Şimdi Ara

Beşiktaş bölümü renklenmedi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hayır
  • Malesef..RENKLİLER AKIN ETTİ.
    Hemde Birleşerek..Tarihte ilktir herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

hayır

Renklendiğinin kanıtı. Dakika 1 GOL 1
  • Valla anlamıyorum diğer takım taraftarlarını. " Guti inşallah çok başarılı olacak süper transfer " derken , geliyorlar " Ama Hagi daha iyiydi, Carlos daha iyiydi " diyor. Ne alaka? " Q7 helal be ne güzel çalım" diyorum, " O da çalım mı Anelka'ya bak, Ortega'ya bak " diyorlar. Yani kendileri çalıp, kendileri söylüyorlar haberleri yok

Birisi Hagi vs Guti konusu açıyor, diğeri Q7 vs Alex, Stoch, Keita. Hem kıyaslamayın diyorlar, hem de konuları kendileri açıyorlar , ilginç gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 27 Temmuz 2010; 12:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

hayır

ne alaka futbol bölümünde bütün bölümlerden konu olduğu için bu konuya yazdım..yoksa bjk bölümüne girdiğim falan yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla anlamıyorum diğer takım taraftarlarını. " Guti inşallah çok başarılı olacak süper transfer " derken , geliyorlar " Ama Hagi daha iyiydi, Carlos daha iyiydi " diyor. Ne alaka? " Q7 helal be ne güzel çalım" diyorum, " O da çalım mı Anelka'ya bak, Ortega'ya bak " diyorlar. Yani kendileri çalıp, kendileri söylüyorlar haberleri yok

Aynen. Geçende fenerlinin biri R.Carlos ile Quaresma'yı karşılaştırmak için konu açtığımızı iddaa ediyordu fakat konuyu açanın da fenerli olduğunun farkında değildi. Alem bunlar ya. Soda ısmarlamaktan canım çıktı bitsin artık şu transfer dönemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Temmuz 2010; 12:19:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hayır

ne alaka futbol bölümünde bütün bölümlerden konu olduğu için bu konuya yazdım..yoksa bjk bölümüne girdiğim falan yok..

Mutlakaaa.. Başlığada bakmamışsındır kesin.

• Ben boşuna takımdaşlarımın olgun , akıllı insanlar olduğunu düşünmüyorum . Bak bir cümleden adam ne hissettiklerimi dökmüş ortaya . Bizden fazla yorum yapıyolar kardeşim bölüme . Tamam yasak değil de her konuyu baltalamaya da gerek yok . Düşündüklerimi boşa çıkartmadığınız için teşekkür ediyorum kardeşlerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

quote:

quote:

hayır

Mutlakaaa.. Başlığada bakmamışsındır kesin.

renklenmedi mi dediniz hayır dedim bende..

• hayır

diyen çok olur.....
  • Bir Renkli olarak Renklendirdiğin için bende diyorum ki evet renklendi..

Sarı-lacivert-Kırmızı oldu malesef. 70 cevaplı mesajda 45 Renkli yorumu.. Bilemiyorum artık.
  • Şöyle bir söz vardı
    Gel, ne olursan ol yine gel... diye devam edip giden

Onlarında sevinmeye hakkı var.
  • Klasik yalanlar;futbol bölümünde olduğu için baktım,konu başlığına bile bakmadım,bizim ismimiz geçiyor diye baktım
  • Yahu arkadaş ne diye takıyorsunuz milletin hala Hagi de Anelka da kalmasını...
    Quaresma ve Guti'nin keyfini çıkarın.
    Sizin tabirinizle renkli biri olarak Quaresma'yı izlemenin çok keyifli olacağını ancak takıma çok şey katamayacağını, Guti'nin ise Beşiktaş'a sınıf atlatacağını düşünüyorum.

Yeri gelmişken sorayım
    Biri bana ideal kadrosunu yazabilir mi hazırlık maçlarında oynanan sistemle son transferleri de ekleyerek.
  •  Beşiktaş bölümü renklenmedi mi ?
    (Uefa kadrosu)
  • @khan_1903 ideal kadro bu olmalı.
  • Üç günde bir mesaj atılan Beşiktaş forumu gerçekten cıvıl cıvıl olmuş.
  • An itibariyle (12:53):

Futbol bölümü: 46 kayıtlı üye, 8 misafir, 4 mobil kullanıcı
    Beşiktaş bölümü: 23 kayıtlı üye, 10 misafir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

@khan_1903 ideal kadro bu olmalı.

Robinho'yu da sıkıştırdık araya O da gelse süper olur ama zor tabi, bir de yabancı sınırı var.Mecburen defansda Sivok veya Ferrari'den biri yedek, sağ bekte Ekrem veya Erhan oynar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.