Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haklısın toprAAm , tw1s , -Prometheus- Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.442
Cevap
154
Favori
252.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmezse gelmesin kimseye muhtaç değiliz dert etmeyin bu kadar. imza parası ile yıllık 4 milyonu epl de rüyasında görür.

svensson bilbao maçında williamsı paspas etti, herşey isim değil. Milyon tane sağ bek var scout tarafı ne iş yapıyor ? bir planları vardır illaki.

anton stach ismini okdudum bir kaç yerde ve sevindim, umarım olur. Beyaz patrick vieria.

• Transferler güzel ama Shakhtar maçına sadece Orkun da oynarsa, geçen sezona göre sahaya üç farklı oyuncuyla çıkacağız. Rafa, Mert ve hadi Gedson’u da sayarsak toplamda altı oyuncu yerli yerinde olacak. Ancak geri kalan beş mevkide büyük soru işaretleri var: Sağ kanatta Rashica, sol kanatta Joao Mario, sağ bekte Svensson, stoperde Paulista ve Udokhai.

Takımda bu kadar eksik varken transferlerin çok daha hızlı yapılması gerekiyordu. En azından bir sol kanat ve bir sağ bek çoktan takıma katılmalıydı.

Bu saatten sonra gelecek oyuncular da, eğer aktif bir ligden gelmiyorlarsa, Shakhtar maçında hazır olmadıkları için zaten forma giyemeyecekler.

Özetle, bu kadar para harcamamıza rağmen Avrupa’da olmayacağız gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt

Stach Leeds'e gidiyor.

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Yahu ne hıyarı ne tuzu. Adam 2 defa gelişini erteledi diyorum hıyar tuza giriyorsun. Gelmeyecekse vakit kaybetmeyelim. Sağ bek mi kalmadı dünyada. Ayrıca bizim tek bir oyuncuyla oyalanma lüksümüz yok. Onu Gs yapabilir. Bizim ivedi bir şekilde 2 kanat bir 6 bir de yedek santrafor almamız lazım. Bu kadar basit.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne Mustafa ne de Semih tammy’yi yedekleyecek durumda değil. Ancak kanatları yedeklerler o da idareten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt

Hocam o şekilde düşünmeyin yanındaki önündeki arkasındaki oyuncu birçok oyuncunun performansını arttırır, örnek bi Eren Elmalı ve Lemina hamlesi ile bizde eleştirilmeye başlanan Apdülkerim toparladı mesela, yine sizdeki Rashica bence kötü bir oyuncu değil ancak arkasına sağlam hücümcu bir bek gelse performansı artabilecek türden bir oyuncu yine Orkun'un gelişi mutlaka Gedson ve Rafa performansını yükseltecek yine Abram'ın gelişi Rafa'nın daha fazla hücüm aksiyonuna girmesini sağlayacak bence o kadar karalar bağlanacak durumda değilsiniz 1-2 takviye ile taş gibi 11'iniz olur tek sıkıntı rotasyon kaliteniz ile ilk 11 kaliteniz aynı değil o da uzun vadede sıkıntı yapabilir.

• Herhangi bir olumsuzluk yokmuş arkadaşlar. Ailesiyle birlikte halletmesi gereken özel işleri uzamış, o yüzden 2 gün daha istemiş sadece. Yoksa ailesinin gelmek istememe gibi bir durumu yok.

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |
    🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |x (formerly twitter)
    KAAN GEDİK (@ekgedik1903) on X
    https://x.com/ekgedik1903/status/1945425105540022557
  • Asariel A kullanıcısına yanıt
    Benim asıl vurgum, uzun vadeye değil çok yakın tarihte oynayacağımız Shakhtar maçına. Avrupa’da devam edip edemeyeceğimizi belirleyecek bu eşleşme öncesinde eksik bölgelerimize transfer yapılmadı. Sağ bek, sol kanat ve belki de orta sahanın tamamlanması gerekiyordu.

Shakhtar gibi organize ve oturmuş bir takıma karşı hâlâ tam kadro olamamış bir 11'le çıkmak ciddi bir dezavantaj. Bu saatten sonra gelecek isimlerin çoğu da zaten o maçta forma giyemeyecek.

Kısacası, kadronun potansiyeli olabilir ama Avrupa için zamanlama yanlış yapıldı. Bu da büyük ihtimalle Avrupa defterinin daha ilk maçtan kapanması anlamına geliyor. Sorun planlama ve zamanlamada.

Bu elemeyi kaybedersek konferans ligi elemesine düşüyoruz sanırım Avrupa defteri kapanmıyor.

Shaktar maçı için sol kanat yetişmesi gerekiyordu ama olmadı gibi artık eldekilerle bir şekilde idare edeceğiz gibi duruyor.

Muhtemelen Gedson solda Demir Ege Orkun ortada çıkarız o maça. Abraham oynatmazsa Rafa önde başlar solda Mario'da olabilir.

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt

Celtic 27 maçta 12 gol adamı bırakacak kadar salak değil. Bir de çokça teklif yapılmıştır baş altı takımlar tarafından fakat Celtic vermemiştir...

Bu gibi azılı Atçı hayranları da hayal dünyalarında yaşamaya devam ediyor. Bu hayal dünyalarında Yamal'ı, Mbappe'yi, Cole Palmer'ı da Beşiktaş'a yazarlar. Kafaları uçuk çünkü...

• Kyle Walker-Peters transferi için herhangi bir iptal durumu yok.

Sözleşmeyi uzun zaman önce imzaladı, sadece geç geldi.

(Son Duduk)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .CeM. kullanıcısına yanıt
    Transfer dönemi kötü yönetildi, özellikle sol kanat ve sağ bek için geç kalındı. Shakhtar'a hazırlıksız yakalanmak üzücü. Yine de takımın mücadele gücüne güveniyorum. Tâbi büyük maçlarda geçiş oyununu da iyi oynuyoruz o da umut verici.

Umarım Avrupa Ligi'nde devam ederiz malûm gelir kalemleri daha yüksek.

Geç kalındığına katılıyorum ama kötü yönetildi demek için çok erken transfer dönemi başlayalı 16 gün oldu.

Özellikle bu futbol coğrafyasında ivme anında değişebilen bir şey. Kötü yönetiliyor şimdilik daha doğru tabir diye düşünüyorum saygı duyarım ama daha bizim ülkemizin özelinde 2 aylık bir süre var bitimine daha çok sular akar.

İlk eleme maçı özelinde minimum 5 oyuncu gelmeliydi bence de o da asgari kabul edilebilir sayı bu sayı 3'de kaldı gibi görünüyor bu da çok yetersiz o açıdan bakışınıza katılıyorum.

Umarım bir şekilde ilk maçın evimizde diye biliyorum bunu bir avantaja çevirip taraftar desteği ile oradan skor alırsak bir şekilde önümüz açılır.

• .CeM. kullanıcısına yanıt
    Aynen transfer dönemi daha bitmedi "kötü yönetiliyor"daha doğru Bunu söylememin nedeni de Shakhtar ile eşleşmenin %90 kesinleştiği bir kuradan sonra, transfer adımlarının daha hızlı atılmasını beklediğimden.

Eğer ki Shakhtar maçına bir aylık bir süre daha olsaydı ya da daha kolay bir rakiple eşleşmiş olsaydık, transferlerin bu denli acil olması söz konusu olmayabilirdi. Ne yazık ki bu süreçte kura şanssızlığı belirleyici oldu.

Umarım dert ettiğim kadar zorlanmayız.

Benim de tek temennim bu umarım bir şekilde turu geçebiliriz.

Avrupa Ligi finali kendi stadımızda oynanmasa bu sezon için Shakhtar maçını önemsemeyelim son ana kadar düzgün transfer kovalayalım konferansa düşelim orada 2 maç eksik oynayalım en azından daha kolay rakipler takım hırpalanmaz derdim ama sahamızda final oynama ihtimalimiz % 0.1 bile olsa orada olmaya çalışmamız ona göre hamle yapmamız gerekiyor.

Umarım hepimizin korktuğu kötü senaryo başımıza gelmez daha başlangıçta.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |

• MuratYakinFanboi kullanıcısına yanıt

Muro banlanıp banlanıp tekrar geliyorsun haa... 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU | 

sen boş ver rıza'yı falan, seni ilgilendiren konular değil, ali koç'u gönderemediniz mi hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 16 Temmuz 2025; 17:53:17 >
  • 10 gün sonra maç var, yetişemeyecek bu gidişle...

sol kanat da yetişmez zaten, hakkımızda hayırlısı...

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Epeydir ban yemedim buradan. Ali koç'u gönderemedik evet. Ama Rıza'yi neden boşveriyoruz? Efsanelerinize böyle bi muamele ediyorsunuz siz?

• Beşiktaş'ın Wolfsberger AC karşısındaki ilk 11'i belli oldu!

Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Jurásek, Kartal, Demir Ege, Mário, Rashica, Rafa, Abraham.

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.