Ersini en cok elestiren benim.. sen sergen le sampiyon oldugunda genc kaleci yetenekli kaleci yazarken ben sergen kalecisiz sampiyon oldu yaziyordum.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1527. sayfa)
-
-
Konya top filan oynamıyor şaka mısınız gollerin hepsi kasti kaleci hatası.
-
Kötü oynarsın da şu maçta oynamazsın. 2.olup şu sezonu mis gibi bitirecektik ama yok işte illa kafamız bozulacak.
-
Çok boş konuşuyorsun hocam.
-
Mert yüzünden bu maç giderse yallah defol git abicim Allah versin hadi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen dolu mu konusuyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim yetenekli yazdı? Ersin oynayacağına merti tercih ederim her zaman. Hatayı sürekli yapmayacağını bilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim takım genelde finalleri beceremez, çok nadirdir becerdiği, ben hep söylüyorum güvenilir bir takım değiliz maalesef. Sene sonunda gidecek Wellinton gibi adamı oynatıyoruz hala defansta.
-
Bende ikisini toplasan bir kaleci olmayacagini biliyorum
Alakası yok yahu.O zaman Adana Paşa da nasıl oyandı bu maça mı özel durum.Sanmıyorum kaleci satmış.Eğer blakis yaptı ise defolsun gitsin bu Mert.Bir açık gözle izleyin bu kötü oynamak filan değil.Bunları bir takım maçı satmışsa yer.
Yok yani Tolga ve Fevzi'yi hatta shorumnu'yu biliyoruz onlar sakardı da bunda bilerek kasti gol yeme durumu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 7 Haziran 2023; 21:22:27 > -
Futbol bilgin mükemmel
Welinton ne yapıyorsun lan?
Saol anladigin icin
Üst üste 13 maç kazan 1 sıra yukarı çıkamadan ligi bitir. Tam bize göre bir hikaye
oldu 3 3
-
Sevinemiyoruz yazıklar olsun
hadi 1 tane daha ya
-
Valla neyse ne, beni sonuç ilgilendiriyor, öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, saçma sapan şeyler bizi buluyor işte, o yüzden diyorum burası Beşiktaş her şey mümkün maçın son düdüğüne kadar. Pozitif de olabilir ama negatife de şaşırmamak lazım.
-
2 kişinin bacak arasından geçmiş top :D
-
Bu Mert'e güvenmiyorum yer bu bir iş dönderiyor az öncede kornerde saçma sapan çıktı.Yenilen goller hep bunun eseri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X