Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep (2073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WmLord Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
56.909
Cevap
242
Favori
1.195.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    sol açıkta kötünün iyisiydi.
    napcaz başka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Hissenin çıkması onunla ilgili değil. Hisse aylardır düşüyordu zaten, bedelli bölünme oldu ve haftalık grafikte artık 200 günlük hareketli ortalamaya kadargeldi ve oradan tepki var şu an için. Hisse 20'lerden 4'lere kadar düştü zaten.
    Bu arada bir sonraki postunda Can Keleş ve Semih konusuna anlam veremedim. Ne yani bu ikisi de mi suçlu? Biri haftalarca mevkisinde oynatılmadı, şimdi oynuyor ama top gelmiyor, diğeri geçen haftaya kadar hiç oynatılmadi. Yani haftalardır hiç bir şey yapmayan Rafa, Rashica, n'dour, Onana, İmmobile, Joe Mario gibi adamlar dururken bu ikisini yazman absürt geliyor bana.
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 10 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Gaziantep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 17 Aralık 2024; 6:55:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sol kanat bir maç oynadı ve onda da berbattı Masuaku. Bana göre savunulacak bir tarafı yok. Yediğimiz gollerin 3/4'ü onun oradan. Geçen yıldan beri gömülen Svenson kanadından yediğimiz toplam gol 1 yada 2 falandır herhalde. Ama nedense o adam gömülür bu adam yüceltilir. S.tirsin gitsin lavuk. Almasınlar Afrikalı falan artık. Yeminle tiksinti geldi şu gamsız Afrikalı modundan. Kuzeyden iş ahlakı olan avrupalı genç, güçlü, fizikli oyuncu alınsın artık. Tahammül edemiyorum bitik oyuncu görmeye. Bir takım kaybedebilir, bazı maçlar kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemez, savaşır olmadı der. Bunların şeyinde değil. En büyük eksiklik karakter koyacak lider oyuncu eksikliği. Takımı toparlayacak, ateşleyecek oyuncu yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Gitarcı Hasan Arat'a kelam ettimi hiç takip etmedim. Hasan bunu baya övüyordu çünkü hocaya falan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    bence kötünün iyisi, bikaç maç oynadı sol açıkta.
    muçi yerine tercih ederim.

    Muçi, Rasicha, imo, sorunumuz siyahi oyuncu değil zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hüseyin Yücel de çok ama çok amatör. Ne konuştuğunun farkında değil. Kanal kanal gezip takımdaki her detayı en ince ayrıntısına kadar anlatmak zorunda değilsin.

    Bir de şunu dedi çok şaşırdım. Futbolculara demiş ki siz eğer performans vermezseniz biz de mali yükümlülüklerimizi yerine getirmeyeceğiz. Bu nasıl laf, bunu nasıl söylersin? Neye dayanarak bunu söylüyorsun. Seve seve ödemezsen başka türlü ödeyeceğiniz bilmiyor musun?

    Aktif oynayan oyuncularına sürekli sallıyorsun. Sonra da performans bekliyorsun. Nasıl olacak bu işler?

  • Hâlâ kadro dışı haberi gelmemiş. Kelleler alınmalı, hepsine devre arası kulüp bulması söylenmeli. Maaşları da ödensin defolup gitsin ruhsuzlar ordusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir sezonu en son ne zaman yaşamıştık hatırlayan var mı? Her açıdan bu kadar kötü hale düştüğümüz sezonu ben mi hatırlamıyorum?

  • Şundan öte rezillik yok.


  • Turkiyede gazetici yoktur birilerinin adamı vardır bunu unutmayın..Persembenin gelişi carsambadan belliydi temmuzda yazmısım malesef haklı cıktım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 17 Aralık 2024; 9:24:19 >
  • G5 eski başkanı gönderdikten sonra aday olanlar idealist bir karar alarak birleşmişti. hala meyvelerini topluyorlar.
    güçlü yönetim olmadan güçlü takım olmaz. adalı birleşmeyi teklif etmiş dalga geçerek cevap veriyorsun. amacınız ne? matruşka diyerek geldiniz matruşka oldunuz h.yücel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    quote:

    Turkiyede gazetici yoktur

    Türkiye'deki siyaset yorumcuları, spor yorumcuları, hepsi dümdüz yalancı.

    Muçi ile El-Musrati geldiğinde Fırat Günayer ikisini de öve öve bitirememişti. bu sene başarısızlık olunca ise: "ben ikisini de hep eleştirdim, eleştirdiğim için linç yedim" diye yalan söylüyo.

    ABD seçimlerinde tüm yorumcular "seçim ortada" dediler, seçim gününün akşamı ise hepsi şunu demeye başladı: "Trump'ın kazanacağı besbelliydi zaten biz de hep demiştik bunu"

    Memduh Bayraktaroğlu: "Rusya hiçbir zaman Ukrayna'ya asker sokmaz, blöf olsun diye sınıra asker yığıyo, Rusya savaş başlatsa Putin 6 aya kadar idam edilir" diye 1 sene bas bas bağırdı. Rusya üç senedir Ukrayna'nın içinen geçiyo, Putin yerinde. şimdi Memduh Bayraktaroğlu hergün video çekmeye devam ediyo, ve her videosunda: "ben hayatımda hiçbir konuda yanılmadım, tek bir tane yanıldığım şey bulup getirin diyorum kimse getiremiyo!!!" diyo, her gün diyo bunu, ve izleniyo.

    Türkiye'nin özeti bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

    hocam allah aşkına şu kaos futbolunda bu çocuk ne yapsın yani . nadiren top geliyor başında 2 tane stoper . biz semihin yetenekli kaliteli olduğunu söylüyoruz sen bu çocuk messi değil diyorsun . olcay oğuzhan gökhan töre vs çok mu yetenekliydi bulunmaz hint kumaşı mıydı ? sadece bu adamlara uygun bir sistemde planlı şekilde oynatılarak , hepsi rolüne uygun kullanılarak iyi göründüler .


    yani balonsa da balon olsun bırak taraftar altyapıdan takımın bağrından çıkmış 18 yaşında bir çocuğu bağrına bassın şu bok gibi durumda bununla avunsun yani bunun neresi garip . varsın 1 kuruş para kazandırmasın kenarda yedek olsun . biz burada semihten umutlu şekilde bekleyince seni rahatsız eden ne oluyor bunu anlayamıyorum

  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Sen bir üye olarak yöneticilerin kime ne ceza verdiğini nereden bilebilirsin? Bildirim mi gelecek diye düşünüyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıydım ama Gordon Milne zamanında Beşiktaş'ın oynadığı futbolu çok sevmiştim,paslaşmayı Gordon Milne Beşiktaş'ından örnek almıştım.
    Lucescu döneminde de sistem ve taktik olarak çok iyiydi Beşiktaş. Lucescu döneminde 2 nokta transfer daha yapılsaydı Avrupada final gelirdi.
    Lucescu'nun oğlu gelse 1 yıllık kadro mühendisliğiyle belki yine makine gibi takım ortaya çıkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Aralık 2024; 10:29:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 sezondur her maçı izledim. En rezil geçen seneyi bile maç kaçırmadan izledim bazen ilk yarıda kapattım. ADS maçını da ilk yarıda kapattım ama artık bu sondu. Bu takım düzgün futbol oynayana kadar maç falan izleme olayı bitti benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Geçen senekinden daha beter olmayı becerdiler hem de 50-60 milyon Euro masraf yaparak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.