçe'nin stadı yenileneceği konuşuluyor, maçbaşı 500000Euro'ya Fenerbahçe iç saha maçlarına dost ve kardeş kulüp Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadında çıkacak büyük ihtimalle. Senede 12.5m Euro ek geliri de bu sayede Beşiktaş kasasına koyacak.

Valla o kadar gelir için bile yapılmaz, ben olsam yapmazdım, inşallah yönetim de izin vermez.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Vallahi zemin kaldırır kaldırmaz o olur olmaz onu bilmem. Zaten son 2 senede en azından geçen sene fb veya gs stadını bize verseydi biz şampiyon olurduk. Tabikide takımların bunu düşünmesi normal yani rakibine kendi stadını vererek yarışta avantaj sağlar düşüncesi. Benim canımı sıkan tek nokta şu statlarda birini Avrupa maçları için açsaydınız bari. İki kulüpte ayıp etmiştir, buna karşılık Fikret Orman da stadı vermezse hakkıdır ki bir Beşiktaşlı olarak sırf bu yaşananlardan sonra bende istemem herşey para demek değildir o yüzden o ihtimal çok uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Vallahi zemin kaldırır kaldırmaz o olur olmaz onu bilmem. Zaten son 2 senede en azından geçen sene fb veya gs stadını bize verseydi biz şampiyon olurduk. Tabikide takımların bunu düşünmesi normal yani rakibine kendi stadını vererek yarışta avantaj sağlar düşüncesi. Benim canımı sıkan tek nokta şu statlarda birini Avrupa maçları için açsaydınız bari. İki kulüpte ayıp etmiştir, buna karşılık Fikret Orman da stadı vermezse hakkıdır ki bir Beşiktaşlı olarak sırf bu yaşananlardan sonra bende istemem herşey para demek değildir o yüzden o ihtimal çok uzak.

Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe stad için Beşiktaş'a teklif yaptı, gelin bizim stadyumda maçlarınızı oynayın diye.

Fakat Beşiktaş yönetimi Anadolu Yakası olduğu için kabul etmedi. Onlar TT Arena'yı istediler. Onu da Ünal Aysal vermemişti.

bence bu söylediğiniz haberin gerçeklik payı sıfır bile değil bunca yaşanandan sonra ne fb nede gs bizim stadımızı kullanamaz istedikleri rakamı teklif etsinler taraftar ayağa kalkar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe stad için Beşiktaş'a teklif yaptı, gelin bizim stadyumda maçlarınızı oynayın diye.

Fakat Beşiktaş yönetimi Anadolu Yakası olduğu için kabul etmedi. Onlar TT Arena'yı istediler. Onu da Ünal Aysal vermemişti.

Fikret Orman bir röportajda söylemişti.fenerbahçe, bir hafta bizde bir hafta galatarasayın sahasında oynarsanız gelin demiş.
    GS kabul etmeyince başkan teşekkür edip başka alternatif bakmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben ligde stadı vermemeyi anlarım ama avrupa için verilmemesi iki takımın ayıbıdır bana göre. Neyse ben zaten Fikret Ormanın böyle bişey yapacağını sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz artık

• fener ve gs ancak deplasmanda oynarlar bu stadta :)
  • quote:

Fenerbahçe'nin stadı yenileneceği konuşuluyor, maçbaşı 500000Euro'ya Fenerbahçe iç saha maçlarına dost ve kardeş kulüp Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadında çıkacak büyük ihtimalle. Senede 12.5m Euro ek geliri de bu sayede Beşiktaş kasasına koyacak.

Mac başı 500 bin euro baya iyi para aslında ama tabi her mac olacak giderleri cikardiktan sonra ne kadar kalir onu bilemem.

Beni asil korkutan şey fenerin oynamasi degil kendini bilmez 3-5 taraftarin etrafa zarar vermesi. Tuvaletleri kiracaklar bjk logosu olan yerleri sökecekler sprey biya sokup etrafa yazi yazacaklar vs

• 
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.