@bjkyener mesajlarını küçük harflerle yazarak at rica ediyorum. Biliyorum inadına yapıyorsun. Bundan sonra dikkat edersen sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | Forma tek başına ancak 4. olabildi !!!! (402. sayfa)

-
-
en anlamadıım saçmalık orada kaç oyuncu var neymşi muç rafa aynı bölgeymiş muç gdecekmi yav siz iyi misiniz Bayern oyuncu alır hele dursun 1 sene bir alışsın der bizde 10 haftada çöp at tü kaka demek inanılmaz safsata yürüyor olsun bizde aynı bölgede 3 iyi oyuncu bir senede tüm çöpler yollayıp hemen üst düzey çekemicez ama her aldığını sağlam al devre araları 3 sene sonu 5 er oyuncu alsan sadece 1 senede takımın level atlar yönetim az ama öz doğru transfer yapıyor bu güzel bu sene şampiyonluk bilmem ama seneye yaz en az 2 kat güçlü oluruz
-
-
Beşiktaş yönetimi tehlikenin farkında değil eğer bu takımda Necip oynamaya devam eder 5 veya 10. haftada lige veda edilirse Necip ve Yönetim taraftardan yiyeceği ağır küfürlere hazırlıklı olsun
Beşiktaş Neciple yollarını %100 ayırması gerekir her ikisi içinde hayırlı olan budur zaten adam 34 yaşına gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Temmuz 2024; 15:33:46 > -
Parayı basıyorum Hermosoyu alıp Hüseyin Yücel e göndereceğim
www.hepsiburada.com
Hermoso Kartal Bahçe Dekorasyonu Zemin Fişi Çim Dış Mekan Fiyatıhttps://app.hb.biz/xqv0PMAvWDHB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Temmuz 2024; 15:40:36 >
-
Bahtiyar çok underrated bir oyuncu bence, adamı bir türlü kendi yerinde oynatmadık.
-
Bakhtiyor ortada, kenarda al-ver yapacak, görevinden sapmayacak bir oyuncu.
GVB ile değeri daha iyi anlaşılır umarım. Zorla gönderilmez, iyi bir teklif olursa ancak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GS Lobisi Voleybol Milli takımına bile el atmış ŞOK!!
www.sozcu.com.tr
Filenin Sultanları'nda kriz: Tuğba Şenoğlu sakat mı? İlkin Aydın tartışması... - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/filenin-sultanlari-nda-kriz-tugba-senoglu-sakat-mi-ilkin-aydin-tartismasi-p68909 -
İyiyse oynasın diyecem de bu İlkin bir de "Vargas milli takımda olmasın, yerine bir Türk kızı oynasın" diyor bir de.
Anlaşılan bu olimpiyat hüsranla sonuçlanacak. Tabi bu kızı kovmazlarsa...
Euro 2024’te olduğu gibi yine bir turnuva başlamadan milli takımdan soğuduk elhamdulillah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
korkunç bir kulüp ya. hemen ilkin aydın paylaşıp desteklemeye başlamışlar bile.
bu ülkeye dair kötü her şeyin izini taşıyorlar.
-
GS kanser hücresi gibi el attığı yeri kurutuyor voleybola yazık oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olimpiyat açılış töreninde Gojira konseri olacakmış.
İyi cesaret vallahi!😂
Gojirayoutube
Gojira - Stranded [OFFICIAL VIDEO]https://www.youtube.com/watch?si=gCiDFXHPgfBiAuDa&v=FNdC_3LR2AI&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beşiktaş tesislerden sorumlu yöneticisi
🗣️Çağlayan Tuğal: “3-4 hafta içerisinde Kara Duvar hazır”
Öyle birşey demedi hacı eğer onaylanırsa 3 4 hafta içinde hazır dedi. İç işleri ve emniyetten ayrı ayrı onay alması lazımmış
Tahkim Kurulu başkanı yine GS'li...
Kara Duvar olayının uzadıkça uzayacağı belliydi bu sezona biter mi bilinmez artık.
Biz bu oyunculardan çıkamamazın sebebi bonservis beklemeleri.Abubakardan mulekadan bonservis bekliyorlar.Ayıp ya bir karar vermede sıkıntı yaşıyoruz.
-
Kara duvar izni tamamlansın da sezon sonunda yapılır artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X