Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (2529. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 26 Misafir (3 Mobil) - 33 Masaüstü10 Mobil2 iOS
5 sn
50.623
Cevap
238
Favori
1.065.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 25272528252925302531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

▪︎ 1 M€ kiralama
    ▪︎ 8 M€ satın alma (zorunlu değil)
    ▪︎ 2 M€ bonus

(Ertan Süzgün)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengizps3 C kullanıcısına yanıt
    Şuna 9 diyelim bonuslara güven olmaz ben musratinin opsiyonunun kullanılacağını düşünüyorum kötü oyuncu değil

• Ben olumlu karşıladım. Çıkabildiğimiz kadar yabancıdan çıkmak lazım. Takıma o ruhsuzluk sirayet etmişti. Sil baştan yapmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Kıstas City, Barça falandır bizim taraftarda :)

• Beşiktaş'ın Roma'ya yaptığı teklifte kiralama bedeli yoktu.

Benfica ise kiralama bedeli içeren bir teklif yaptı.

Dahl, Beşiktaş ile anlaşmasına rağmen Roma oyuncudan para kazanmak istediği için oyuncusuna Benfica'ya gitmesi adına baskı yapıyor.

@yagosabuncuoglu

• Bayağı kötü oyuncuydu Ederinin oyuncusu değildi ağırdı top çalma falan da yoktu güle güle.

Bu takımda rafa hariç tüm yabancılar gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 2 Şubat 2025; 11:48:24 >
  • Musrati gitsin de daha iyisi gelecek mi? Şu an Onana Ndour Musrati gitti diyelim 3 yabancıdan çıktık. Bugün yarın birilerinin inmesi lazım. Isıran 6 numara kim mesela hiç isim düşmedi bile. Kanat aciliyeti varken kanat bile inmedi daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrizio Romano:

Benfica, Samuel Dahl için Roma ile sözlü anlaşmaya vardı.

• Musrati'nin gitmesinde sıkıntı yok da Fransa Ligi'nde bu kağnı haliyle başarılı olamaz sene sonunda mümkün değil almaz bunu Monaco.

Paulista,Ox,Joao,Ciro,Masuaku bu adamlardan da kurtulsak en az şampiyonluk kadar önemli. İstisnasız tüm kadrodan kurtulmak şart. Para kazanabilirsek ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taarin -- 2 Şubat 2025; 11:56:29 >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

Orası öyle, keşke Chemberlain falan gitse ama Musrati'nin de pas atmaktan başka bir özelliği yoktu. Böyle 6 olmaz, rakibi bozamayan, ağır bir oyuncuydu. Belki Fransa'da 8 falan oynatırlar, inş başarılı olur da satarız sezon sonunda.

• Musrati, Onana, Ndour gitti. İyi de bizim defansif orta sahada kim oynayacak? O zaman 1 transfer yapıp Bahtiyar'ı yedek diye düşünüyorlar galiba.

• Musrati çok kötü bir oyuncu değildi ama verilen 12 milyon euro'nun baskısı altında kaldı. Kulüp tarihinin en yüksek bonservis verilen oyuncusu olunca haliyle herkes çok büyük beklentiye giriyor. Bizim kulüp olarak en başta bu fiyata bu adamı almamız yanlıştı. 3-4 milyona alınsaydı kimse bu kadar kötülemezdi. Bizim o bölgeye o bonservisi verme lüksümüz yok. 10 milyon euro üzerine gol katkısı sağlayacak değeri yüksek kanat veya forvet alınır, 6 numara alınmaz. Hata en başta orada yapıldı önceki yönetim tarafından.

Şimdi Onana, Ndour ve Musrati gitti ve orta saha kontenjanı açıldı. Oraya 1 tane savaşçı ve iyi pas yapan oyuncu lazım. 2 transfere gerek yok. Gedson, Chamberlain, Salih ve Mario var. Mario veya Chamberlain'den birinden de çıkılabilirse ancak 1 oyuncu daha alınabilir.

Acilen 3 kanat oyuncusu almalıyız orta sahadan önce.

• Kimse o parayi vermez hayal kurmayin

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadığın nokta şu. Adam geçiş oyunu dışında teknik olarak eksik. Yani bizim ligde başa oynayacaksan rakip sahada kapalı dar alanda oynayacaksın. Gedson böyle maçlarda kayboluyor. Daha çok hızlı geçiş olan maçlarda öne çıkıyor çünkü rakip sana gelince ortada boşluk buluyor. Yani keşke iyi bir 8 olsa da maçın muhteviyatına göre gedson oynatılsa. İlla satılsın demiyorum ama iyi teklif varsa çıkılabilir. Tabii bunu doğru kadro mühendisliği hedeflendigini varsayarak söylüyorum. Deli ibo kısmına gelirsek ondan çok çok önceki kadrolardaki oyunculara bile sesimi çıkarmadım. Bu işler biraz da parayla ilgili. Ama parayı bok gibi kullanınca insan sinir oluyor. Bize ne vasat oyuncular geldi ama canla, başla mücadele ettiler. Ruhsuz oyuncular pek yoktu. Yani kulüpte bir başıboşluk var. Belki de bu biraz buna sebep oluyor. Mesela futbol şubenin başında bir abi yok. Gelen hocalar oyunculara soruyor mu acaba senin asıl mevkin ne, nerede daha rahat oynarsın falan diye. Hiç sanmıyorum. Yıllardır yerinin oyuncusu yerine hep alternatif mevkilerde de oynayabilen oyuncu seviciliği yüzünden mevkisinin doğru oyuncusunu bile alamadığımız için bu hale geldik. Yani adam ilk önce mevkisinin hakkını versin. Futbol bilmekle alakası yok yazdıklarımın. Gedson üç yıldır bizimle ve ortasahamız çok savruk, bir sebebi de o olabilir deniliyor sadece. Geride de bir çapa olmayınca ortasaha yol geçen hanına döndü. Yani bu çocuk ne 6 ne 8, arafta bir oyuncu. Zaten ayağı biraz düzgün olsa buralara düşmezdi. Buralara gelme sebebi oynatan kulüplerin bunu görmesi bence. Zaman zaman bir tad bırakıyor sonra tekrar mala bağlıyor gibi. He bu arada adam her duran topun başına gidiyor ve dağlara taşlara atıyor ama yine ona veriliyor top. Ben şu halimle ondan iyi frikik kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 2 Şubat 2025; 12:16:38 >

• Kim gitse kâr.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Sen mito ya birşey anlatamazsın yorma kendini

• İnşallah bir Toni Cross bulabiliriz

• musrati zaman zaman hata yapsa da o bölgedeki tek oyuncuydu ben beğeniyordum. defanstan top alıp da dağıtacak başka oyuncu yok şu anda, hepsinin eli ayağı dolaşıyor

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Evet musrati az da olsa çapraz ileri yada dikine pas trafiği sağlayabiliyordu hızlı olarak. Eksiği ağır ve mücadeleci hamleli olmaması. Zaten berbat ortasahayı nasıl toparlayacağız bakalım.

• Keşke uçan mario ve chamberlain den de çıkabilisek

Gedson salih ve bahtiyar sezon sonuna kadar yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 2 Şubat 2025; 12:20:29 >
  • 
Sayfa: önceki 25272528252925302531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.