Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ (2201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaver_ , carpenic , Cem095 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
44.605
Cevap
232
Favori
952.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 21992200220122022203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hep destek tam destek..biliyorsun son krizde de desteklemistim..hayırdır seçim mi var? Seçilirsen vaatlerin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 3 Ocak 2025; 22:24:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Acil büyük değişim lazım. Bu hızla son Beşiktaşlılar olacağız. Böyle rezil oyuna kimse taraftar olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çare razvan

• İleride pres yapmadan Anadolu takımlarını çözemezsin. Her top kapışı tehlike olur da kıllar kıpırdamıyor. Fiziken güç yok herhalde.

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    Ben 37 yaşındayım, çok çok kötü kadrolar, vasat oyuncular gördüm, benden öncesini bilmiyorum ama bu son iki senedeki kadar hiçbir şey oynamayan takımı ilk defa görüyorum. Gs Fb'li fanatik adamlara şu formayı giydirsen bu kadar kötü oynamaz ya. Hiçbir şey olmasa oynadığın oyundan keyif almak, rakibine üstün gelip gol atmak için oynarsın. Bunlar onu da yapmıyor. Benden zayıf adamlar beni ezse sahada ben topu çiğnerim hırstan. Vallahi kontak yandı bende artık, bu iş ciddi ciddi takım bırakmaya ve futbolu takip etmemeye gidecek. Kendimize zarar veriyoruz. Sağlığımıza yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carelesswhisper -- 3 Ocak 2025; 22:25:31 >
  • Ernest Muçi: "Kendi pozisyonumun dışında oynamak zor ama ben uyum göstermeye çalışıyorum. Kendimi daha iyi hissettiğim yerde oynamak isterim ama takıma yardım etmek en önemlisi."

• En az 15 oyuncu kadro dışı bırakılmalı. Kiralık oyuncularla ve Alt yapı oyuncularıyla sezona devam edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş ligde son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabildi Beşiktaş 19 maç kazanmamış olsa şaşırmam bu takım çok hoca çok başkan yer daha kahvaltı niyetinde 🙄

• Sergen gelse de bir şey yapamaz. Bu maçı izledikten sonra aklı olan kimse hoca olarak bu takıma gelmez, kariyeri biter. Bu kadrodan cacık olmaz.

• richee_srwt kullanıcısına yanıt
    birkaç sene önce demiştim Türk futbolu Kuzey Afrika oyuncularını almamalı artık çünkü bunlar menajer kazığı diye.

şimdi: BJK Musrati, GS Ziyech, FB'de ise 20 milyona EnNesyri

ve Ali Koç: "biz EnNesyri'ni bu fiyata almayız, gider B-C-D planlarımızı hayata geçiririz, EnNesyri'yi satmak istiyolarsa o fiyatı indirecekler" dedi. sonra 1 ay bekledi. fiyatı inmediler, gitti aldı o fiyattan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GVB dönemi de sonlara doğru kötüydü(sebebi belirsiz muallakta) ama sonrası rezalet be. Bütün oyuncular tek tek geriye gidiyor evet takım oyunu yetersizdi bireysellerde mantara bağladı. Benim kafam artık almıyor maçlara hiç çıkmasak daha az rezil oluruz.

• 7 hoca
    3 başkan
    Sayısız transfer. | Hâlâ olmuyor. İnanılmaz günler yaşıyoruz.

• carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Her sene daha kötüye gidiyoruz. Koşan mücadele eden haysiyetli bi takım görene kadar takip etmemek lazım. Her maç ayrı sinir stres. Halı sahada bile kazanmak için ortalığı birbirine katarım ben. Bu adamlar da haysiyet yok. Çıkıp düz koşu yapar gibi maç oynuyorlar. Adamlar ilk yarı sahamızdan çıkmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Çare mezara girene kadar Sergen 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Ocak 2025 - 19:00 Sivasspor v BEŞİKTAŞ Razvan Beşiktaş'ın TD'si olacak kalibrede değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 3 Ocak 2025; 22:38:14 >
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt
    Pazara kadar değil yani

• İşin garibi o kadar futbolcu, teknik heyet, yönetici değişiyor, takımın ruhsuzluğu değişmiyor, kesinlikle son 2 sezon bilimsel olarak araştırılmalı, ayrıca Şenol Güneş ile başladığımız sezonda da oyun olarak olmasa bile puan olarak fena değildik Avrupa'da lugano maçı sonun başlangıcı oldu, bu sezonda galibiyetlerle başladık bir hava var gibiydi özellikle Kasımpaşa maçından sonra resmen uçurumdan yuvarlanır gibi düşüyoruz ve duramıyoruz, benim fikrim hırslı genç bebelerin çoğunlukta olduğu takım kurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzek_06 -- 3 Ocak 2025; 22:41:2 >
  • Aynı tas aynı terane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takıma gelen hoca kariyerini riske atar

• 
Sayfa: önceki 21992200220122022203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.