Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ivrıpa Matihim toplamda lig ve Avrupa da 14 maça çıktılar. Bu haftayı da katarsak 15 maçlık dağılıma bakalım. Bu süreçte Galatasaray; 10 iç saha 5 deplasman Bu süreçte Beşiktaş; 7 iç saha 8 deplasman Bu süreçte Fenerbahçe; 7 iç saha 8 deplasman maçı oynamış. Ekstradan BAY geçmemeleri gereken bir hafta da BAY geçtiler. Bu süreçte 2 kez BAY geçtikleri hafta var. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 1 Ama sorarsanız Ivrıpa matihi deyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 8 Kasım 2024; 14:36:46 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 4 Subat 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ vs Kirklarelispor (1574. sayfa)
-
-
Kesinlikle Musrati ile başlamalıyız.
Musrati kendisi ağır olsa da oyunu hızlandıran bir adam. Hızlı düşünüyor, topu ayağından hızlı çıkarıyor. Çoğu ön liberonun yapamadığı dikine pasları da gayet güzel yapıyor.
Ayrica son maçta önceki halinden daha enerjikti. Daha diri dönmüş sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Kartal Record (@KartalRecord) on Xhttps://x.com/kartalrecord/status/1854643954131562912?s=46
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devre arası manu’dan casemiro falan kovalasak, gerçi onlar da hoca değişiyor kıymete biner şimdi
ya da jorginho ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İcardi bitik yürüyor sahada
Ciro'dan daha etkili o zaman.
Malmö maçında topun oyunda kalma süresi 62 dakika oldu. İşte bu süreleri standart olarak oynamalıyız
x (formerly twitter)Fatih Doğan (@fatihdogan_38) on Xhttps://x.com/fatihdogan_38/status/1854873265057001716
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 8 Kasım 2024; 16:13:44 > -
Kanat ve ön libero bölgesinde dinamik oyuncudan yanayım. İkiside 30+ adamlar ve top nokta görmüşler.
Yıllık maaşları yüksek olur bunların. Bizim tarihimizde başarılı olmuş ön liberolara verilen paralar komik.
Bir musrati parasına 2 adam çekebilirdin oraya. Samet aybaba'ya işi bıraksınlar diyeceğim ama sanırım onunda fişi çekildi.
Bugün amerikalı biriyle altyapı için konuştuklarını gördüm. Fridel kadrolaşacak sanırım.
Futbolu zaten amerikalılar iyi bilir değilmi.
Kenan yıldız 100 bin euro değerindeyken çok yazdım, çocuk fırladı gitti. Keza can uzunda öyle.
Elinde semih ve hekimoğlu var Bu ikisinide ekle al sana güzel bir iskelet, yıllarca kullan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Kasım 2024; 16:30:16 > -
yeniakit denilen paçavra, kulübe küfür etmiş.
Yönetimin reaksiyonunu göreceğiz.
x (formerly twitter)Haber Kartalı (@HaberKartali) on Xhttps://x.com/HaberKartali/status/1854873104016638311
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 8 Kasım 2024; 16:45:23 > -
Ekran görüntüsünü gördüm ama sayfasında aşağılara kadar geldim göremedim haberi sildiler mi acaba?
Bu arada ikide bir Ciro'ya sallayan arkadaşlar adam sizce hangi beklentiyle aldı kulüp ya da sizin beklentiniz tam olarak nedir! Adam elinden geleni yapıyor ayrıca gol kralı şu anda. Çok acımasız eleştriler yapıyorsunuz. Size Aboubakar gibiler mustehak vallahi!
-
Az önce sildiler.
Tweet silmekle olmaz, bunları hepten silmek lazım.
-
ben de tam aksini takımın dönüp baktığında orada kaliteli ayak görmesi güven verecektir diye düşünmüştüm
-
-
Kulübümüzden Açıklama
Beşiktaş, 121 yıllık tarihi boyunca devletin önceliklerini kendi önceliklerinin önünde tutmuş Türkiye’nin en eski ve saygın spor kulübüdür.
Vatanına sadıktır, milletini baş tacı eder ve her daim devletinin yanındadır.
Beşiktaşımızı şeref ve namus üzerinden dil uzatarak kendi hırsları doğrultusunda kullanmaya çalışmak kimsenin haddi değildir!
Buna yeltenenler karşılarında büyük Beşiktaş camiasını bulacaktır.
Bu cüreti gösterenlere devletimizin gerekli cevabı vereceğine inancımız tamdır.
Saygılarımızla,
Beşiktaş JK
Bir gazete ismini bu kadar mı güzel yansıtır ya!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 8 Kasım 2024; 17:36:50 >
Giovanni van Bronckhorst, Semih Kılıçsoy'a Başakşehir maçında da santrforda forma verecek.
📰 Milliyet
Belki Semih santrafor bölgesinde Ciro sakatken oynadığında yeniden öne çıkar ve Milli takım için de bir seçenek olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X