Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş iphone 6s uyumlu duvar kağıdı yaptım o kadar profesyonel değilim photo shop da isteyen buyursun:)

Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • Şampiyonluk kutlamaları bu stada yakışacak.

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok özledik be abi

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

17.04.2016

kule kule dediler denizbank tribününü ufak yaptık bu yüzden. Adamlar gitmiş kulenin camına uydu dikmiş şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Televizyondan izleyip akustik hakkında yorum yapmak bence çok sağlıklı değil. İzlediğiniz televizyona, ses sisteminize göre bile sesi tam süzemeyebilirsiniz.

Tribün kopuktu diyebilirsiniz. Zaten 3 senedir öyle.

*Beşiktaş desibel rekorunu kırdı

Siyah-Beyazlı taraftarların yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış maçında top rakipteyken çıkardığı sesin 135 desibele ulaştığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın önceki gün Vodafone Arena'da oynadığı ilk maçta siyah-beyazlı taraftarlar kendilerine ait olan desibel rekorunu kırdı.

Rekor Beşiktaş'a aitti

Kralspor'un haberine göre Beşiktaş'ın 2007 yılında İnönü Stadı'nda Liverpool'u 2-1 yendiği Şampiyonlar Ligi maçında ses ölçümü yapılmış ve siyah-beyazlı taraftarlar, 132 desibel ile ses rekoru kırmıştı.

Ses 135 desibele ulaştı

Pazartesi günü oynanan Bursaspor mücadelesinde de yine ses ölçümü yapıldı ve topun rakip takım futbolcularında olduğu sırada yapılan ıslıklamada yeni dünya rekorunun kırıldığı belirlendi. Bu esnada çıkan sesin 135 desibele ulaştığı tespit edildi.
    *
    http://kralspor.ensonhaber.com/besiktas-kendisine-ait-olan-desibel-rekorunu-kirdi-2016-04-13.html

Abartmiyorum, stadta bursa ataktayken bir ara kulaklarimi tikayacaktim gurultuden neredeyse
    Dehsetli bir stad oldu.

Aynen vallahi. Ben ciddi ciddi kulaklarımı tıkadım bir an Hatta heyecandan o anı video'ya almayı bile unuttum. Elimde maç öncesi çekilmiş 3 tane video var, onlarda akustik daha net belli oluyor. Upload edeyim linkleri atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım burada akustik daha net

• reguse kullanıcısına yanıt
    Linkleri beklemedeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam. O anki heyecan ile bu videoları ne ara çektim inanın hatırlamıyorum. O yüzden çekim kalitesini veya açıları beğenmezseniz lütfen kusura bakmayın.

• Bursa maçı arşivimi yavaş yavaş paylaşayım :)

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• reguse kullanıcısına yanıt
    neyini beğenmeyeyim canım teşekkürler hepsi güzel baktıkça mutlu oluyorum şöyle stad içi videolara
  • Çok mu yakışıklıyız sanki

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vodafone Arena açılışına özel 10 senelik dilimlerle geçmişten bugüne forma tasarımları yapılmıştı.Onları nereden bulabilirim İnternet sitesinde göremedim.Bilgisi olan var mı?
  • Tabiki kartal yuvasında.

• boun1631 kullanıcısına yanıt
    Çok zekice gerçekten fazla düşünmemişsinidr umarım .İnternet sitesine baktım göremedim tasarımları bulmaya çalışıyorum.
  • Bak sen de farkettin sorunu açman gerektiğini. Başka bir insan sorunu ilk okuduğunda benim anladığımdan farklı anlamaz. Sanırım bu konu yardımcı olur

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114439545&p=3&anchorToGo=116028399#116028399

• Gordon Milne ve Ian Wilson Vodafone Arena'yı Ziyaret Etti

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

Gordon Milne ve Ian Wilson Vodafone Arena'yı Ziyaret Etti

Helal olsun Milne'e. Adam Ingiliz degil mi, biliyor isin dogrusunu. "Taraftar stadi nasil kullanmasi gerektigini ogrendigi zaman o akustigi lehine kullanacak" diyor. Iste aynen Ingiltere'deki gibi olmali. Taraftar bir kere herseyden once macin icinde olmali, maci seyretmeli, pozisyonlari iyi suzebilmeli, bunlari yapmak icin de yerinde oturmali, ayaga kalkanlar da bir sure sonra yerine oturup baskalarinin gorus alanini kapamamali. Sarki soylemek yerine maca konsantre olmus taraftara kufur edilip, cekirdekci tayfa diye asagilanmamali.

Nerede takimi atesleyecek tezahuratlara baslanacagi, nerede isliklanip rakip takimin ve hakemin baski altina alinacagi bilinmeli. Bunlari anlamak icin atomu parcalamaya ihtiyac yok, bir sekilde stada girmis bir insan bunlari zaten rahatlikla idrak edebilir, yeter ki artik 3'lu, 5'li cektirmeler, arabesk sarkilarla melankoli yasamalarla ugrasip kendisini eglendirmeye calismasin. Takimi maci kazanirsa zaten eglenmis olur.

• berkay007jb kullanıcısına yanıt
    Niye böyle bir çocukça, seviyesizce, ezikçe (hatta artıracağım ağzımdan kötü şeyler çıkacak) yorumlarda bulunuyorsun? Hayır sanane ? Ulan sanane ? Adam yorum yapmış sanane ? Sen kim oluyorsunda böyle bir cümle yazabiliyorsun adama karşı ? ''Hay senin beynine...'' ne bu ya ? Ne oldu laf mı attı böyle saçma yorum yapıyorsun ? Sanane ?

Sen birinin beynini eleştirebilecek en son kişisindir emin ol, daha fazla uzatmayacağım bir şeyler derim şimdi oturur ağlarsın.

Adam akıllı yorum yapılıyor herif gelmiş senin beynine diye yorum yapıyor. Sana herif demek, sana bir kaç gömlek üstün zaten boş ver iyi diyorum ben gene dua et.

Az adamsan bu mesaja cevap mevap vermezsin zaten. Lanet olsun seninde sizi gibilerede. Bloğumu da atıyorum görmek bile midemi bulandırıyor seni. Ha cevap vereceksen eğer cevabını okumayacağım bile. Git kendi konularına insanlara hakaret edip huzursuzluk verme burlarda. İyi akşamlar.

• Video gerçekten çok güzel hazırlanmış. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Bu arada izlerken bir ayrıntı dikkatimi çekti. Turnikelerden geçiş esnasında, ekranın bir bölümünde Pasolig kart üzerindeki resminiz, diğer bölümde geçiş sırasında çekilen resminiz yan yana geliyor. (1:32 dk.) Açıkçası ben bu sistemin bu kadar detaylı çalıştığını bilmiyordum. Tribünlerde sizi izleyen, gözünüzün rengini bile algılayabilecek kapasite zum yapan kameraların olduğunu düşünüce gerçekten dikkatli olmak gerek :)
  • 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.