Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2073. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.445
Cevap
228
Favori
883.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sol açıkta kötünün iyisiydi.
    napcaz başka
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Hissenin çıkması onunla ilgili değil. Hisse aylardır düşüyordu zaten, bedelli bölünme oldu ve haftalık grafikte artık 200 günlük hareketli ortalamaya kadargeldi ve oradan tepki var şu an için. Hisse 20'lerden 4'lere kadar düştü zaten.
    Bu arada bir sonraki postunda Can Keleş ve Semih konusuna anlam veremedim. Ne yani bu ikisi de mi suçlu? Biri haftalarca mevkisinde oynatılmadı, şimdi oynuyor ama top gelmiyor, diğeri geçen haftaya kadar hiç oynatılmadi. Yani haftalardır hiç bir şey yapmayan Rafa, Rashica, n'dour, Onana, İmmobile, Joe Mario gibi adamlar dururken bu ikisini yazman absürt geliyor bana.
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 17 Aralık 2024; 6:55:26 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sol kanat bir maç oynadı ve onda da berbattı Masuaku. Bana göre savunulacak bir tarafı yok. Yediğimiz gollerin 3/4'ü onun oradan. Geçen yıldan beri gömülen Svenson kanadından yediğimiz toplam gol 1 yada 2 falandır herhalde. Ama nedense o adam gömülür bu adam yüceltilir. S.tirsin gitsin lavuk. Almasınlar Afrikalı falan artık. Yeminle tiksinti geldi şu gamsız Afrikalı modundan. Kuzeyden iş ahlakı olan avrupalı genç, güçlü, fizikli oyuncu alınsın artık. Tahammül edemiyorum bitik oyuncu görmeye. Bir takım kaybedebilir, bazı maçlar kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemez, savaşır olmadı der. Bunların şeyinde değil. En büyük eksiklik karakter koyacak lider oyuncu eksikliği. Takımı toparlayacak, ateşleyecek oyuncu yok.
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Gitarcı Hasan Arat'a kelam ettimi hiç takip etmedim. Hasan bunu baya övüyordu çünkü hocaya falan

• 
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.