İşte bunca senenin Beşiktaş lıları bunları yaparsa , Kaan Şakul da USA dan Friedel yılanını takımı daha da batırsın diye çağırıp, birlikte kendi kirli ekmeğinin peşine düşer ..Maalesef eski yönetimin içinde bir tane ''Hop dedik beyler ne oluyoruz ?'' diye soracak adam yokmuş...Bütün tencerelerin dibi karaymış meğerse...Hüseyin Yücel de yıldızları sayıyordu herhalde o sıralar |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 15 Subat 2025 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Trabzonspor (1937. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaş mikrofon kime uzatılsa herkes birbirini suçluyor, dinleyince hepsi haklıymış gibi duruyor, Fikret ormanı dinliyorum en iyi Beşiktaşlı o gibi geliyor, ANÇ geldiğinde konuştuğunda ulan ne güzel adam dedik, hasan arat çıktı konuştu en iyisi buymuş biz nelerle uğraşmışız dedik, şuanda Hüseyin Yücel güzellemeleri yapılıyor medyada umarım onunda altından bir şey çıkmaz.
-
Aynı sofradan yemek yedik. Karnı doyan düşman oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsaneler kulubü kestaneye çevirmişler dimi,(ama samet hocam kulübü düşündüğü için istifa etmedi aslında o karın tokluğuna çalışıyordu ) diyen saf gönüllü arkadaşlarım herhalde bir şeylerin farkına varmıştır diye düşünüyorum.
-
Beyler sonuç olarak suçlu kim benim kafam karıştı :D Herkes biraz suçlu galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes suçlu sanırım ama sorsan hepsi suçsuz ve kendine göre haklı. Zaten hatalıyım lafını bizim insandan duyamazsınız, hep başkası suçludur. İlla bir ama ekleyerek karşıyı suçlar. Çorbaya döndü iyice. Gittikçe batıyor her şey.
O suçlu, bu suçlu, şu suçlu. Valla bunlara gerek yok, başkan kim? Hasan Arat, o zaman kimse kusura bakmasın o suçludur.
Herkes ben masumum havalarında, o zaman taraftar mı suçlu? Gazeteciler mi suçlu? Saçma sapan işler.
Bu kulübü bu hale getiren yönetim kurulunun başkanı kimse, ben onu bilirim, bu kadar basit.
-
Aşçı uşağa, bekçi aşçıya, uşak hepsine.
-
-
EVET TARAFTAR SUÇLU ZİRA HALA O MAÇLARA GİDİLİYOR.
-
Yarınki maçı kaybederlerse gitmez artık birçok kişi herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar
Ben pek maçtan anlamam. Çocuk çok gitmek istedi bilet alalım dedik kalmamış. Gitmeyecek varsa bize yollayın bari biz girelim maça :)
Yavaştan derbi moduna girelim 🦅😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın fener maça 8 kişi bile çıksa kazanır. Oyuncuların yarısının gözlerini bağlasan yine kazanır.
Yarın sonucu en belli derbiye çıkacak takım. yönetim yok, hoca yok, para yok. takım zaten kötü, kimse kılını kıpırdatmaz 3 ya da 4-0 biter maç.
Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerindeki "Ne alaka gol" kontenjanını en son 2021'de Necip ve N'Sakala ile aynı maçta kullandı.
Var mı derbi için 'ne alaka gol' olağan şüpheliniz? Benim ki; Oxlade ChamberlainLiverpool FCyoutube
Every Alex Oxlade-Chamberlain goal for Liverpool | Man City worldies, Genk skills & morehttps://www.youtube.com/watch?v=csAi55HtU8I&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 6 Aralık 2024; 20:58:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aldıkları çuvalla parayı, bir nebze olsun hak edebilmek son fırsatları..Son 24 saat antrenmana filan gerek yok. Son 20 sene FB yi harcadığımız maçları seyrettirin ,belki dirilirler kendilerine gelirler..Kaslarını ,yüreklerini, beyinlerini sonuna kadar zorlasınlar..Tekmeye kafa uzatsınlar..Yanlarından geçen topa mal mal bakmasınlar yeter..Gerisini siyah beyaz formanın kendisi ve gökyüzünden bu maçı izleyen büyük Beşiktaşlıların varlığı halleder..Dibe vurmadan yukarı çıkılmaz..Hadi kartallarım..
-
Kimse durumun ciddiyetinin farkında değil galiba. Beşiktaş yok olma noktasına geldi. Klübe başkan olacak adam yok, teknik adam yok, oyuncular kaçma peşinde. Takım muhtemelen ligi son 5’te bitirecek. Feneri yenme hayali kuranlar var
Sertancan ,boğaz köprüsünden atlayacak bir psikoloji içindesin..İnsanları da bu konuma çekme..Hiç bir şey sonsuza kadar kötüye gitmez, ağlamakla da ,karamsarlıkla da bu işler çözülmez..Umut varsa gelecek de olur..Bu tip karamsarlıklar Beşiktaş a zarar vermekten başka işe yaramaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X