Her yolsuzluk ve usülsüzlük gibi burada da sanırım paylaşmakta dert oluşunca birbirine girdiler ve ortalık toz duman oldu. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 8 Subat 2025 - 19:00 Sivasspor vs BEŞİKTAŞ (1935. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Dün Şakul'un konuşmaları bana genel itibariyle tutarlı ve mantıklı geldi. Süreçle de örtüşüyor. Birilerinin kamuoyunu yönlendirme çabası sonucu Yücel-Şakul grupları olduğu haberleri yayılmıştı. Oysa hep ikisi beraber, dün kendisi de teyit etti. Feyyaz'a saygısızlık olmadığını da anlattı, zaten aksi takdirde Feyyaz neden bu yönetimde göreve devam etsin?
Aybaba bence epey bilenmiş bu ekibe. Muleka'yı bunlar yüksekten satacakken devreye girip oyuncuya sen gitme senede 40 maç forma garantisi veriyorum falan demiş, oyuncu ayrılmaktan vazgeçmiş. Sonra ikna süreci vs derken daha düşük bonservise göndermişler. Samet Hoca prim muhabbetini kendisi de reddetmiyor, Erman Toroğlu sorduğunda "Prim almayalım mı?" tarzı bir yorumu olmuştu. Dün öğrendik ki kendisi teknik direktörün 2 katı prim alıyormuş.
Sanki tüm bu süreçte Kaan Şakul ismi ısrarla medya önüne atıldı ve günah keçisi ilan edildi. Bunu yapanlar da muhtemelen Aybaba'nın anlattığı tezgahı kuranlarla aynı kişiler.
Yalnız bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum: Arat o gün Beşiktaş'a karşı kalkışma olduğuna dair bir söz söylemese ortalık bence bu kadar karışmazdı. Bakalım haftaya o anlatacak mı, neymiş bu kalkışma?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kulüp birbirini gosteren spiaydir mene dönmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiksera için her gün yazdım. Adam çöp diye 1 senedir oynamiyor diye. Neymiş Çine 50 milyona gitmismis
Ya 10 sezon öncesi performansını anlata anlata bitiremiyorlardı forumdakiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Kaan Şakul gayet tutarlı konuşuyor.
Adam ben transferin finansman ve ödeme kısımlarında varım, onun haricinde oyuncu seçme, beğenme ya da beğenmeme konularında yokum zira görevim yok diyor. Yani daha ne desin. Tabii bir yönetici olarak fikrinin sorulduğu anlar olmuştur ve o da bazen fikrini beyan etmiştir ama karar verici olmamıştır.
T.Talha'nın sözleşmesi uzatıldığında bu konuları bilmezken yine tepki göstermiştik. Çaprazı kopuk ve geri dönüşünde ne olacağı belli olmayan adama neden sözleşme uzatıldı ve zam yapıldı anlamadık. Şu an daha iyi anlıyoruz. Ha bu arada Svensonn ile Talha'nın menajeri aynıymış. Bu da bir ayrıntı. Daha geriye gidersek feda döneminde yapılan bazı transferlerin menajerleri de aynı kişiymiş. Gerisini siz yorumlayın.
Samet Aybaba bana samimi gelmiyor. Yok efendim ben kulübün efsanesiyim onlar kestanesi falan bu laflarla iş olmuyor. Para önemsiz diyorsun, prim diye ortalarda geziyorsun. Hiç utanmadan 27 milyon liralık sözleşmeyi başkana gönderiyorsun imzala diye. Kadroda düşünülmeyen oyuncu tam iyi paraya satılacakken gitme oynayacaksın diyorsun. Nasıl oluyor böyle efsanelik?
Yaşanan olaylar bize şunu öğretti ki, kimseye inanmayacaksın abi. Ben efsaneyim, Seba'nın izinden geldim, kulübün ta kendisiyim geçin abi o ayakları. Ben artık tokum bu laflara. Somut, tutarlı ve gerçekçi olmayan hiç bir şeye de inanmıyorum artık.
-
Gerçekten tam olarak öyleyiz
.
-
Daha güzel ozetlenemez di🙃
Profesyonel insanlarla amatör insanları bir araya getirdiler işler hep birbirine girdi baksanıza her yer çorba oldu Beşiktaş'ta.
Samet Aybaba camianın çocuğu diye gericiliğini savunan insanlar var. Bir oyuncu satılırsa komisyon her yerde alınır menejer alır, futbolcu bile komisyon alır. Siz zannediyor musunuz 20 milyon euroya satılan futbolcunun hepsi kulübe giriyor. Bir dünya kişiye gidiyor o para. Bunları çıktı açıkladı çok komik.
-
Bu arada bütün suç 204 Hasan ın. Bütün iş onda bitiyor. Kulübü bitiren ta kendisi
yalnız tff başkanı içimin yağlarını eritti dün
Bu sırtlanlar ,hiç kavga etmeden afiyetle ceylanı mideye indiriyor..Aşağıdakiler ise akılsızlar, birbiri ile kavga ediyorlar..Ceylan kendini kurtarıyor..Şükür!!
Bu da yakında hepsini nazik yerlerinden ısıra ısıra bitirecek alemin kralı KARTAL..Leş yemeye tenezzül etmez..Avını göklerde arar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 6 Aralık 2024; 12:29:22 >
-
kendi aralarında kavga etmeseler kazma stoper worralı 5 milyon euroya çakacaklarmış. bir de 3 sene kontrat verirlerdi bu takoza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim süreçle ilgili çıkarımım şu:
Hasan Arat muhtemelen kendisinin bile gerçekleşeceğine inanmadığı vaatleri ile seçime giriyor ve kazanıyor. Tek amacı başkan olabilmek, yoksa ciddi sistemli bir planı olduğunu sanmıyorum.
Bu süreçte plansız olduğu için kurduğu yönetim ve futbol komitesi ortak bir amaca yönelmeyen, her kafadan ayrı sesin çıktığı topluluk haline geliyor.
Kendisi old school Beşiktaşlıların desteğini almak için Samet ve Feyyaz'dan yararlanıyor. Diğer taraftan da daha profesyonel ve para ilişkileri iyi bir kaç ismi ekibe dahil ediyor.
Dananın kuyruğu burada kopuyor, çünkü herkes kendi borusunun ötmesini istiyor. Bence en büyük sıkıntıyı Aybaba ile yaşıyorlar. Muhtemelen kendisini Beşiktaş'ın efsanesi, karşısındakileri dünkü çocuk gibi görüyor ve başta finans, transfer konuları olmak üzere her konuda söz sahibi olmaya çalışıyor.
Muleka tam iyi fiyata gidecekken forma garantisi verip aklını çeliyor, Tayyip Talha'nın 2 yıl daha sözleşmesi varken durduk yere maaşı 4 katına çıkartıp sözleşme yeniliyor. Yönetim bakıyor ki bu iş çığrından çıktı; Aybaba'nın oyuncu alış satış konusundaki yetkilerini başkasına devretmek için şapkadan Friedel'i çıkarıyorlar.
Ama iş düşündükleri gibi olmuyor, aksine ortalık daha da karışıyor. Kimse kendi yetkisinin kısıtlanmasını kabul etmediği gibi çok başlılık olmaya başlıyor. Bu kaos arttıkça sezona iyi giren takım giderek güç kaybediyor.
Kötü sonuçlar gelmeye başladıkça kaos büyüyor, Arat önce haklı haksız bakmadan Friedel ve Aybaba'yı aynı anda görevden alıp bir nevi neşteri vuruyor. Ama bakıyor ki işler halen çığrından çıkmaya devam ediyor, çareyi terkedip gitmekte buluyor. Yücel, Arat'a ilk başta siz kalın işleri ben idare ederim dese de bu teklif sadece birkaç gün geçerli oluyor çünkü adam gitmeyi kafasına koymuş.
Tüm bu süreçte bence bazı sosyal medya hesapları korkunç bir manipulasyon yapıyorlar. Gio, Friedel, Şakul sürekli taraftarın önüne atılıyor. Haa bu isimler masum veya suçlu demiyorum. Bence herkesin bu işte suçu var ve kendi maddi-manevi güç mücadeleleri için koca kulübü kamuoyunda rezil hale soktular.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hasan Arat yönetiminin bir yalanı daha patladı !!
www.cumhuriyet.com.tr
Beşiktaş’ın GES projesi ağaçları tehdit ediyorhttps://www.cumhuriyet.com.tr/cevre/besiktasin-ges-projesi-agaclari-tehdit-ediyor-2276344Devlet bize tahsis etti dediği arazinin Beşiktaş a kaydının yapılmadığı ortaya çıktı..Gerçi iyi ki verilmemiş, yoksa ağaç katliamcısı olarak adımız çıkacaktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X