Bay yunus kerem gibi deli dana gibi koşarlar evet en azından herkes çaplarını biliyor.sizinkiler şişirilmiş balon |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1659. sayfa)
-
-
Montella'nın bu saçma sapan forvetsiz sistemi ile daha çok başımızı taşlara vururuz.
Şu anda yerli olarak milli takımın başına Okan Buruk geçebilir. Belki Okan hoca gs'deki başarısını Milli takıma da taşıyabilir.
-
Sergen baba milli takımı uçurur ama 2 aya bjkye gelecek gerek yok.
Okan buruk gitsin milli takıma. -
milli takımı, milli arada bile klüpçülük lobisi yapan gsliler bitiriyor -
Sergen hoca en az 5 yıl bizde kalacak..Milli takım diye birşey bırakmadı liyakatsiz vasifsizlar..İyi ki de seyretmemisim ,kanser olacaktım boşuna. Gerçekten Milli Takim olunacak günler de gelir insallah -
Şenol hoca 2 sezon şampiyon yapınca 3. kez olmasın diye Milli takım kaosu atıp ortaya adamın kafasını karıştırdılar 2 sene. Şimdi de Okan'a yapsınlar aynısını. Ama Okan'ın adı geçmeden hemen geçirecekler birisi.
-
Milli takımda takımcılığa karşıyımda abi mertle emirhan yüzünden gol yedik 2 tane çokta konuşma bence
-
Terim'e de yapılmadı mı hocam aynısı zamanında Okan'a niye yapılmasın
Kasım ayına kadar takım şampiyon gidiyordu, milli takım kaosu çıkartıldı hem GS'yi hem milli takımı birlikte götürürsün dediler kaosu sokup aldılar hocayı şampiyonluk gitti.
Terim'in kendi ağzından açıklaması var milli teklifi reddedemezdim ama o yıl üzerime aşırı yük bindi Galatasaray ile ilgilenemedim diye
-
Montella Neden Emre akbabayı almadı çözen var mı ? Tayyip Talha , Semih vs Adam ADS ile şampiyon olmuş gibi ilk 11 eski oyunculardan yapıyor.
Takıntılı hocaları sevmem bu adam takıntılı ve ilk defa oyuncu takıntısı olan birini gördüm.
Hakan olmadan galibiyet alamıyoruz buna değinen de pek yok.
Semih gibi gücü ile ünlü birini sahaya sürmemesi tamamı ile inat gösteri.
-
Kendi konun yok mu dostum, içerlenmişsiniz galiba sizinkiler çöp diye
-
Bir insan hiç Semih’i oynatmasa anlarım. Ancak Hollanda maçı ve bu maçta yenilirken oyuna alması, bende taktik kalmadı bir de taraftarları dinleyeyim demektir ki bana kalırsa rezilliktir. Aynısını Gio hoca da Kasımpaşa maçında Can’ı alarak yaptı.
Ben milli maç izlemiyorum zaten Euro 24 izledim sadece o da bazen arkadaşların bazen ailemin hatrına sohbet muhabbet var diye.
-
instagramEXXENSPOR on Instagram: "🗣️ Tolunay Kafkas: "Oyunun gerekleri var!" #EXXENSPOR | #NationsLeague"https://www.instagram.com/reel/DCke3fVPMD1/?igsh=MTBzMWkzb25qYzF0bw==
Bu konuda Tolunay Kafkas net haklı.
-
Bu hayatta satın alınamayan tek şey zaman. Yazık böyle bir jenerasyon yakalamışsın bazılarının kişisel arzularına gençleri ve takıma feda ediyorsun.
Saha kötü zemin pas yapmaya müsait değil diyor. Maça çıkmadan öncemi gördün zemini ? Bu tip saha güçlü oyuncu ister semihle başlamalıydın.
Hocanın konuşulacak bir tarafı yok. ptt liginden hoca koysan en azından oyunuların mevkilerini bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2024; 10:48:56 > -
Hocalik orda belli oluyor zemin kötüyse rakip gibi oynayacaktın enesi koyacaksın uzun topa döneceksin en kotu son 20 dk. -
@Lincoln Burrows. Gelen ,giden hepsi vasıfsız liyakatsiz yöneticiler ,hocalar milli takımı mahvettiler..Düştüğümüz hale bak..yazık günah ..ağzımızdaki ekmeği tuttuk adamlara ikram ettik..İyi ki de izlemedim kanser olurdum..Gerçek milli ibaresini hak edecek bir oluşum çıkmadığı sürece de izlemem..Montella fantezilerini başka mekanlarda yapsın..biri de dur desin bu tip adamlara. .Bizde de aynı şekil ..geçen sene Santos istediğimi istediğim yerde oynatırım ben hocayım diyordu..Bu sene de GIO çıktı , Rafa yı sağ kanat oynattığından beri yarıştan koptuk..Ağa sen hocasın da en baba 2-3 sene kalıp gideceksin..Türk değilsin burada yaşamıyorsun..bu camia şampiyonluklarına bir yenisini katamayıp ,rakiplerin altında ezildiği zaman sen yas tutacak mısın? Bir damla çocuklar okula alay edecekler diye korka korka kafa önde giderken ruhun duymayacak..Fantezilerinle eğleneceksin öyle mi?? TFF Başkanı , kulüp başkanı her kimse bu kadar başı boş bırakılmaz hiç bir hoca..Çek adamı bir rapor iste ,powerpoint yapıyor diyordun şimdi yapsın bakayım..sen başkansın kapalı kapı ardında karışacaksın elbet falan adamı oynatacaksın/oynatmayacaksın diye..Üç ay sonra işler döndürülemeyecek noktaya geldikten sonra müdahil olsan ne yazar?.Sonuçta seçilmiş kişilersiniz gerektiğinde de maaşlı adam hata yapıyorsa kulağından çekeceksin..Beğenmiyorsa istifa eder gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 20 Kasım 2024; 11:50:59 >
-
Bence Okan'dan önce Abdullah Avcı'yı getirirler. Hepimiz saç baş yolarız burada. Montella kalsın Avcı geleceğine daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 20 Kasım 2024; 12:0:16 > -
Maça göre taktik ve oyuncu seçimi yapmayan hoca iyi hoca değildir benim gözümde. Rezil bir zemine gidiyorsun, yine aynı taktikle başlıyorsun. İkinci yarı başlarken forvete ihtiyacın varken yine forvet almıyorsun. Gerçekten akıl alır bir tarafı yok. Aynısını Hollanda maçında da yapmıştı zaten o dönem gönderilmeliydi bence. Adam zaten maçtan sonra da açıklıyor ne kadar inatçı olduğunu. "Fiziksel kapasiteyi arttırabilirdik ama bu da benim oyun felsefeme karşı olurdu" açıklamasını yapmış. Yani bu arkadaşın felsefesi, Türkiye Milli takımının başarısından daha önemli. Her neyse umarım bu yenilgi bize Montella'nın gidişiyle birlikte Dünya kupası biletini getirir.
Tabi yeni gelecek hoca da lobiyle ve menajerlerle gelmemeli diyeceğim ama bizim ülkede zor.
-
#Giomillitakıma
-
Ne tuhaf camiayız ya başkan 20 den fazla ülkede scout imiz var diyor.Ama gidip Ali eceden oyuncu tavsiyesi alıyor.Linci Ali Ece yiyor şaka gibiyiz.Bakalim akşam app tanıtılacak 20m gelir nasıl elde edebileceksiniz bakalim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X